Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar koltuk altında karalık olupta geçirenler yardımcı olabilirmi?
kızlar arkadaşım aylık ağdasına gittiğinde sormuş kadına o da makine kullanımından bu karalık ağda yapmıyor demiş sesunun turuncu çamsakızı kabına benzeyen kaptaki ağdasını önermiş evde alması için.. valla kolayımıza gittiğinden makineye sarılıyoruz ama resmen karartıyor kabuk tutuyor hiç hoş değil
Bişey sormak istiyorum..
Herkeste mi böyle karalık oluyor?
Yoksa kişiden kişiye değişir mi? Yani genel olarak makine karaltıyor mu??
Ben hiç koltuk altına makine denemedim ama kolay diye yapmayı düşünüyordum..
Öyleyse yapmam...
annem makine kullanmıyor bense hep makine kullandım onda yok bende gayet de var ne yazık ki... bazen oluyor ki 2.kez geçince aynı yerden cayır cayır yanıyor orası ertesi gün bir bakıyorsun kabuk tutmuş onlar daha da karartıyor mesela şimdiye kadar hiç kullanmadıysan deneme derim :)
mrb kızlar, ben kk forumunda okumuştum çok eskiden, bir arkadaş yazmış koltukaltı karalığı için kuaförü ağartıcı bişey sürmüş, hani şu saç boyalarının yanında verilen (oksidasyon bişeyi miydi adı neydi)... hatta bi kez sürmüş 4 yıldır kararmadı hala ten rengimde diye yazmıştı, sürüp birkaç dk bekletip yıkamış. Ben saç boyamadığım için deneyemiyorum şu an için, ama çok da merak ediyorum nasıl olacağını... tek sorun heralde koltukaltının hassas bi yer olması (neticede saç derisine verdiğinden çook daha fazla bir zarar vermez diye umuyorum), bunu da uygulama süresini kısaltarak veya acı hisseder hissetmez yıkayarak hallederim diye düşünüyorum. Size sorum siz hiç böyle bişey duydunuz mu ya da çevrenizde deneyen falan bi bilginiz var mı?
mrb kızlar, ben kk forumunda okumuştum çok eskiden, bir arkadaş yazmış koltukaltı karalığı için kuaförü ağartıcı bişey sürmüş, hani şu saç boyalarının yanında verilen (oksidasyon bişeyi miydi adı neydi)... hatta bi kez sürmüş 4 yıldır kararmadı hala ten rengimde diye yazmıştı, sürüp birkaç dk bekletip yıkamış. Ben saç boyamadığım için deneyemiyorum şu an için, ama çok da merak ediyorum nasıl olacağını... tek sorun heralde koltukaltının hassas bi yer olması (neticede saç derisine verdiğinden çook daha fazla bir zarar vermez diye umuyorum), bunu da uygulama süresini kısaltarak veya acı hisseder hissetmez yıkayarak hallederim diye düşünüyorum. Size sorum siz hiç böyle bişey duydunuz mu ya da çevrenizde deneyen falan bi bilginiz var mı?