• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arkadaşlar küllü ne demek...

ece_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
75
0
86
Samsun
Kızlar ben bir türlü renklerde küllü tonlarını ayırt edemiyorum.beğendiğim renklere baktığım zaman hep küllü yazıyor kutularda.ama sanki diğer tonlarla aralarında pek fark yok gibi ne dersiniz:bbo:

küllü boyalar turunculaşma ya da kızıllık yapmıyorlar ,saçındaki turunculuğu ve kızıllığıda neredeyse kapatıyor,sadece fark bu

küllü boyalar turunculaşma ya da kızıllık yapmıyorlar ,saçındaki turunculuğu ve kızıllığıda neredeyse kapatıyor,sadece fark bu

öyle mi?
ben küllü olanlar bir süre sonra yeşeriyor zannediyorum
bir de bulanık,mat bir görünümü mü oluyor acaba?

öyle mi?
ben küllü olanlar bir süre sonra yeşeriyor zannediyorum
bir de bulanık,mat bir görünümü mü oluyor acaba?
ben hiç küllü boya kullanmadım yeşillenmeyi bilmiyorum ama kullananlardan hiç yeşillenme duymadım ,mat olması normal gibi çünkü renk yansımaları olmuyor

yani hiç boyasız bir saça uygulandığı zaman mat bir ton mu veriyor küllüler,diğer boyalar kızılımsılık katıyor ölemi

hayır oyle degıl ben hıc kulu boya kullanmadım ama kahve tonlarında genelde bıraz kızıllık oluyor ama kullu kahvede olmuyor,sarı yaparken de turunculuk olusmaması ıcın kullu sarı tercıh edılebılıyor,mat bır renk vermesı yansımalı degıl ama hos dogal bır ren kullu renler bence

kızıllık olan saçlardan pek hoşlanmıyorum o zaman küllü tonlar iyi bir seçim.

öyküm arkadaşımızında söylediği gibi bulanık mat bi görüntüsü oluyo küllülerin....

Kullu demek adı gıbı renk sarıysa sarıya kul rengı ekleyın oyle bır gorunum saglıyor yanı rengı hafıf matlastırıf dorelıgın olmamasını saglıyor ben sevıyorum

güzel olmuş canım saçların. mesela bakırı kapatmak için küllü kumral yerine açık küllü kumral deneseydin saç rengin biraz daha açık olmaz mıydı?

Kızıllıklar kapanmazdı hala hafif kızıl yansımalar oluyo güneşte bu renkte bile

kızar benim saçlarımda bebek sarısı sık röfleydi dip boyasına gittim ve salak adam saçımı küllü sarıya boyadı ama saçlarımın tepesi sarımsı kahvemsi grimsi bir renk aldı acaba üzerine loreal çok çok açık doğal sarısına boyatsam bu küllülükten kurtulabilirmiyim birde saçlarımın dibini orealle açtı açaba boyanın içindeki açıcı saçı kopartırmı kızlar çok kötü durumdayım anlatamam sani beyazlamışta saçımı çok açık kahveye boyatmışımda tutmamış gibi off of

Back