Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar lütfen anlayanlar bakabilir mi
- Konu Sahibi zeylinse
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet tahmin
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ocak 2021
- 699
- 509
- 53
16 haftada nasıl belli olmaz ki çok şaşırdım , kız sanırım bacak arası kapalı olıyor kız bebeklerin genelde o yüzden göremedi16 haftalık hamileyim doktor cinsiyeti belli değil dedi ama çok merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi
- 19 Aralık 2023
- 298
- 115
- 23
- 29
Gerçi kız gibi de. 2. Fotoya bakacaksınız o çıkıntının sırt ile olan açısına bakılıyırSanki oğlan gibi, nub theory diye bişi var inceleyin anlarsınız.
- 7 Haziran 2023
- 936
- 365
- 23
- 32
Kız bence cnm öğrendin mi cinsiyetini16 haftalık hamileyim doktor cinsiyeti belli değil dedi ama çok merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi
Hayır öğrenemedim maalesef yurt dışındayım geç söylüyorlar burda 13 haftalıkken gittim erkeğe benziyor ama emin değilim dediKız bence cnm öğrendin mi cinsiyetini
16 haftada nasıl belli olmaz ki çok şaşırdım , kız sanırım bacak arası kapalı olıyor kız bebeklerin genelde o yüzden göremedi
Eklentiler
Birde bunlara bakar mısın canım yurt dişnda geç söylüyorlar henüz öğrenmedim meraktan patlicam vallaGerçi kız gibi de. 2. Fotoya bakacaksınız o çıkıntının sırt ile olan açısına bakılıyır
Eklentiler
Ya hiç göstermemiş ki nub kısmını. Erkek gibi geldi ama emin olamadım.Birde bunlara bakar mısın canım yurt dişnda geç söylüyorlar henüz öğrenmedim meraktan patlicam valla
Siz söyledikçe dikkat ediyorum gerçekten öyle mi acabaEki Görüntüle 3356367
Görüyormusunuz pipisiyle işiyor
- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
Çok merak ediyorum cinsiyeti öğrenince yazarım
Bence bariz öyle yaaaSiz söyledikçe dikkat ediyorum gerçekten öyle mi acaba
Canım alın kısmı düzse erkek bombeliyse kız diye biliyorum erkeğe benziyo benceSiz söyledikçe dikkat ediyorum gerçekten öyle mi acaba
- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 23
- 22 Ocak 2024
- 12
- 1
- 1
- 21
Bana da yanında bulunabilir mısınız 11+1Eki Görüntüle 3356367
Görüyormusunuz pipisiyle işiyor