• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen soruma görüşlerini zi bildirin lutfennnn

Seymaomer

Bir gün daha geçti kızımı beklerken
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
80
98
3
28
Ovitrelle dün akşam 8 de vuruldum ama hala hiç kasık ağrısı felan yk acaba yumurtalar catlamiyor mu yada herkez de ağrı olacak diye bir şey yok mu lütfen cevap yazın bende mi sorun var :(

Herkesde agrı olmayabiliyor.
Bende vurulmustum hic agrim olmadi.
Dr a gidip catlayip catlamadigini ogrenebilirsin

Bende mayisin 3 nde oldum ama hatirlamiyorum agri olup olmadigini mayisin 19 nda adet oldum haziranda da hmile oldugumu ögrendim

Canım ben de 4-5 kez catlatma iğnesi vurundum bir kaç kez agriliydi. ağrısız da oldu istenilen zamanda ilişki olunca ağrı olmaya başlıyor inşallah 13 gün sonra hamile olduğunu haber edersin :)
İnşallah canım kim istiyorsa Rabbim versin bende hiç ağrı olmadı peki sen 4 kere yaptığın halde hiç tutmadı mi :/

:KK43:(( inş olur ikimiz De burda paylaşırız tüm kalbim le dua ediyorum sana <3

Oyy kuzum benimm :-* çok saol Allahım rZi olsun inşallah ben de 19 da evlendim şuan 24 yaşındayım hiç korunmadim en yakın zamanda buraya hamileyim diye yazmak nasip olur insallah. Hayırlı sağlıklı evlatlara hamis oluruz inşallah ♥♥♥

Oyy kuzum benimm :-* çok saol Allahım rZi olsun inşallah ben de 19 da evlendim şuan 24 yaşındayım hiç korunmadim en yakın zamanda buraya hamileyim diye yazmak nasip olur insallah. Hayırlı sağlıklı evlatlara hamis oluruz inşallah ♥♥♥
Bende 19 yaşındayım 9 aylık evliyim kısa süre olmasına rağmen çok sabırsız m çok aşırı istiyorum inşallah benden önce sen olursun inşallah ♡♡♡ <3

Bende 19 yaşındayım 9 aylık evliyim kısa süre olmasına rağmen çok sabırsız m çok aşırı istiyorum inşallah benden önce sen olursun inşallah ♡♡♡ <3

Oyy kiyamam yaa daha yeni evlisin maşallah Allahım mutluluğunuzu daim eylesin inşallah. Sabirsuzlanmaz mi sabirsizlaniyo insan ilk ay bile :) beklemek sabretmek zor. Allahım daha fazla aratmasin inşallah :-*

Oyy kiyamam yaa daha yeni evlisin maşallah Allahım mutluluğunuzu daim eylesin inşallah. Sabirsuzlanmaz mi sabirsizlaniyo insan ilk ay bile :) beklemek sabretmek zor. Allahım daha fazla aratmasin inşallah :-*
Amin inşallah canım benimmmmmmmm :* :* :* ♡❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı LH artış i yüksek catlamis galiba sanki adet olacağım sancı oluştu belimde ağrıyor inşallah tutar dün akşam sen dedin ya isteksizlik oluyor du belli zamanlarda seni anlamadım ama bu sabah iyi anladım bende de eşim de de oldu kendimi zorladı m resmen

Back