Lekeler, Çiller Arkadaşlar koltuk altında karalık olupta geçirenler yardımcı olabilirmi?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben doktora gıtmıstım. advantan krem vermıstı. gerçekten cok ıse yaradı. fakat sonra gene oluştu. lazer yaptırdım şuan hıcbır sey yok. ten rengımle aynı koltuk altım. lazerı kesınlıle tavsıye ederım.

ben lıse mezunıyetım varken dedım makıneyle alayım.sonra tahrıs olmusum.kıpkırmızı oldu butun gece gecmedı kollarımı kaldıramadım.yara oldu ertesı gun ıyılestı zamanla.derken bı karalık kaldı öyle.tertemız bır tane bıle kıl yok ama sımsıyah görnuyo.bı daha makıne kullanmadım.sir agda yapmaya basladım sir agdayla yapa yapa rengı acıldı.ama hemen acılmadı 2 senede 4-5 ton dıyebılırım.suan lazere gıdıyorum lıseyı 2005 tee bıtırdım.hala koltuk altım yerı bellı kendı rengımden 2 ton daha koyu.lazerde bende bısey yapmadı acıkcası rengınde.bebek pudrası suruyorum dısarı cıkarken gecıcı beyazlık yıkayınca eskısı gııbı oluyo.

kızlar arkadaşım aylık ağdasına gittiğinde sormuş kadına o da makine kullanımından bu karalık ağda yapmıyor demiş sesunun turuncu çamsakızı kabına benzeyen kaptaki ağdasını önermiş evde alması için.. valla kolayımıza gittiğinden makineye sarılıyoruz ama resmen karartıyor kabuk tutuyor hiç hoş değil

kızlar arkadaşım aylık ağdasına gittiğinde sormuş kadına o da makine kullanımından bu karalık ağda yapmıyor demiş sesunun turuncu çamsakızı kabına benzeyen kaptaki ağdasını önermiş evde alması için.. valla kolayımıza gittiğinden makineye sarılıyoruz ama resmen karartıyor kabuk tutuyor hiç hoş değil

Bişey sormak istiyorum..
Herkeste mi böyle karalık oluyor?
Yoksa kişiden kişiye değişir mi? Yani genel olarak makine karaltıyor mu??
Ben hiç koltuk altına makine denemedim ama kolay diye yapmayı düşünüyordum..
Öyleyse yapmam...

Bişey sormak istiyorum..
Herkeste mi böyle karalık oluyor?
Yoksa kişiden kişiye değişir mi? Yani genel olarak makine karaltıyor mu??
Ben hiç koltuk altına makine denemedim ama kolay diye yapmayı düşünüyordum..
Öyleyse yapmam...

annem makine kullanmıyor bense hep makine kullandım onda yok bende gayet de var ne yazık ki... bazen oluyor ki 2.kez geçince aynı yerden cayır cayır yanıyor orası ertesi gün bir bakıyorsun kabuk tutmuş onlar daha da karartıyor mesela şimdiye kadar hiç kullanmadıysan deneme derim :)

annem makine kullanmıyor bense hep makine kullandım onda yok bende gayet de var ne yazık ki... bazen oluyor ki 2.kez geçince aynı yerden cayır cayır yanıyor orası ertesi gün bir bakıyorsun kabuk tutmuş onlar daha da karartıyor mesela şimdiye kadar hiç kullanmadıysan deneme derim :)

Anladım.. Teşekkür ederim..
Peki diğer bölgelerde de oluyor mu bu??
Kollarda, bacakta falan..

Ben makine kullanmıyorum tanıdık bi eczaneye sordm sıcak ağda bile yaparmış. bana expigment diye bi krem verdi normalde cilt lekelerinde kullanılıyormuş ben daha kullanmadım. kullanıcam ve eğer memnun kalırsam bu durumdan şikayeti olanlar kullanır :) bi zararı olmadığını söylediler cokda ucuz birseydi.

mrb kızlar, ben kk forumunda okumuştum çok eskiden, bir arkadaş yazmış koltukaltı karalığı için kuaförü ağartıcı bişey sürmüş, hani şu saç boyalarının yanında verilen (oksidasyon bişeyi miydi adı neydi)... hatta bi kez sürmüş 4 yıldır kararmadı hala ten rengimde diye yazmıştı, sürüp birkaç dk bekletip yıkamış. Ben saç boyamadığım için deneyemiyorum şu an için, ama çok da merak ediyorum nasıl olacağını... tek sorun heralde koltukaltının hassas bi yer olması (neticede saç derisine verdiğinden çook daha fazla bir zarar vermez diye umuyorum), bunu da uygulama süresini kısaltarak veya acı hisseder hissetmez yıkayarak hallederim diye düşünüyorum. Size sorum siz hiç böyle bişey duydunuz mu ya da çevrenizde deneyen falan bi bilginiz var mı?

mrb kızlar, ben kk forumunda okumuştum çok eskiden, bir arkadaş yazmış koltukaltı karalığı için kuaförü ağartıcı bişey sürmüş, hani şu saç boyalarının yanında verilen (oksidasyon bişeyi miydi adı neydi)... hatta bi kez sürmüş 4 yıldır kararmadı hala ten rengimde diye yazmıştı, sürüp birkaç dk bekletip yıkamış. Ben saç boyamadığım için deneyemiyorum şu an için, ama çok da merak ediyorum nasıl olacağını... tek sorun heralde koltukaltının hassas bi yer olması (neticede saç derisine verdiğinden çook daha fazla bir zarar vermez diye umuyorum), bunu da uygulama süresini kısaltarak veya acı hisseder hissetmez yıkayarak hallederim diye düşünüyorum. Size sorum siz hiç böyle bişey duydunuz mu ya da çevrenizde deneyen falan bi bilginiz var mı?

Hayır ben daha önce byle bir şey duymadım. Ben kuaförüme sorduğumda böyle bişeyde söylemedi. tanıdık eczacıya sordum bi krem verdi fakat şu an denize girdiğim için süremiyorum güneş ışığı almaması gerekiyomuş. tatilim biter bitmez onu denicem. bence sizde kullanmayın alerjiniz olabilir. sonuçta onlar yakıcı madde.

ben iyi olcağını sanmıyorum göğüse yakın bi yer ya öyle uygulama kötü sonuc verebilir yani beni ihtimali bile korkutur o yüzden denemeyi düşünmem herhalde

Back
X