arkadaşlar lütfen sizden dua istiyorum.

sirenas cnm zencefil bal falan demişsinde..zencefil bu durumda iyi değil diye duymuştum ama tam emin değilim...dr una onuda söyledinmi?

amanın düşüğe neden oluyomuşş. alala adam bana niye öyle dedi ki gerçi o benim dediğim oranı dinledikten sonra olur dedi ama. ya hiç bilmiyodum.

başka bir yerde de hamilelere zencefil çayı diyorlar. alal ne diyo bunlar ya.

yavruuum, eşim tahlil yapmamı istemedi. doktor pazartesiye gün vermişti. eşim o günü beklememi istiyor. o nedenle yaptırmıycam. çünü ilkinde çok üzüldüm. bu nedenle sana dua ettim. fetih suresi kenz'ül Arş duası ( 3 ihlas fatiha felak nas ve kafirun sureleri ile) 21 tane salat-ı tefriciye (Kim Salat-i Tefriciyye'yi her gun 21 defa okursa, sanki rızkı semadan
yagmur gibi yagar, yerden de nebatat gibi biter." canım sen 41 kere okumaya çalış o da çok hayıldır.) ve hz. zekeriya dualarını okudum. hz. zekeriya duaları zaten kısa eşine söyle oda okusun. benden kan alınırken bile bunu okuyordum kaydirigubbakcemile3 .

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne). enbiya 89.
“Rabbim, beni tek başıma bırakma ve Sen, varislerin en hayırlısısın.”
Rabbi heb l imin ledünke zürriyyeten tayibe. ınneke semiğud duga Ali ımran 38.
"Rabbimiz, katından bize temiz bir zürriyet bahşet. Muhakak ki sen dualarımızı işitensin, bilensin"
"Rabbi heb li mines sâlihîn Saffat 100
"Rabbimiz bize salih evlat ver.
inşallah canım Allah kabul eder.

ya ben umutlanmıycam dedikçe beni umutlandırıyorsunuz . yarın 11. gün bakalım artık. ben çok fena ciğerlerimi üşüttüm. suçu hep ona atıyorum. ama canım ben hayırlısını diliyorum. sağlıklıysa devam etsin diyorum. inşallah ikimizin ki de sağlıklıdır ve devam eder. sen test stresini her iki günde bir yaşıyorsun.allah yardımcın olsun canım. bu uğurda emeğimiz büyük allah yüzümüze baksın.

inşallah canım ama benim bugün ikiye katlamadı sadece yükseldi pazartesi tekrar tahlil. Sende dikkat et kendine öksürük iyi değil. ne zaman tahlil yaptıracaksın?

inşallah canım ama benim bugün ikiye katlamadı sadece yükseldi pazartesi tekrar tahlil. Sende dikkat et kendine öksürük iyi değil. ne zaman tahlil yaptıracaksın?

doktor pazartesiye gün vermişti ben başka yerde yaptırdım. bana çok kızdı doktorum. her lab.a güvenilmez dedi. üstelik belli olmaz şimdiden niye kendi kafana göre gidiyon dedi. bu gün 11. gün gideyim dedim. doktorumu ikna ederim dedim. eşim bu gün yapmamı istemedi.öyle kaldık p.tesiye. ama ben moralimi bozmuyorum. sağlıklıysa allah bana nasip edecektir diyorum. sende öyle düşün. sağlıksız bir bebek bebeksizlikten daha çok üzecektir beni. benim yüzümden oldu der yerim kendimi bir ömür. allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.

arkadaşlar 13. gün değerim 61 olmuş sizce nasıl ? doktor ve embiryolog beni tebrik etti hala şaşkınım rüyada mıyım neyim? ya bu bebiş nasıl atak yaptı anlamadım. ciğerlerimi o kadar üşüttüm o kadar öksürük. rabbim yiyecek ekmeğini vermiş demek ki. ben nedense sevinemiyorum şaşkınlıktan. kucağıma almayana kadar inanamayacağım. daha bi kaç ay önce sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz diye çevrilmiştim. rabbim ne büyüksün. senden hep hayırlısını istedim. inşallah hakkımda hayırlısı budur. evlat isteyen herkese nasip et rabbim.

canım senın adına cok sevındım ınsallah hayırlı olur sen sıtres yapma tabıkıde hersey rabbımın lınde degerının ılk halımı 61 yoksa daha oncede verdınmıydı bu ılkmı ıkıncımı yanı

sirenas hayırlı olsun cnmmm..çok iyi haber...100 den düşük olduğu için idrarda çıkmamış bak...çok sevindim cnmm...

sirenas gözün aydın canım rabbim taamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride yaşatır rabbim inşllah

canım senın adına cok sevındım ınsallah hayırlı olur sen sıtres yapma tabıkıde hersey rabbımın lınde degerının ılk halımı 61 yoksa daha oncede verdınmıydı bu ılkmı ıkıncımı yanı

canım çok saol 9. günde yapmıştım 4. 87 çıkmıştı. sende tedavine başlayacaktın allah yar ve yardımcın olsun. sonu hayırlı olsun.

sirenas hayırlı olsun cnmmm..çok iyi haber...100 den düşük olduğu için idrarda çıkmamış bak...çok sevindim cnmm...

çok saol canım sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah

sirenas gözün aydın canım rabbim taamına erdirsin inşallah kucağına aldığın günleride yaşatır rabbim inşllah

amin canım. inşallah sende sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.

arkadaşlar 13. gün değerim 61 olmuş sizce nasıl ? doktor ve embiryolog beni tebrik etti hala şaşkınım rüyada mıyım neyim? ya bu bebiş nasıl atak yaptı anlamadım. ciğerlerimi o kadar üşüttüm o kadar öksürük. rabbim yiyecek ekmeğini vermiş demek ki. ben nedense sevinemiyorum şaşkınlıktan. kucağıma almayana kadar inanamayacağım. daha bi kaç ay önce sizin kesinlikle çocuğunuz olmaz diye çevrilmiştim. rabbim ne büyüksün. senden hep hayırlısını istedim. inşallah hakkımda hayırlısı budur. evlat isteyen herkese nasip et rabbim.

çok güzel bir haber zaten belliydi sen erken yaptırmıştın. hamişsin ne güzel yinede sen kendine dikkat et daha fazla üşütme

Back