Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki ağrı olmamasına rağmen catlamis mi yok catlamamismiHerkesde agrı olmayabiliyor.
Bende vurulmustum hic agrim olmadi.
Dr a gidip catlayip catlamadigini ogrenebilirsin
Evet catlamisti ama tutmadi malesef.Seninki ağrı olmamasına rağmen catlamis mi yok catlamamismi
Darısı bana canm şimdi kaç aylık oldu seninki :) ne güzel yaBende mayisin 3 nde oldum ama hatirlamiyorum agri olup olmadigini mayisin 19 nda adet oldum haziranda da hmile oldugumu ögrendim
Sen nasıl haziran da hamile olduğunu öğrendin canım onu anlamadımDarısı bana canm şimdi kaç aylık oldu seninki :) ne güzel ya
Darısı bana canm şimdi kaç aylık oldu seninki :) ne güzel ya
İnşallah canım kim istiyorsa Rabbim versin bende hiç ağrı olmadı peki sen 4 kere yaptığın halde hiç tutmadı mi :/Canım ben de 4-5 kez catlatma iğnesi vurundum bir kaç kez agriliydi. ağrısız da oldu istenilen zamanda ilişki olunca ağrı olmaya başlıyor inşallah 13 gün sonra hamile olduğunu haber edersin :)
İnşallah canım kim istiyorsa Rabbim versin bende hiç ağrı olmadı peki sen 4 kere yaptığın halde hiç tutmadı mi :/
(( inş olur ikimiz De burda paylaşırız tüm kalbim le dua ediyorum sana <3Yok canım tutmadı :) istenilen zamanda stresten birliktelik olmuyordu nasip değilmiş
(( inş olur ikimiz De burda paylaşırız tüm kalbim le dua ediyorum sana <3
Bende 19 yaşındayım 9 aylık evliyim kısa süre olmasına rağmen çok sabırsız m çok aşırı istiyorum inşallah benden önce sen olursun inşallah ♡♡♡ <3Oyy kuzum benimm :-* çok saol Allahım rZi olsun inşallah ben de 19 da evlendim şuan 24 yaşındayım hiç korunmadim en yakın zamanda buraya hamileyim diye yazmak nasip olur insallah. Hayırlı sağlıklı evlatlara hamis oluruz inşallah ♥♥♥
Bende 19 yaşındayım 9 aylık evliyim kısa süre olmasına rağmen çok sabırsız m çok aşırı istiyorum inşallah benden önce sen olursun inşallah ♡♡♡ <3
Amin inşallah canım benimmmmmmmm :* :* :* ♡❤❤❤❤❤❤❤❤❤Oyy kiyamam yaa daha yeni evlisin maşallah Allahım mutluluğunuzu daim eylesin inşallah. Sabirsuzlanmaz mi sabirsizlaniyo insan ilk ay bile :) beklemek sabretmek zor. Allahım daha fazla aratmasin inşallah :-*
Amin canim iki aylık :)Darısı bana canm şimdi kaç aylık oldu seninki :) ne güzel ya