- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
- Konu Sahibi vals_dancer
-
merhaba benimde 26 cikti degerim doktorum parlodel verdi ilk ictigimde sabaha kadar kustum yan etkileri cok olan bi ilacmis doktorum yarim yarimda etkilersd onuda kir ic dedi alisa alisa cogalt dayanamiyosan dostinex veriyim ama ondada korunman gerekiyor bence bu kadar yol geldin heba etme dedi bende kendimi sikarak ilaca alistim simdi cogalta cogalta iciyorum 10 tane kaldi kan vericem tabi hapi kullandim ama hamile kalamadim dun adet oldum bilmiyorm bu ay ne olurProlaktin degerim 35 cikti. Dostinex kullanip degeri dustukten sonra gebe kalanlar genelde dusukle sonuclanmis. Lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor ? Vajinismustum sonra onu yendim sayilir. Kayganlastiriciyla iliskiye girebiliyorm daha dogrusu.sonra servikal polip oldugunu ogrendim onu da aldirdim. Smdi de prolaktin yuksekligini ogrendim. Hep bisey cikiyo. Allah beterinden korusun tabiki de. Ben de anne olmak istiyorm cok istiyorm...
Cnm 35evet yüksek ama çok değil benim 102cıkmıştı onun en en kesin sonucu adet üçüncü günü çıkıo değer ama bitkisel seylerde düşünebilirsin cnmDoktoru aradim bu sonuc normal ilaca gerek yok dedi ama internette baktigim kadaryla ilac gerekiyor. Doktor tecrubelerinizden paylasir misiniz ?
Canm adetimin 4. Gunu yaptirdim aslinda muhtemelen dogru bu sonuc maalesef.. bu degerle gebe kalabilir miyim ne diyorsun?Cnm 35evet yüksek ama çok değil benim 102cıkmıştı onun en en kesin sonucu adet üçüncü günü çıkıo değer ama bitkisel seylerde düşünebilirsin cnm
Tam olarak nasil bir kur uygulamaliyim? Internette yazilanlara baktim ama cok asiri yuksek olmadigi icin ne kadar sure uygulayacagimi bilmiyorum. Hep dusurmeyelim sonratestere dişli aslan pençesi iç benim.ki 41 dek 18 e indi.
Sizin doktorunuz 26ya ilac baslamis. Benimki 35e bile gerek yok dedi. Kafam cok karisik : /merhaba benimde 26 cikti degerim doktorum parlodel verdi ilk ictigimde sabaha kadar kustum yan etkileri cok olan bi ilacmis doktorum yarim yarimda etkilersd onuda kir ic dedi alisa alisa cogalt dayanamiyosan dostinex veriyim ama ondada korunman gerekiyor bence bu kadar yol geldin heba etme dedi bende kendimi sikarak ilaca alistim simdi cogalta cogalta iciyorum 10 tane kaldi kan vericem tabi hapi kullandim ama hamile kalamadim dun adet oldum bilmiyorm bu ay ne olur
Tam olarak nasil bir kur uygulamaliyim? Internette yazilanlara baktim ama cok asiri yuksek olmadigi icin ne kadar sure uygulayacagimi bilmiyorum. Hep dusurmeyelim sonra
Yarim tablet bile agir ilk baslarda keske tam almasaydinKızlar merhaba . Geçen ay adetimin 3. Günü prolaktin testi yaptırdım. Ve değeri 30 çıktı. Doktorum Dostinex 2 tablet verdi. Pazartesi ve perşembe günleri yarımşar tablet almamı söyledi . Ama ben unutup tam içtim hapları acaba bir sorun olur mu ??
prolaktindem baska bi sorununuz var mi? Benmki 35 oldugu halde ilac baslamadi daBu hafta tekrar test yaptırıcam bakalım hayırlısı olsun ya doktorum tekrar yükselebilir demişti ilacı yanlış aldığım için umarım yükselmemiştir
bide ben bu ay incir kuru uygulamistim oda prolaktini yukseltiyormus simdi daha da yukselmistir off ne yapicagimi bilemez oldumCanım benim bildiğim sınır 29 . Bana 30 olduğu halde tedavi uygulucaz dendi. Seninki benden daha yüksek . Ve bu hormon yüksek olduğu zaman gebeliği engelliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?