Ya korkutmak istemem ama kurtaj sonrasi rahimde bazi komplikasyonlar olabiliyo yada hormonal bisey gelismis olabilir. Bosuna zaman kaybetmektense herseyin erken caresi kolaytamam canım ne olabilir ki acaba negatif çıksa bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya korkutmak istemem ama kurtaj sonrasi rahimde bazi komplikasyonlar olabiliyo yada hormonal bisey gelismis olabilir. Bosuna zaman kaybetmektense herseyin erken caresi kolaytamam canım ne olabilir ki acaba negatif çıksa bile
Rica ederim arada haberdar edebilirsen sevinirim bende merak ettim acikcasi. Insallah bisey cikmazanladım canım teşekkürler ben yakın zamanda gideyim doktora
Rica ederim arada haberdar edebilirsen sevinirim bende merak ettim acikcasi. Insallah bisey cikmaz
canım ben de 36 gün sonra olmuştum ikinci adeti olmadım hala sen de ikinci nasıl oldukürtajdan sonra 35.ci günde adet oldum![]()
daha günü var sen ıkıncı kaç gün geçticanım ben de 36 gün sonra olmuştum ikinci adeti olmadım hala sen de ikinci nasıl oldu
daha günü var sen ıkıncı kaç gün geçti
Benim histeroskopiye kadar duzelmemisti ama iki ay once histeroskopi gecirdim ondan sonra artis oldu. Doktorlarin cok onemsedigi bi durum degil. Adet duzeninde degisim yoksa miktari uzunlugu cok onemli degil onemli kismi dongu suresi
Slm kızlar.bende 4 aylık doğum yaptım bebeğin kalbi durduğu için.
Bugün 40 im Doldu.adet kanama falan olmadı.ama hamilelik belirtisi var hamile olabilirmiyim sizce?
Bende cift rahim oldugu anlasildi o sebeple olmustumhistereskopiyi parça kaldığı için mi olmuştunuz?