Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sirenas cnm zencefil bal falan demişsinde..zencefil bu durumda iyi değil diye duymuştum ama tam emin değilim...dr una onuda söyledinmi?
ya ben umutlanmıycam dedikçe beni umutlandırıyorsunuz . yarın 11. gün bakalım artık. ben çok fena ciğerlerimi üşüttüm. suçu hep ona atıyorum. ama canım ben hayırlısını diliyorum. sağlıklıysa devam etsin diyorum. inşallah ikimizin ki de sağlıklıdır ve devam eder. sen test stresini her iki günde bir yaşıyorsun.allah yardımcın olsun canım. bu uğurda emeğimiz büyük allah yüzümüze baksın.
inşallah canım ama benim bugün ikiye katlamadı sadece yükseldi pazartesi tekrar tahlil. Sende dikkat et kendine öksürük iyi değil. ne zaman tahlil yaptıracaksın?
canım senın adına cok sevındım ınsallah hayırlı olur sen sıtres yapma tabıkıde hersey rabbımın lınde degerının ılk halımı 61 yoksa daha oncede verdınmıydı bu ılkmı ıkıncımı yanı
sirenas hayırlı olsun cnmmm..çok iyi haber...100 den düşük olduğu için idrarda çıkmamış bak...çok sevindim cnmm...
sirenas gözün aydın canım rabbim taamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride yaşatır rabbim inşllah
arkadaşlar 13. gün değerim 61 olmuş sizce nasıl ? doktor ve embiryolog beni tebrik etti hala şaşkınım rüyada mıyım neyim? ya bu bebiş nasıl atak yaptı anlamadım. ciğerlerimi o kadar üşüttüm o kadar öksürük. rabbim yiyecek ekmeğini vermiş demek ki. ben nedense sevinemiyorum şaşkınlıktan. kucağıma almayana kadar inanamayacağım. daha bi kaç ay önce sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz diye çevrilmiştim. rabbim ne büyüksün. senden hep hayırlısını istedim. inşallah hakkımda hayırlısı budur. evlat isteyen herkese nasip et rabbim.