- Konu Sahibi OZLEMKELES
-
özlem slm canım. son adetin 31 temmuz demek istedin herhalde. 31 ağustos olamaz çünkü. canım yanlış hatırlamıyorsam sen pko luydun. pko da adet düzeni değişebiliyor biliyorsun. ama hamileysen de geç döllenme falan olmuş olabilir. bende öyle olmuştu çünkü. 1 hafta daha bekle eğer adet olmazsan tekrar test yap canım, eğer yine bişey çıkmazsa doktorunu ara yada kontrole git.bazen kist falan olunca da adet gecikebiliyor. hakkında hayırlısı olsun.
sagol canım evet 31 temmuz yanlış yazmışım evet pkos var dogru canım ama 3 aydır iyi her ay kendiliğinden oluyor 7 kilo verdim ondan sende nasıldı canım ne zaman çıktı tam alarak inş allahım verir bebiş de bu bayram çifte bayram yaparım
özlemimmmmmm canım ya biz buluşamıoruz bi türlü arkadaşım bekle bakalım ne çıkıcak hadi hayırlısı inşşşş nasılsın bu arada
umarım hamilesindir beklemek çok kötü oluyor.birde kafana çok takma yoksa yalancı hamilelik belrtileri çıkıyor ortaya.kan değerlerin de döllenmeden 2 gün sonra değişiklik oluyor.şu ana kadar normal gebelik testin de bile çıkması gerekiyor.artık okadar genişlettilerki bu olayı.eğer hamile kalmayı çabuklaştırmak istiyorsan ovülasyon testleri var eczanaler de onları kullanarak yumurtlama gününü tesbit edebilirsin.ben öyle yaptım.sürekli kan testi yaptırıyordum adetimin gecikmesini beklemeden,her defasında umutlanıyordum.bu ay olmazsa diger aya dediğim testi al eczaneden faydasını sen de göreceksin...
bebişşşş iiyii sağlıklı maşallahcanimmmmmmmmmmmm
nasilsin nasil gidiyor hamilelik ya özledim valla bizim işte net yok da gremiyom akşam giriyorum evden sen yoksun bebiş nasil dua et nolur bana degilim ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?