Arkadaslar lutfen bakin:( prolaktin yuksekligi ile ilgili

vals_dancer

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
425
192
18
31
Prolaktin degerim 35 cikti. Dostinex kullanip degeri dustukten sonra gebe kalanlar genelde dusukle sonuclanmis. Lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor ? Vajinismustum sonra onu yendim sayilir. Kayganlastiriciyla iliskiye girebiliyorm daha dogrusu.sonra servikal polip oldugunu ogrendim onu da aldirdim. Smdi de prolaktin yuksekligini ogrendim. Hep bisey cikiyo. Allah beterinden korusun tabiki de. Ben de anne olmak istiyorm cok istiyorm...

Prolaktin degerim 35 cikti. Dostinex kullanip degeri dustukten sonra gebe kalanlar genelde dusukle sonuclanmis. Lutfen yardimci olur musunuz ne yapmam gerekiyor ? Vajinismustum sonra onu yendim sayilir. Kayganlastiriciyla iliskiye girebiliyorm daha dogrusu.sonra servikal polip oldugunu ogrendim onu da aldirdim. Smdi de prolaktin yuksekligini ogrendim. Hep bisey cikiyo. Allah beterinden korusun tabiki de. Ben de anne olmak istiyorm cok istiyorm...
merhaba benimde 26 cikti degerim doktorum parlodel verdi ilk ictigimde sabaha kadar kustum yan etkileri cok olan bi ilacmis doktorum yarim yarimda etkilersd onuda kir ic dedi alisa alisa cogalt dayanamiyosan dostinex veriyim ama ondada korunman gerekiyor bence bu kadar yol geldin heba etme dedi bende kendimi sikarak ilaca alistim simdi cogalta cogalta iciyorum 10 tane kaldi kan vericem tabi hapi kullandim ama hamile kalamadim dun adet oldum bilmiyorm bu ay ne olur

Doktoru aradim bu sonuc normal ilaca gerek yok dedi ama internette baktigim kadaryla ilac gerekiyor. Doktor tecrubelerinizden paylasir misiniz ?

merhaba benimde 26 cikti degerim doktorum parlodel verdi ilk ictigimde sabaha kadar kustum yan etkileri cok olan bi ilacmis doktorum yarim yarimda etkilersd onuda kir ic dedi alisa alisa cogalt dayanamiyosan dostinex veriyim ama ondada korunman gerekiyor bence bu kadar yol geldin heba etme dedi bende kendimi sikarak ilaca alistim simdi cogalta cogalta iciyorum 10 tane kaldi kan vericem tabi hapi kullandim ama hamile kalamadim dun adet oldum bilmiyorm bu ay ne olur
Sizin doktorunuz 26ya ilac baslamis. Benimki 35e bile gerek yok dedi. Kafam cok karisik : /

benim de prolaktin 44 e kadar yukselmisti doktorum hic yuksek oldugunu soylemedi ve ilac da vermedi ilac kullanmadan duser mi acaba

Kızlar merhaba . Geçen ay adetimin 3. Günü prolaktin testi yaptırdım. Ve değeri 30 çıktı. Doktorum Dostinex 2 tablet verdi. Pazartesi ve perşembe günleri yarımşar tablet almamı söyledi . Ama ben unutup tam içtim hapları acaba bir sorun olur mu ??

Kızlar merhaba . Geçen ay adetimin 3. Günü prolaktin testi yaptırdım. Ve değeri 30 çıktı. Doktorum Dostinex 2 tablet verdi. Pazartesi ve perşembe günleri yarımşar tablet almamı söyledi . Ama ben unutup tam içtim hapları acaba bir sorun olur mu ??
Yarim tablet bile agir ilk baslarda keske tam almasaydin

Bu hafta tekrar test yaptırıcam bakalım hayırlısı olsun ya doktorum tekrar yükselebilir demişti ilacı yanlış aldığım için umarım yükselmemiştir

Kansızlık ve b12 eksikliği var ama onların ilaçları zaten ayrı yani ben kendimi bildim bileli vitamin kullanıyorum . Tsh testi falan hepsi normal çıktı sadece prolaktinde sorun var oda gebeliği engeller dedi doktorum. Gebeliğin oluşması için prolaktini düşürmek zorundayız bunuda aylık testler ve tedaviyle devam edicez dedi . Bu ay ilacı yanlış içtim zaten bir gebelikte olmadı. Çünkü bugün Regl oldum. Perşembe günü gidip tekrar test yaptırıcam. Ona göre tekrar dostinex vericek

kizlar benim prolaktin en son 44 e kadar cikmisti ama doktorum herhangi bisey soylemedi acaba bu deger bnm hamile kalmama engel midir

Canım benim bildiğim sınır 29 . Bana 30 olduğu halde tedavi uygulucaz dendi. Seninki benden daha yüksek . Ve bu hormon yüksek olduğu zaman gebeliği engelliyor

Canım benim bildiğim sınır 29 . Bana 30 olduğu halde tedavi uygulucaz dendi. Seninki benden daha yüksek . Ve bu hormon yüksek olduğu zaman gebeliği engelliyor
bide ben bu ay incir kuru uygulamistim oda prolaktini yukseltiyormus simdi daha da yukselmistir off ne yapicagimi bilemez oldum

Back