• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar koltuk takımıma bu halı olur mu?

aayysseenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
111
0
116
41
İzmir
arkadaşlar tek oda kullanıyorum oturma odası olarak ayrıyeten bi salonum yok, şuanki halılarımdan memnun değilim değiştireceğim fikirlerinizi bekliyorum. koltuk takımım böyle;
dsc00927b.jpg

dsc00928it.jpg

bugün bu halıya baktık kayınvalidem beğendi halının kaliteli olduğunu söyledi ama benim içime pek sinmedi, ben daha sportif bişeyler düşünüyodum satıcıda çok uygun fiyat verdi. siz ne dersiniz uyar mı odaya? resimdeki renkler biraz yanıltıcı canlı halı çok daha açık renk, kahveleri buradaki gibi koyu değil.
365s.jpg

fikirlerinizi bekliyorum kızlarr..

Son düzenleme:
bende öyle düşünüyorum kızlar bu çok ağır kaçacak sanırım. uyabilecek halı resimleri eklerseniz sevinirim ayrıyeten :)

kaynanalar hiç aradan çıkmaz zaten.cnm mobilyan modern halı klasik olmaz bence daha modern halılara bak.bu halı klasik mobilyalar için.benim salon halım böle ama mobilyam klasik

kaynanalar hiç aradan çıkmaz zaten.cnm mobilyan modern halı klasik olmaz bence daha modern halılara bak.bu halı klasik mobilyalar için.benim salon halım böle ama mobilyam klasik

aynen katılıyorum resmi görünce benimde ilk yazmak istediğim bu oldu bu halı klasik mobilyalara uygun bencede daha modern halılara bakmalısın

Merinosun sitesinde candy diye bir halı gördüm şimdi, link vermek yasak olduğu için koyamıyorum bak istersen.

teşekkürler kızlar bende sizlerle aynı fikirdeyim çok klasik bi halı içime sinmedi zaten. şimdiki halılarımı n desenini ve rengini çok seviyorum ama kalite sıfırn altında kaşmirin ilk çıkan serilerinden sırf naylon :(

ah bu kaynanalar hep ağıra kaçarlar zaten :) ben spor olsun dedikçe yok bu diyip duruyor:)

merinos candy bakayım bii saolunn

bu halı nasıldır arkadaşlar
60835189.jpg

siyahlı halı bakmıyorum çünkü vitrin ve tv ünitelerim sütlü kahve tonlarında siyah çok ön plana çıkacak

arkadaşlar halı konusunda kararımı verdim sayılır. aşağıdaki halı düşünüyorum. internet sitesinden beğendim. canlı hali nasıldır bilmiyorum umarım renkleri konusunda resim yanıltmaz. sizce nasıl, koltuklara uyacak mı dersiniz?

venus410022011115115.jpg

$72508213.webp$98830969.webp gümüşsuyu halıları kare kare olan koltuklarının çizgileriyle uyum olabilir. Kayınvalidenin ki çok alakasız

canım o tarz bir koltuk takımının ortasına kırmızı halı ve objeler harika olur,bir arkadaşımın koltukları da seninkine benxer,kırmızı pierre cardin halı almış,ortasına,çok modern ve şık olmuş,hep aynı renk tonu boğucu olur gibi

canım o tarz bir koltuk takımının ortasına kırmızı halı ve objeler harika olur,bir arkadaşımın koltukları da seninkine benxer,kırmızı pierre cardin halı almış,ortasına,çok modern ve şık olmuş,hep aynı renk tonu boğucu olur gibi

aslında dediğin gibi de düşünülebilir ama hep bi alışılagelmişlik var ya oyüzden uyum olsun diye uğraşıyoruz.

canım ben de en son yorum yapan arkadaşıma katılıyorum salonuna biraz renk katabilirsin bence hep aynı ton renkler salonu çok boguyo

halı çok güzel bence.. ağır bir havası var ama koltuklarına yakışmaz.. arkadaşlar yazmış gerçi de bnde fikrimi belirtiyim dedim :17:

Back
X