Doğuma Hazırlık Arkadaşlar kızıma isim bulamamda yardımcı olurmusunuz???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

azaz9999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
213
1
45
Merhaba arkadaslar,daha öncede yazmıştım kızıma elvinmi yoksa ela isminimi koyalım diye.şimdi elvini eledik ve yerine DİLA,yı bulduk.sizce hangisi bana yardımcı olurmusunuz ELA,mı DİLA,mı.DİLANIN ANLAMI:içten gönülden seven...

benm sevdiğim bikaç kız ismi var belki sana yardımcı olur cnm:-)

nisa
ecrin
ezra
efsa
elif
ayşenaz

daha cok secenek var tabi ama ben sanırım ksımet olursa nisa koyardım..kuranda bir suredir kadın anlamına gelir

ikiside cok güzel bence
bi arkadasimin kizinin adi ela
ama dila cok daha hosuma gitti
:Saruboceq:rabbim melegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

dila çok güzel canım.allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.

Dila daha güzel bence!
Dilan ismide çok hoş. 'Gönuller' anlamına geliyor.
Hatta Dilan Dila'dan güzel diye düşünüyorum.. Bu ismide bir değerlendir bence, canım!a.s.

bana kalırsa bigün anne olurda kızım olursa ismi hazır ıKLıM
ama senin seçeneklerinden DıLA gayet hoş cnm

Dila çok tatlı bir isim..Çok beğeniyorum..
Dil kelimesi farsçada;gönül;yürek anlamında kullanılır.Dila ise gönül veren anlamına gelir;doğrudur..

Hayırla gelsin Dila bebek..

:)

dila bana dilarayı kısaltmışsında dila kalmış gibi geliyo (kendimde kız ismi aradığımdan hepsine kusur buluyorum) aama güzel

bence ela

canim ben Turk DiL kurumunun sitesinden baktim dila nin anlami:Ey gonul demek mis
bence yinde guzel ..

Dila çok tatlı bir isim..Çok beğeniyorum..
Dil kelimesi farsçada;gönül;yürek anlamında kullanılır.Dila ise gönül veren anlamına gelir;doğrudur..

Hayırla gelsin Dila bebek..

:)

sagol canımmmm..valla bir türlü karar veremiyorum ya.kafam iyice karıştı.şimdi bide öykü ve derin de düşünmüyor degilim .nasıl sizce...

sagol canımmmm..valla bir türlü karar veremiyorum ya.kafam iyice karıştı.şimdi bide öykü ve derin de düşünmüyor degilim .nasıl sizce...

1. gülriz
2. gülce
3. gülseli
4. dila
5. öykü
6. derin
7. ayris
8. ceren
bunlarda ihtimallerden bir kaçı...

X