• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar lütfen acil acil yardım rica ediyorum sizden

kelebek1981

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
61
10
288
Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti normalde hiçbir zaman adet düzensizliğim olmadı, eşimle 7 aydır evliyiz ve 3 aydan beri bebek yapmayı planlıyoruz, Allahın izniyle bugün sabah açık kahverengi akıntı geldi ve geçti sizce bu nedir ne olur bana yardım edin hamile olma olasılığım yüksekmi sizce ne olur arkadaşlar, bu arada idrar testi yaptım ama negetif çıktı:(( biri bana yardım etsin kafam çok karışık

Arkadaşlar adetim 3 gün gecikti normalde hiçbir zaman adet düzensizliğim olmadı, eşimle 7 aydır evliyiz ve 3 aydan beri bebek yapmayı planlıyoruz, Allahın izniyle bugün sabah açık kahverengi akıntı geldi ve geçti sizce bu nedir ne olur bana yardım edin hamile olma olasılığım yüksekmi sizce ne olur arkadaşlar, bu arada idrar testi yaptım ama negetif çıktı:(( biri bana yardım etsin kafam çok karışık

yumurtlama ve regl günlerin düzenliyse hamile olma ihtimali düsük gibi:30:..reglden önce kahverengi lekede gelebiliyo mesala benim hep öyle olurr...:30:

adetin düzenliyse yerleşme kanaması olabilr yarın kan testi yap canım inşallah hamlesndir idrarda geç çıkablir başka belirtiler var mı

adetlerin düzenliyse gecikmeler olmuyorsa bu gecikme bir hamilelik belirtisi olabilir lekelenmeye gelince evet yerleşme kanaması olabilir genellikle yerleşme kanamasından 3 gün sonra falan idrar testinde çıkıyor istersen biraz bekle istersen yarın kan testi yaptır kesin sonuç alırsın ....

Kesinlikle adetim geçikmez ve bununla birlikte ara ara geliyor bu kahverengi renk ama adet olamıyorum inşallah hamileyimdir ya çok istiyoruz Allah olmayanada versin..

Back