Çocuk Hastalıkları arkadaslar kizim 8 aylik ve napcam

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yeni_anne_oldum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
1
0
39
Selam arkadaslar ben yeni üyeyim,21 yasindayim ve konyadan katiliyorum.kizim 8 aylik ve ayakda sallamadan uymuyor.Acikca söylemek gerekirse suc benim bastan öyle alistim,benim bir arkadasimin oglu 4 yasina kadar salliyarak uyutu ve simdi bile 7 yasinda hasta oldu zaman salliyor onu.ben öyle alismasini istemiyorum.Birde esim sorun yapiyor misafir geldi felan zaman ayaklarimi uzatiyorum ya ona kiziyor.cok cagrezisim yardim edin:1no2

Arkadaşım böyle basit şeyleri sorun etmeyin üzülüyorum. Çocuk büyütürken tabi bir takım sorunlarla karşılaşacaksın, sabırla bazı şeyleri öğreteceksin sağlık sorunu yaşamıyorsan önemli değil.

Ayrıca bu sorununu aile evlilik ve çocuklar bölümü var yazarsan daha uygun olur. Orada bebekleriyle sorun yaşıyanlar tartışıyor sanada yardımcı olurlar.

canım sen baştan alıştırmışsın çok zor. Ama şu sallanan salıncaklardan alırsan belki işe yarar.:uhm:

yanlış yere açmışsın konuyu canım ya.burası site ile ilgili soru ve sorunların paylaşıldığı bölüm.Ayrıca keşke benim de böyle bir sorunum olsaydı...

ben de kızımı 1 yaşına kadar battaniyede salladım. seni çok iyi anlıyorum.bi de misafir gelince başka bir sorun. ayakta sallama meselesine gelirsek. benim eşimde izin vermedi.ben bir yere yatırıp masaj yaparak,sırtını okşayarak uyutmayı denedim derken elhamdulillah şimdi düzene girdi.kolay gelsin.

canım benim 1 oğlum var 4 yaşında bende ara ara ayağımda salladım uyumayınca özellikle..bence bu kadar sorun etme sen bebegine zamanla unuttur..mesela 1 kez ayagında uyutuyorsan 1 seferindede beşiğe koy uyusun..sabırlı davran canım..o daha küçük alışır merak etme..sağlıcakla kal..

eşin çok istiyorsa misafir varken otursun kendisi sallasın:bbo:
benim kızımda sallanmadan uyumazdı.salıncak,koltuk,kucak ne olsa olurdu yeterki sallansın şimdi televizyon izlerken uyuyor gündüzleri çok rahat oluyor.gecede uyuyuncaya kadar pışpışlıyoruz ışıkları kapatıp.daha erkenken sende sallamayı bırak inan en fazla 1 hafta zorlanırsın sonra rahat edersin.çok uykusu gelinceye kadar uyutmaya uğraşma mümkünse yatağına bırak başında dur öyle uyumassa sende televizyonu dene bir düzen kurunca bebekler alışıyorlar merak etmea.s

X