Arkadaşlar lisansa gireceklerin sınav yerleri açıklandımı

ozsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
536
0
46
Ankara
1O gün kala açıklanacak denmişti ösym tarafından fakat hala açıklanmadı.benim kaydımdamı problem var diye içime sıkıntı girdi.Sizlerin açıklandımı ?

Maalesef hala açıklanmadı.
Ne kadar zormuş açıklamak.
Herkesi 5000 nüfuslu yerlerde oturuyor sanıyorlar.
Mesafe nedir,haritada nerededir hangi semttedir ?
Daha okulu göreceğiz stresimizi atacağız kalmış bir hafta.
Her işleri yamuk her işleri hayırsız.

Bugün yarın açıklarlar diye umut ediyorum. Sabah bir bakıyım dedim yok demin baktım hala yok yarın açıklasalar da hafta sonu gidip yerimize baksak.

Son düzenleme:
Evet kızlar bende sinirliyim ama bir yandanda yazdıklarınızla rahatladım çünkü kaydımda bir sorun var sandım bazı sitelerde 1hafta-10 gün araası demişler.yarın tam, sınav günü hariç 1 hafta var.büyük ihtimalle yarın açıklanır.bende sürekli bakıyorum. geçen sene sınav 9 temmuzda imiş 29 haziranda açıklanmış.bu sene 7 temmuz ama hala yok açıklama.

Ban az önce ösym yi aradım,gelmiş bana 1hafta-10 gün içinde yayınlanır diyor.bende biliyorum yayınlanmadığı için aradım zaten dedim.siz sık sık bakın. ama son hafta mutlaka yüklenir gibi birşey söyledi.benim anladığım pazartesiden itibaren yayınlanacak.

açıklanmış yine Allahın bir dağında sınava giricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…