• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar kayseride dr. muammer karagöz e burun ameliyatı olan var mı?

aslihans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
24
0
86
Nevşehir
arkadaşlar kayseride dr. muammer karagöz e burun ameliyatı olan var mı?
iyi bir doktora benziyor ama korkuyorum daha önce ameliyat geçirmiş olan varsa lütfen yazsın.

nerede bu doktor ameliyatım için araştrma yaptığımda hiç adını duymadım.

ben 6 yıl önce deviasyon için erciyes üniv. hastanesinde yaşar ünlü kbb doktoıruna ameliyat oldum. atrıca burnum çok uzun ve üstüde kemikliydi. bende üstüde düzeltilsin ve de uzunluğu da gitsin dedim üst törpülendi ama burnum hala uzundu .ayrıca zamnla burnumun üstü çukrulaştı. bir tarafı kemiği belliydi.
bu sefer palstik cerrah araştırdım. bu kötü durumu düzeltirmek için. doktor çok kötü durumda dedi burnun. ve de benim için çok zor bir ameliyat olacak dedi ama sonuç benim için çok güzel oldu. burnmu baya kısaldı. inşallah zamanla daha da oturacak.

valla sana tavsiyem burnun da şekil bozukluğu varsa plastik cerraha yaptır. benim gibi 2 eziyet çekme.

ben saffet örse oldum.
birde erciyes hastanesinde onur okan özturan varmış. istersen bunları araştır.

Ben Dr muammer karagözü iyi tanıyorum.Yıllardır doktorum.Mükemmel bir doktor.Çok tecrübeli ve eli uz birisi.Özellikle deviasyon ameliyatı ve burun uç kısım ameliyatlarını çok hızlı ve güzel yapıyor.Benim çok yakınlarımdam ameliyat olanlar oldu.Hiç memnun olmayanı görmedim.

Kesinlikle tavsiye ederim.
Estetikle uğraşmıyor.Fakat şekil bozukluğu varsa bunları gerektiği için yapıyor.

merhaba..ben 3.ameliyatımı oldum Dr Muammer Karagöz'e..mükemmel bi doktor ilgisi el işi her şeyiyle çok memnun kaldım tavsiye ederim :)

Muammer beyle görüştüm çok sıcak ilgili bir dr beni düşündüren estetik değil KBB ci olması güzel olur mu bilemiyorum. Burnumda kemik çıkıntısı var. Muammer Karagöze ameliyat olan varsa ya da tanıdıklarından filan lütfen yazsın ya da Kayseride önereceğiniz başka bir DR?

Bende merak ediyorum ismini duydum Kayseri de acaba estetik olarak da iyi oluyor mu yaptığı burunlar

Back