Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar limon pudra karışımından sonuç alanlar yazsınlar lütfen...
limon tuz karısımının tüyleri azalttıgını sölemiş bir arkadaş.ben de denemk istiyorum.deneyen arkadaslar var mı? yazarlarsa sevinirim...kaydirigubbakcemile5
Tuzlu limon suyunu bugün denedim ilk kez ama nasıl yandı... 5 dk bekletip duş aldım çok acıdı inşallah azalır da çektiğim acıya değer sempatiksalakcinni
ben de bugün sürücem canım limon pudra karısımını.dennemekten bişe cıkmaz.zararı yok nasılsa.fakat üç gün üstüste yapmak lazımmıs.ve su değmicekmiş.elimden geldiği kadar değdirmicem.yeter ki cıkmasınlar:)
diz üstüm erkek gibiydi ,geçen hafta epilasyon yapıp limon tuz pudra karışımını sürdüm birkaç güne çıkarlar bakalım inşallah azalır , koltukaltıma sürdüm dün nasıl canım yandı , inşallah yanması iyidir
Ya kızlar ben sitede yeniyim. En büyük sorunum tüyler.. Kollarım, bacaklarım ,sırtım ,göbeğim, göğüs aralarım.. hemen her yerim :çok üzgünüm: 16 yaşındayım ve test için doktora gitmeyede utanıyorum. Bunu denicem inş. işe yarar.
Yanlız bi sorum var; bu maske hafif krem gibimi olucak yoksa sıvımı. Yani limonmu pudarada yoksa pudramı limonda ericek?? Bana tam ölçü verirseniz çok sevirim:roflol: