arkadaşlar lütfen sizden dua istiyorum.

sirenas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
221
0
0
İstanbul
arkadaşlar dayanamayıp kan testi vermeye gidiyorum bu gün 9. günüm lütfen dua edin. kadeh duası okuyacak arkadaşlar var mı? ne olur sizden yardım istiyorum.

hayırlı haberlerle dön inşallah arkadaşım...maalesef adetliyim canım..dua okuyamam...bu kadeh duası ne için okunuyo...dilek duası gibimi???

canım Kenz'ül Arş duasına diyosun galiba kadeh duası diye. internetten aradım öyle çıktı. ben okudum. allah kabul etsin.

sirenas canim dedigin duayi simdi okudum allah kabul etsin canim duanin adi dakenzül ars duasi ymis canim hadi ver artik güzel haberi canim benim

Canım,umutsuzluk kötü,umut etnek de çok yorucu biliyorum ama bi kaç gün daha sabret,herşey rabbimin 'ol' demesine bakıyor.dua ile....

canim insallah degerin yükselir.son günlerde tutunmustur belki bebisin.allahim yar ve yardimcin olsun...

canım oralını sakın bozma yuksek tut sıtres yapma ınsallah olmustur rabbım yar ve yardımcın olsun

Canım,umutsuzluk kötü,umut etnek de çok yorucu biliyorum ama bi kaç gün daha sabret,herşey rabbimin 'ol' demesine bakıyor.dua ile....

evet canım inşallah ol diyecek bana da. hayatımda her şeyi çok zor elde ettim. her şey için diğer insanların iki katı kadar çalışmak zorunda kaldım. ilk defa birincide olsun dedim. bunu nasip et dedim rabbim. bakalım artık her şey onun elinde.

canım umudunu yitirme 2gün sonra testi tekrar yaptır katlanır belki bol bol dua et canım
canım dua bizim tek çaremiz inşallah bizim dua mızı da Hz. zekeriya gibi kabul edicek.

canim insallah degerin yükselir.son günlerde tutunmustur belki bebisin.allahim yar ve yardimcin olsun...

nedense mucizeler hep başkasını buldu hayatımda. ben hep başkalarından duydum mucizeleri. belki de oda benim gibi zor bir kadere sahip diye düşünüyorum tutunmaya çalışıyor diyorum kendi kendime. o kendi mucizesini yaşar inşallah.

canım oralını sakın bozma yuksek tut sıtres yapma ınsallah olmustur rabbım yar ve yardımcın olsun
stres tek sebebimiz zaten ne olur iki gün daha sabretseydim. ama olmadı gene yenik düştüm. şimdi o minicik değerin pesşinde koşuyorum.

arkadaşlar verdiğiniz destekler için sonsuz teşekkür ederim. çok nazlı bebişlerimiz var ve bizi bekliyorlar. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. hayırlısı diyorum.

sirenas canım inşallah yükselir değerin biraz erken yaptırmışsın ama dualarım seninle

sirenas canım inşallah yükselir değerin biraz erken yaptırmışsın ama dualarım seninle

canım çok teşekkür ediyorum. benim için yazılan yazıları görünce inan gözlerim dolu dolu oluyor. allah hepinizden razı olsun. nasıl da moral veriyorsunuz. allah senin de kucağını boş bırakmasın canım. benim için ettiğin dua misliyle sana ulaşsın.

Back