arkadaşlar lütfen yardım edin acilll

eceselen

özetLe ben aşıqım çok.!
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
41
0
86
İstanbul
ya arkadaşlar sevgilimle 10 aydır birlikteyiz :asigim:
esasında çok seviyoruz birbirimizi ama değişiklik lazım
yani yapabileceğiz çoğu şeyi yaptık ama bi değişikilk gerek eyvahedigeldismile
tekdüze gittiği için sürekli sıkılmalar var
işte artık bi değişiklik yapalım diyorum
ilginç unutamıyacağımız bişey ama acill
şuanda küsüz mesela:çok üzgünüm:

lütfen yardım edinbilmiyorumkismile

neler yaptığınızı soylesen ona gore tavsıye verırdık

ne bıleyım yahu coook sey var sen yapmak ıstedıkten sonra

Son düzenleme:
ya kış olduğu için pek bişey yapamıyoruz açıkçası bir de çalışıyo
malesef sadece pazar günleri birlikte olabiliyoruz
yarın işyerine gidip çok güzel bi süpriz yapıyım diyorum
sizce ne yapabilir süpriz
mesela arabalardan çok hoşlanır
süprizlere bayılır
çok romantiktir güzel sözler sölemeye bayılır

onun sevdigi arabayı kiralardın bi arkadas anlatmıstı yapmıs onun sevdigi arabayı kiralardın 1 gun gezerdiniz unutamaz böylelikle o gunu

ahh ahh aşkımla çoğu zaman aynı şeyleri yaptık aynı yerlere gittik ama sıkılmadık :gitme:
ama araba fikri fena değiliş.
hem istanbul da yaşıyorsunuz nasıl sıkılıyorsunuz anlamadım ki.
görmediğiniz yerlere gidin ne biliyim. bu zamana kadar istanbulda yaşıyordum bi çok yerini gördüm bi çok yerini de merak ederim hala ama okul yüzünden burdur dayım ve istanbulu öyle çok özledim kii.

emirgan sarı köşk e gidin delikafadulden

emirgan sarı köşk iyi bir fikirmiş yalnız yaza doğru gidebiliriz. ben kışın yapabileciğim bir sey arıyorum daha çok canım

ya bilmiyorum ama bnm yorumum herkesden farklı olucak galiba..10 ayda ne cabuk sıkıldınız da farklı seyler arıyosunuz..ama sıkılmıssınız bulacagımız cözüm gecici olucak gene sıkılıcaksınız..öneri vermek gerekirsede erkek arkadasınız arabaları seviyorsa cartinge gidin..bir cok kapalı karting alanları var..yada ortak bi hobinizi keşfedin..mesela ben sevgilimi ikna etsem dans kursuna yazılıcaz ama okul falan zor olur..sizde birlikte eglenebileceginiz bi hobi bulun..

sen ne yap bLiomsn , qit bi kırtasiyeye aJanda AL we renqarenk KALemLer aL. otur defterin basına. onu tanıdıqn iLk qünden beri qünLük tutuyormus qbi yaz. sonra onu ona wer :D kesin barısırnız :D

Back