Arkadaşlar lütfen okuyun kimseye anlatmadığım şeyler var

zehramrvy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
9
0
34
Selam arkadaşlar çok uzun bi yazım olacak sizinle paylaşmak istediğim ama hakaret etmezseniz sevinirim. Fark hesap olarak düşünebilirsiniz ama bunu anlatmak için başka bi hesap açtım.
şimdi arkadaşlar ben bundan3 sene önce nişanlıydım yaklaşık 3 senelik bi ilişkim 7 aylık nişanlı kalma sürem vardı kıskançlık konuları vs nişan attım neyse bu insanı çok ama çok seviyodum ama yürümesini için bitirdim. Tabi her insan gibi aylarcadepresyondaydım kendimi toparlıyamıyodum nişan attıktan yaklaşık 5 ay sonra felan il dışından kardeşim yanıma geldi. Akşam beraber dışarı çıktık alkollü bi mekana neyse kendimi bildiğim için tadında içtim hafif Çakır olunca kalktık efkarlandık felan. Olaylar buradan sonra başladı. Kız kardeşim bu mekanda bi çocukla tanışıyor sohbeti ilerletiyor İnstagram üzerinden biz eve geçtikten sonra kardeşime tekrar mekana gelmesi için ısrar ediyor oda dediğim deşik bi insan olduğu için gitmemesi için ikna edemedim tek başına göndermemek için bende onunla gittim. Neyse arkadaşlar gittik kardeşimi çağıran çocuk ve yanlarında bi iki erkek arkadaşı daha var mekanın sahibi felan. Sohbet muhabbet ben kardeşime ne kadar kalkalım gidelim desende kalkmadı. Bi iki bardak bişeyler daha içtiğimi hatırlıyorum ondan sonra çok aşırı sarhoş oldum mekanın sahibi olan sürekli benimle ilgileniyor sürekli saçlarımı düzeltiyor elimi tutuyor felan ama ben sürekli heryere kusuyorum sonra en son kendimi lavaboda klozetin yanında uyurken hatırlıyorum sızdım oraya. Sonra bu adi adam beni kucaklayıp bi koltuğa uzattı burdan sonrası bende iptal sanırım saat gece 3 felan o sırada kardeşim ve kardeşimin konuştuğu çocuk nerede bilmiyorum kendimde bile değilim o kadar kötüyüm ki arkadaşlar. Ben orada uyudum sonra şeyimde bi ağrı ile uyandım. Arkadaşlar ne göreyim bu piç adam benim pantolonumu açmış kendi pantolonu indirmiş bana tecavüz ediyor.Yerimden sıçradığım gibi bağırmaya çığlık atmaya başladım bu sırada kardeşimin konuştuğu kişi de videoya çekiyor. Kendimi kaybettim orada adama tokatlar atıyorum vuruyorum bağıra bağıra çığlık ata ata kardeşimi arıyorum ona bişey mi yaptılar diye adamı döve döve yüzünü gözünü morarttım kardeşim geldi o da dışarıda sigara içiyormuş gerizwkalıı.Ağlıyorum orada ben kızdım naptın sen çamaşırıma baktım kan. Evet arkadaşlar bekaretim bozulmuştu. O sırada masadaki bıçağı o piçe sapladım tabi yerde yatıyor piç. Ya kıyamet kopmuş gibiydi. Ben polisi arıyorum dedim yanındakiyalvardı ben hastaneye götürcem zaten arama polisi zaten zarar verdin bize

kıyamet kopmuş gibiydi. Ben polisi arıyorum dedim yanındakiyalvardı ben hastaneye götürcem zaten arama polisi zaten zarar verdin bize çocuğum var yapma etme diye diye çıktık gittik kardeşimle oradan artık sabah ezanı okuyodu o sıra ama ben eve gittim günlerce haftalarca ağladım rüyalarıma girdi geriye tek tek aylarca rapor aldım işe gidemedim o günden beri aklımdan o anlar bir saniye bile çıkmıyor şuan evlendim 3 ay oldu eşime bakire olmadığımı söyledim evlenmeden önce ama bu olayı anlatamadım. Şimdi sizde yargılarsınız ne işin vardı oraya gidersen bunları yaşaraın içersen böyle olur diye. insanlarönyargılı olmayı seçiyor kimse kimseyi anlamak istemiyor kimseye kendimi anlatamadığım için depresan hapları kullanmaya başladım artık kardeşimle o günden sonra o gün yaşanmamış gibi davrandık nice bir defa bile konuşmadık bu konu hakkında. Anlatacaklarım bu kadar bu kadar uzun yazıyı okuduysanız teşekkür ederim hepimize.

Olayın değil de anlatma üslubunuzdan dolayı sizin başınıza gelmediği hissi uyandırdı.

Gerçek olmasını baz alarak yorum yapıyorum.

Dini hassasiyetlerim ve sağlıksız olması nedeniyle alkole karşıyım. Ancak içen kişiye saygı duymamak insanlığıma yakışmaz.

Sizin alkol almanız, sarhoş olmanız tecavüze uğramak hakkı asla doğurmaz.

Ancak sizin de aklınızı başınızdan giderecek bir şey ile muhatap olmanız maalesef ki kötü sonuçlara sebep olmuş. İstemediğiniz insanların ellerinin bedeninize dokunmasına neden olmuş.

Bu bir tramva olarak kalmış çok normal olarak. Bir şekilde zihninizi temizlemez gerekiyor. İster bir terapi yardımı alın isterse arınma yöntemleri ile kendinizi arındırın.

Keşke polise gitseydiniz. Diğer adamda hala video görüntüleriniz olabilir. Polis görüntüleri imha ederdi, hemde suçun kanıtı olurdu. Bir pislik daha sokakta elini kolunu sallayarak gezemezdi.
Ayrıca bıçak darbesi o pisliklerin yaptığı suçun cezası değil. Yani yeterli ceza değil. Size çok daha büyük kötülük yapmış.
O pisliğin eşine ve çocuğuna da üzüldüm. Size de çok geçmiş olsun.

Haklısınız polise gidemedim çalıştığım işten dolayı herkes öğrenirdi herkes dedikodumu yapardı bana fake demeden beni anlayabildiğiniz için teşekkür ederim inanın birine anlatmaya çok ihtiyacım var

X