arkadaşlar lütfen bakar mısınız

nzmyhn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.586
2
merhaba hepinize ben bayramda negatif sonuç almiştım ve 1 ekimdede adet olmuştum şimdi 1 ay geçti ama adet olamıyorum.ve inanın adetin en ufak belirtisi bile yok.acaba deyip;; idrar testimi alsam ama bu kezde çok üzülecegim diye alamıyorum.akıntımın rengi çok beyazlaştı başkada bişey yok.etrafımdakiler hamile olabilirsin diyorlar sizce böyle bişey olabilir mii lütfen bana fikirlerinizi yazın.hepinize şimdiden teşekkür ederim......

bugün 8 gün geçti hadi arkadaşlar lütfen bilgi veren yokmu

neden olmasın canım,idrar testinde kesin sonuç verir büyük ihtimalle.
inşallah ALLAH gönlüne göre verir ve hamilesindir......

yanı normalde 2 gun gecse bıle cıkan testler var.hemen bı test al bence hamıle olabılırsın ama kendınıde cok sartlandırma sonra üzülmekte var yokmuş gıbı hazırla kendını öyle yap testi.

bugün 8 gün geçti hadi arkadaşlar lütfen bilgi veren yokmu

canım bence 8 gün yeterli istersen sen test yap yokmuş gibi düşün. bazen gecikme stresten olabiliyor ama aklında kalmasın en azından yap yine de durumdan bizi de haberdar et canım inşallah hamişsindir:CüvCüv:

canım 8 gunde ıdrarda kesın cıkar hıc bekleme hemen bı test al ve bak bızede haber vermeyı unutma

idrar testi adet tarihinden 1 hafta sonra yapıldığında net sonuç veriyor diye biliyorum.yarın ilk iş test yap bence.inşallah hamişsindir...

canım eğer hamileysen idrarda mutlaka çıkar çünkü bugün itibariyle 10 gün oldu hadi hayırlısı....

nzmyhn nasılsın canım inşşş hamişsindir güzel haberler ver bize hayırlısıyla..

canım benim inşallah hamilesindir ama sonuç negatif çıkarsa hekimin ile görüş ve ultrasona gir derim

merhaba arkadaşlar maalesef sonuç negatif ama hepinize iyi niyetleriniz için teşekkür ederim.artık bekleyecegim adet olmayı ama inanın en ufak belirti yok.bugün 10 gün oldu.neyse nasip öyle degil mi??????????????

merhaba arkadaşlar maalesef sonuç negatif ama hepinize iyi niyetleriniz için teşekkür ederim.artık bekleyecegim adet olmayı ama inanın en ufak belirti yok.bugün 10 gün oldu.neyse nasip öyle degil mi??????????????

canım hayırlısı olsun ınan herseyın bır zamanı var ve bız ne kadar cabalasakta o an gelmeden hıcbısey olmuyor kanda mı baktırdın yoksa ıdrarda mı negatıf cıktı

canım çok üzüldüm ama sonuç kesinmi sanki bana erken gibi geliyor kandamı baktırdın canım değerin kaçtı ..ayy çok sordum kusura bakma ...ALLAHIM hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin sana inşşşş...tezz zamanda inşşş..:teselli:

arkadaşlar çooooook teşekkür ederim yazdıklarınıza o kadar çok sevindimki anlatamam.ben testi saglık ocagında yaptırdım yani idrar testi işte.ama hormonlarım altüst olmalıki hala adet olmadım tekrar yapayımmı testi cumaya kadar olmazsa bilmiyorum.geçende yazmiştım adet belirtilerim yok benim buda ilginç bişey bence..kötü şeyler geliyor aklıma rabbim vermesin inş.hepinize tekrar teşekkürler

canım kanda baktır bence hemen cıkıyo beta hcg baktıracaksın kesın sonuc onunla bellı olur belkıde hamılesın ıdrarda cıkmıyodur normalde ıdrarda 8 10 gunde cıkar ama bu belırsızlıkten kurtulmak ıstersen kan testı derım bızı haberdar etmeyı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…