Arkadaşlar Konya'da burun estetiği olacağım. Aranızda Konya'da devlette veya özelde burun estetiği olan var mı? Doktor öneriniz var mı??

lidus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
4
1
18
Arkadaşlar doktor arıyorum ve kararsızım. Konya'da Necmettin Erbakan üniversitesi Meram tıp fakültesinde kbb doktoru Fakih Cihat Eravcı Eravcı'ya burun ameliyatı olmayı düşünüyorum (daha önce kendisine burun ameliyatı olan var mı)fakat randevu bile alamıyorum çünkü dolu. Sizinde önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var doktor öneriniz varsa lütfen söyleyin. İllaki forumda konya'da burun estetiği olan arkadaşlarımız vardır. Çok zor durumdayım ve yardıma ihtiyacım var. Burnum içerden ve dışardan eğri. Gözle görülür derecede ve rahatsız edici. Nefes almakta zorlanıyorum. Yaz aylarında asla nefes alamıyorum.Burnumun görüntüsünden dolayı zaten psikolojim bozuldu. Yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen sorumu görmezden gelmeyin. Aranızda daha önce Necmettin Erbakan üniversitesi Meram tıp fakültesi'nde burun estetiği olan varsa geri dönüş yapabilir mi? Ya da devlette burun estetiği olan varsa yardımcı olabilir veya özelde olan varsa(konya'da). Cevaplarınızı bekliyorum.

Devlette burun estetiği sırası 2 seneden aşağı gelmiyor. Çok nadir doktorlarda vardır çünkü talep çok.

Devlette estetik yaptirilmaz. Cunku bu sektorde deli para var. Her meslekte de cok basarili ve daha az basarili insanlar var. Iste o basarili kesim bi yerden sonra ozele geciyor. Illa ki yaptirip memnun kalmis olan vardir devlette de ama burunlari onceden nasildi ona da bakmak lazim. Zor burunlar miydi, kolay miydi..

İllaki devlette olurum diye bi düşüncem yok özelde de olurum. Fakat sıkıntım doktor bulamamak.

Arkadaşlar özelde burun estetiği olan varsa yazabilir mi doktorunuzun ismini de verebilir misiniz(konya da burun estetiği olanlar) bir tanıdığınız da olabilir. Doktor ismine ve görüşünüze ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…