Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizlar bebegim uc aylik ve ilk iki ay gaz sancisi cekti hep ve uyuyamadi yavrum..simdi ise gaz sorunumuz azaldi sukur ama yatagimda yattigi yerden emziriyorum,o sekilde uyuyor ancak.ve boyle alisti...kucuk besiginde hic yatmamisti zaten,yatirirken uyaniyordu,ya da kisa bi sure sonra aniden uyaniyordu..cok sey denedim ama olmadi.simdi benim yanimdan kendi yatagina nasil alistiracagim? .esim haricinde yanimda yardim edebilecek kimsede yok.artik cok yoruldum ben..yorumlarinizi bekliyorum. tesekkurler
Canım benim 5 aylık bir bebeğim var aynı senin bebeğin gibi uyuyordu ve hala bende uyku şeklini değiştiremedim. Bu konuda çok şey denedim hatta tanıdığım tüm bebekli annelere sordum. İnşallah sen alıştırırsın.
canım doktorum yatarak emzirme kulak iltihabı olur dedi. ben hep oturarak emziriyorum ama kucağımda uyutup yerine yatırıyorum yoksa durmuyor ağlıyor. sanırım bebekler anne sıcaklığından vazgeçemiyorlar...
canım benim oğlum 18 aylık hala yanımda ve yatarak emziriyorum emzirirken hafif yüksek bir yastık koyuyorum başının altına zaten kucağındada okadar bir açıyla oluyor,
doğrumu yanlışmı bilmiyorum ama anneciğinin kokusunu alsın bol bol emsin önemli olan o
biz bebek karyolasının ön parmaklıklarını kestik bizim yatağa dayadık, yanımda yatıyor gibi oldu
Benim bebeğimde 6 aylık artık bizim odadaki beşiğine sığmıyor aramızda yatıyor ben emzirirken emzirme yastığıyla emziriyorum çünkü göğüslerim çok büyük iki elimle göğsümü tutmam gerekiyor. Gece 2 kere emmeye kalkıyoruz yataktan hiç çıkmadan emzirmek tabiki kolayıma gidiyor babasıda yanımızda yatmasından çok memnun ama artık odasına alıştırmam şart sanırım. Çalışan bir anne olarak gece odalar arası mekik dokumam çok zor olucak ve bu aralar uykusunda ağlama huyu başladı gözünü açmadan kabus görür gibi ağlıyor elini tutup başını okşayınca rahatlıyor bu durumda nasıl odasına alıştırıcam bilmiyorum banada bir akıl verin