• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar LÜTFEN bakarmısınız:(((

denizcek

gül-ümse
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
1.034
8
116
İstanbul
arkadaşlar sabahtan beri gördüm rüyanın etkisindeyim midem hop oturuyo hop kalkıyo
sabah gördüm bu rüyayı 9 gibi falan
hayır olsun rüyamda evimdeyim (bizim ev 5.kat sahilde denize çok yakın yani)
koridordan yürümeye başladım salona pencereden bi baktım deniz suları yükseliyo
napsam diye çaresiz kaldım ağlayamadım bile korkuyorum ama çok
bi anda denizin üstünde güneşi gördüm yavaş yavaş batıyodu ve tersten batıyomuş yani doğudan
korkuyorum allahım kıyamet kopuyo diye
sonra elimde bi bebek var oyuncak bebek(erkekmiş) belini sıkmışlar iple ama nasıl bağlamışlar resmen
ben diyorum nolmuş bu oyuncağa neden sıkmışlar bebeğin belini bu kadar
o anda hem sular yükseliyo hem oyuncak elimdeydi sanırım
denizin suları evime kadar geliyo tam boynuma geldi allahım dedim ölüyorum bi sıçrayışta uyandım...

ya denize bile bakamıyorum yüreğim hopluyo hayır olsun bi yorum yapan olursa sevinirim
içimi ferahlatın lütfenn :Saruboceq:

tatlim hayir olsun insallah, uzulme sen iyi seyler dusun iyi olsun :Saruboceq::Saruboceq:

cok etkilenmişsin cnm yarına kdr rahatlarsın merak etme arada bendede oluyor cıkamıyorum rüyadan bukdr sıkıntı yapma lütfen

cok etkilenmişsin cnm yarına kdr rahatlarsın merak etme arada bendede oluyor cıkamıyorum rüyadan bukdr sıkıntı yapma lütfen
saol canım fazla etkilendim ya sabahtan beri ne yedim ne içtim sıkıntıdan
iyi düşünmeye çalışıyorum ama :sm_confused:
hemen dua okudum uyanır uyanmaz
yarın geçer umarım

denızcek
oncelıkle hayır olsun
su donem sorunu bır hayatın mı var
ya da kafana taktıgın sorunların
erkek bebek ıyıdır ama belının sıkılmış olması sana gelecek bır mujdenın önunde bırılerı engel dıye dusundum

su bulanık ise pek ıı degıl ama su berrak ıse berrak suyun ıcınde kalman guzeldır ınsallah
ama cok bunalmıssın
dua et bol bol
inşirah duasını okumanı dılerım
sevgıler

denızcek
oncelıkle hayır olsun
su donem sorunu bır hayatın mı var
ya da kafana taktıgın sorunların
erkek bebek ıyıdır ama belının sıkılmış olması sana gelecek bır mujdenın önunde bırılerı engel dıye dusundum

su bulanık ise pek ıı degıl ama su berrak ıse berrak suyun ıcınde kalman guzeldır ınsallah
ama cok bunalmıssın
dua et bol bol
inşirah duasını okumanı dılerım
sevgıler
ya aslında hassasım bu günlerde neden bilmiyorum herşeye ağlıyorum sürekli
bebek istiyoruz öle bi isteğimiz var...
ama hayatımda çok büyük sorunlar yok çok şükür
denize uzakdan baktımda su önce bulanıktı
daha sonra eve yükseldinde su berrak çok güzeldi ama korkuyodum
saolun ilgilendiniz için çok teşekkürler a.s.

canım
cok guzel olaylar senı beklıyor bence
erkek bebek mujdedır
zamanını Allah bılır ama bana yakın gıbı gelıyor
hakkınızda her seyın hayırlısı olsun

:1hug:

kotu ruyalar gordugumuzde manası şer bile olsa onu hayra cevır demek gerekıyor
tabıkı ruya ıle amel de edılmez
cok fazla takılıp uzulmemek gerek canım

rüyanda sıkılman ve korkman belli bir zamandan sonra güzel şeylerin olacağına işarettir.biraz sıkılacak yada üzüleceğin bir olay olabilir senle alakalı yada yakın çevrenle ilgili...ama bu sıkıntıdan sonra bir ferahlama yaşacaksın....bazı konularda karamsar kalmışsın sanırım,ama çözeceksin ayrıca aşk hayatın varsa bu konuda ciddi şeyler düşülünecek şayet yoksa ciddi bir beraberlik yaşayabilirsin... opuyorumnanaktan

rüyanda sıkılman ve korkman belli bir zamandan sonra güzel şeylerin olacağına işarettir.biraz sıkılacak yada üzüleceğin bir olay olabilir senle alakalı yada yakın çevrenle ilgili...ama bu sıkıntıdan sonra bir ferahlama yaşacaksın....bazı konularda karamsar kalmışsın sanırım,ama çözeceksin ayrıca aşk hayatın varsa bu konuda ciddi şeyler düşülünecek şayet yoksa ciddi bir beraberlik yaşayabilirsin... opuyorumnanaktan
saoll canım hayır olsun inaşallah a.s.

canım kusura bakma evlisin bende beraberlikten bahsettim fakat oyuncak bebek genelde rüyada bu şekilde yorumlanır...biz sana göre yorumlarsa evliliğinde güzel şeyler olacaktır... lütfen rüyayı hayatına göre yorumlama... her zaman sorabilirsin ayrıca.sevgiyle kal opuyorumnanaktan

canım kusura bakma evlisin bende beraberlikten bahsettim fakat oyuncak bebek genelde rüyada bu şekilde yorumlanır...biz sana göre yorumlarsa evliliğinde güzel şeyler olacaktır... lütfen rüyayı hayatına göre yorumlama... her zaman sorabilirsin ayrıca.sevgiyle kal opuyorumnanaktan
canım saol evliyim ama eşimden sürekli uzaktayım işi dolayısıyla ve bugünlerdede yok zaten
acaba eşimle aşkımız mı depreşcekki:))))
saolun arkadaşlar sabahtan beri niye yazmamışım
aklıma kırk türlü şey geldi kurdum durdum
çok etkilendimden heralde kendimi yıprattım çok bugünmafoldumben

Back