- 2 Mart 2024
- 653
- 117
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Crp troponin korkutuyor kalp krizi veya enfeksiyon mu doktorum daha yazmadı panik yaptımDeğer aralığı ile senin değerlerin arasında çok büyük farklar yok 1 değer bile fark olsa rengi kırmızı oluyor. Eğer doktor bir şey yok diyorsa yoktur telaş etmeyin.
Neden kalp krizi olsun ki? Baya düşük çıkmış. Yüksek çıkarsa kriz olma ihtimali var. Crp de enfeksiyon evet enfeksiyon var sizde. Doktorlar önemli değil demişse bence de sorun yoktur. Göbek büyüdükçe nefes alamayız. Nefes darlığı çok olurCrp troponin korkutuyor kalp krizi veya enfeksiyon mu doktorum daha yazmadı panik yaptım
Kırmızı olunca kötü sandımNeden kalp krizi olsun ki? Baya düşük çıkmış. Yüksek çıkarsa kriz olma ihtimali var. Crp de enfeksiyon evet enfeksiyon var sizde. Doktorlar önemli değil demişse bence de sorun yoktur. Göbek büyüdükçe nefes alamayız. Nefes darlığı çok olur
Oyle bir durum olsa doktorun seni eve göndermezdi.Crp troponin korkutuyor kalp krizi veya enfeksiyon mu doktorum daha yazmadı panik yaptım
Doktoruma sordum enfeksiyon var kullandıkları ilacı iç diyor ama acildekiler vermedi kafam karıştıOyle bir durum olsa doktorun seni eve göndermezdi.
Doktorun vermişse iç. Acil doktoru o an ihtiyacın yok ,çok da yüksek değil diye vermemiş olabilir.Doktoruma sordum enfeksiyon var kullandıkları ilacı iç diyor ama acildekiler vermedi kafam karıştı
Kendi doktorum onların verdiği ilacı iç diyor vermediler dedim ona da ne saçma kadın doğum vermesi gerekirdiDoktorun vermişse iç. Acil doktoru o an ihtiyacın yok ,çok da yüksek değil diye vermemiş olabilir.
Tamam onlar vermedi suanki doktorun vermediklerini soylediginde de mi vermedi ?Kendi doktorum onların verdiği ilacı iç diyor vermediler dedim ona da ne saçma kadın doğum vermesi gerekirdi
Daha bakmadı mesaja muhtemelen vermicek sallamıyor mesajı geç yazıyorTamam onlar vermedi suanki doktorun vermediklerini soylediginde de mi vermedi ?
Gece 3. Bence de sizin sağlık ansiyetenizden kaynaklı bu ağrılar. Ilık bir duş alıp uyusaniz mi ? Sizin yaptirdiginiz testlerde bir sıkıntı olsa doktor anlardı. Boşu boşuna uykusuz kalıyorsunuz ki bu uykusuzluk bile yaşadığınız durumu açıklar.Daha bakmadı mesaja muhtemelen vermicek sallamıyor mesajı geç yazıyor
Yok dün yazmıştım bakmadı ben uyudum zaten geceleri uyanıyorum hamileliktenGece 3. Bence de sizin sağlık ansiyetenizden kaynaklı bu ağrılar. Ilık bir duş alıp uyusaniz mi ? Sizin yaptirdiginiz testlerde bir sıkıntı olsa doktor anlardı. Boşu boşuna uykusuz kalıyorsunuz ki bu uykusuzluk bile yaşadığınız durumu açıklar.
E hamileymissin senin hormonlar darma duman ,vücudun içinde bir insan büyütüyor organlar sıkışıyor ,karnın genişliyor yani çok da kafama takma. Sağlıkla bir avazda doğur. Geçmiş olsunYok dün yazmıştım bakmadı ben uyudum zaten geceleri uyanıyorum hamilelikten
Enfeksiyon olmasa takmicam da.. Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla alırım çok yoruldum şimdiden ne zormuş annelikE hamileymissin senin hormonlar darma duman ,vücudun içinde bir insan büyütüyor organlar sıkışıyor ,karnın genişliyor yani çok da kafama takma. Sağlıkla bir avazda doğur. Geçmiş olsun
Hamilelikte kullanılan ilaç sayısı üç beşi geçmez. Acil doktoru o yüzden yazmamistir. Senin doktorun da yüksek bir şey yazacağını sanmıyorum.enfekdiyonun da seni korkutacak kadar yüksek değil. Düşünme bu kadar. Bol bol su iç geçmiş olsun. Her derdin dermanı su. Kefir de bağışıklığını güçlendirir. Sade kefir al ,tadını beğenmezsen evde sen meyve doğra içine.Enfeksiyon olmasa takmicam da.. Teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla alırım çok yoruldum şimdiden ne zormuş annelik