Arkadaşlar kızım 2.5 yaşına girmesine 2 ay kaldı kendini yerlere atarak ve kendini sıkarak ağlaması var

Birmiyizsenle10

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
27
6
24
Arkadaşlar ben kızımı doktora götürdüm ve sağ kulağında enfeksiyon çıktı ama bu kadar ağlaması fazla 1 saati buluyor artık bende onunla birlikte ağlıyorum nerdeyse , bazen de uykudan uyanıyor ağlayarak ilaçlarını zorla veriyorum mecbu ne yapacağımı şaşırdım:KK43: ne olur yardım edin bu kadar ağlaması normal mi daha önce çocuğunun kulağı enfeksiyon kapan biri beni görsün nolurr yoksa bunlar tamamen 2.5 yaş sendromu mu?

Kulak enfekisyonu çok zor yetişkinler için bile ☹️ ağrıdan ağlıyor olabilir hasta huzursuz zaten bir de kulak ağrısı gerçekten çok kötü. ☹️ Her hastalıkta olduğu gibi gece ağrısı daha fazla olur bundan dolayı da uyanır. Ağrıyan kulağının üstüne yatmamasına dikkat edebilirsiniz dokundukça bile ağrısı olur. Acil şifalar diliyorum bebişinize.

Merhaba geçmiş olsun. Mutlaka acısı ağrısı vardır ama öncelikle 2 ve 3 yaşın biraz zorlayıcı olduğu çocuğun henüz duygularını yeni öğrendiği ve bunları nasıl kullanacağını bilemediği bir süreç olarak düşünün. Duygularını tanımayı ve yönetmeyi sizinle öğrenecek. Kızdığı anlarda evet şu an kızdın seni anlıyorum ama kendine zarar vermene izin veremem diyip ellerini tutabilirsiniz. İstersen içimizden 10 a kadar öfkemiz geçene kadar sayalım nefes alalım. Kendine ya da bana zarar vermene izin vermeme amaHadi şu duvarı var gücümüzle ittirelim gibi kriz anlarında yöneltmeler yapabilirsiniz. Önce duyguyu anlayın tanıyın sonra ona yol gösterin. Sarılmak ve bol temas oldukça iyi gelir böyle anlarda ağlamasına izin verip duygularını boşaltmasına size temas etmesine izin verin. Bir gününüz nasıl geçiyor? Dışarı çıkıyor mu? Tv , tablet izlediği süre nedir? Bol bol duyguları anlatan tanıtan kitaplar okuyup oyunlar oynayın.

Arkadaşlar ben kızımı doktora götürdüm ve sağ kulağında enfeksiyon çıktı ama bu kadar ağlaması fazla 1 saati buluyor artık bende onunla birlikte ağlıyorum nerdeyse , bazen de uykudan uyanıyor ağlayarak ilaçlarını zorla veriyorum mecbu ne yapacağımı şaşırdım:KK43: ne olur yardım edin bu kadar ağlaması normal mi daha önce çocuğunun kulağı enfeksiyon kapan biri beni görsün nolurr yoksa bunlar tamamen 2.5 yaş sendromu mu?
2 yaş sendromu benim kizda da vardi garib garib huylari hareketleri cikmişti sinirli tavirlar ısırmalar sonra gecti .ve sinirlendiginde kendini yerlere atiyordu uzmana daniştim 2 yaş sendromu dedi

Benim de oğlum 2 yaşına giriyor. Tüp bebekti şimdi tüp bebek sürecine girdik yeniden . İçim biraz buruk acaba doğurursam üzülür mü diye :KK43: piskolojisi etkilenir mi :KK43: bu üzüntü beni etkiliyor çok bu seferde tedavi olumsuz mu olır diye korkuyorum :KK43:

X