• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen cevap yazın içim rahat etmiyor bir türlü

mahkumsun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
34
0
36
Bursa
nişamlımla sürtünme gibi bir ilişki yaşadık1.10.2011 de adetim oldu 15.10.2011 kanamam oldu ilk önce kahverengi sonra adet olurmu gibi kanama ve 5 gün sürdü doktora gittim acilde kan testi yaptı beta değeri 6.7 çıktı hamilelik pozitif dedi 20.10.2011 idrar testi yaptım negatif çıktı kadın doğum doktoruna gittim hamililik testi yapmadı ultarasonla baktı tertemiz için enfeksiyondanda ara kanamam olmuş dedi ve normalde 2.11.2011 adet olmam gerekirken 8.11.2011 normal adetimi oldum karnımda sanki şişkinlik var gibi sizce hamile olma olasılığım varmı içim rahat etmiyor adet olmam ve tam bir ilişki yaşamamış olmam hamile olmadığımı kesin olarak gösterir mi

nişamlımla sürtünme gibi bir ilişki yaşadık1.10.2011 de adetim oldu 15.10.2011 kanamam oldu ilk önce kahverengi sonra adet olurmu gibi kanama ve 5 gün sürdü doktora gittim acilde kan testi yaptı beta değeri 6.7 çıktı hamilelik pozitif dedi 20.10.2011 idrar testi yaptım negatif çıktı kadın doğum doktoruna gittim hamililik testi yapmadı ultarasonla baktı tertemiz için enfeksiyondanda ara kanamam olmuş dedi ve normalde 2.11.2011 adet olmam gerekirken 8.11.2011 normal adetimi oldum karnımda sanki şişkinlik var gibi sizce hamile olma olasılığım varmı içim rahat etmiyor adet olmam ve tam bir ilişki yaşamamış olmam hamile olmadığımı kesin olarak gösterir mi

spermin vajinana bulaşmadığından eminsen hamilelik olmaması gerekir.üstüne bir de adet görmüşsün ama kafamı karıştıran bhgc değeri,şaşırttı.yarın sabah ilk işin bir hastaneye gidip özel olarak bhgc değeri için kan vermen çünkü idrar tahlili her ne kadar doğru çıksa da kesinlik kanda gebelik testindediir,sakın geciktirme.

Bakireyim zaten ama kan testini adet olduktan bir hafta sonra yaptırdım ondan sonra bir daha adet oldum. Acilde yapılan kan testi ne kadar doğru olur bilemiyorum adet olunca kesin olmazsın diyorlar ama için rahat etmiyor..

beta değeri nasıl yüksek çıktı ona kafam karıştı evet adet oldum ve normal şekildeydi kısa değildi 8 gün sürdü karnımdaki şişlik psikolojik galiba :S

Bakireyim zaten ama kan testini adet olduktan bir hafta sonra yaptırdım ondan sonra bir daha adet oldum. Acilde yapılan kan testi ne kadar doğru olur bilemiyorum adet olunca kesin olmazsın diyorlar ama için rahat etmiyor..

Ay yok artık,tatlım bakireysen korkacak bişey yok,sperm atlayıp zıplayıp o zarı delip geçmez,yalnız nasıl bi hastaneyse ben anlamadım.. gerçi şu da var bi yerde okumuştum 0-10 arası hamilelik olmadığını gösteriyordu.bekar olduğm için çok bilgim de yok.:12:

benimde aynı hiç bilgim yok işte sonra kadın doğuma gittim ordaki doktora anlattım beta degerine bakmaya gerek bile duymadı ultrasonla baktı ara kanaman enfeksiyona bağlı dedi 2 sefer idrar testi yaptım negatif birde adet oldum karın şişliği psikolojik galiba

benimde aynı hiç bilgim yok işte sonra kadın doğuma gittim ordaki doktora anlattım beta degerine bakmaya gerek bile duymadı ultrasonla baktı ara kanaman enfeksiyona bağlı dedi 2 sefer idrar testi yaptım negatif birde adet oldum karın şişliği psikolojik galiba

Allah korusun ama anlattıklarına göre kesinlikle hamile değilsin.

doktorlarin soyledikleriyle icin rahat etmiyorda burdan yazdiklarinla sana teshis koyuluncami icin rahat edecek alemsiniz...:27:belliki ilk kanda degerin yuksek cikinca ya yanlislik var yada baska nedenden dolayida yuksek cikmis olabilir...daha sonra ulturasonla bakmis baska doktor birsey yok demis...korunma yontemlerini ogrenmelisin...ve
bakiresin,tam iliski yasanmamis o kadar ugrasiyorlar cocuk olsun die olmuyor bu sekilde olmasi mucize olur...
sana tavsiyem fazla turk filmi dizi felan izleme fazla etkilendigin belli :27:

Son düzenleme:
doktorlarin soyledikleriyle icin rahat etmiyorda burdan yazdiklarinla sana teshis koyuluncami icin rahat edecek alemsiniz...:27:
bakiresin,tam iliski yasanmamis o kadar ugrasiyorlar cocuk olsun die olmuyor bu sekilde olmasi mucize olur...
sana tavsiyem fazla turk filmi dizi felan izleme fazla etkilendigin belli :27:

aynı şeyi yazacaktım ama sustum.biz sana hamile değilsin desek de bu sadece bi çeşit iç rahatlatma olur sana sadece.:8:

Back