Arkadaşlar kaç haftalık hamileyim?

Grielma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
87
78
3
Hamile olduğumu Aile Hekimimden öğrendim. Kadın Doğuma randevu aldım ama tee 19'unda randevum ve çok sabırsız artı heyecanlıyım. Haftalık hesabının nasıl yapıldığını tam çözemedim. Bir tanesi reglin ilk günü diyor diğeri reglin son günü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten, kafam karıştı. Şimdiden teşekkür ederim.

gebelik haftası hesaplama yazın google da
son adet tarihinizi girin

Yaptım onları ama ne kadar doğru bilemediğimden buraya yazdım.

programda daha iyisini ultrasonda dr görür

Anladım. Özür dilerim kızdırdıysam. İlk hamileliğim biraz cahillik. Saçma bir paylaşım olduysa sileyim postu. Tekrar özür dilerim kızdırmak istemedim.

Adet günün birinci günü baz alınarak hesaplaniyo canım ı programlarda 10 gün ya ileri ya geri tutuyo ulturasyonda öle hesapliyo hayırlı olsun bebisin dilerim rahat hamilelik yaşarsin benimde ilk hamileligimdi herşeyi her haftayı araştırır olmuştum çok güzel anlar ...

Çok heyecanlıyım çok da korkuyorum. Henüz bir de kadın doğumda görünmedim ya iyice her şey büyüyor gözümde. Çok teşekkür ederim. <3

Çok heyecanlıyım çok da korkuyorum. Henüz bir de kadın doğumda görünmedim ya iyice her şey büyüyor gözümde. Çok teşekkür ederim. <3
Rica ederim merak ettiğin birşey olursa burdayım bilgim olduğu sürece yardımcı olmaya çalışırım

Hamile olduğumu Aile Hekimimden öğrendim. Kadın Doğuma randevu aldım ama tee 19'unda randevum ve çok sabırsız artı heyecanlıyım. Haftalık hesabının nasıl yapıldığını tam çözemedim. Bir tanesi reglin ilk günü diyor diğeri reglin son günü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten, kafam karıştı. Şimdiden teşekkür ederim.

Bekledigin adet günü 4 haftalik olmus oluyorsn canm. Mesela 1 gun gectiyse 4+1 oluyorsun. O sekilde hesaplaniyor. Baska doktor yokmu o tarihe kadar? Folik asite falan baslaman lazim biran once çünkü. Gitmiyceksen kendin al basla bence bian önce kullanmiyorsan henüz. Bir de kan testini tekrarlaman lazm 2 gun sonra. Sonucun kac cikmis ne dedi doktor?

Bekledigin adet günü 4 haftalik olmus oluyorsn canm. Mesela 1 gun gectiyse 4+1 oluyorsun. O sekilde hesaplaniyor. Baska doktor yokmu o tarihe kadar? Folik asite falan baslaman lazim biran once çünkü. Gitmiyceksen kendin al basla bence bian önce kullanmiyorsan henüz. Bir de kan testini tekrarlaman lazm 2 gun sonra. Sonucun kac cikmis ne dedi doktor?

Ben 2 ay önce başlamıştım zaten Folik asite. Demir takviyesi alıyordum. İlk iki hafta önce perşembe günü gittim 415 çıktı hcg. Sonrasında geçen hafta pazartesi gittim. Aile hekimim tekrar her şeye bakalım dedi. Hemogramım iyi çıktı şu anlık. Sadece Folik asite devam et dedi. Hcg de 4887 çıktı. Çok iyi dedi. Hekimime söyledim en erken 19'una alabildiğimi, 19'unda olması daha iyi zaten daha net çıkar ultrason sonucu dedi.

Ben 2 ay önce başlamıştım zaten Folik asite. Demir takviyesi alıyordum. İlk iki hafta önce perşembe günü gittim 415 çıktı hcg. Sonrasında geçen hafta pazartesi gittim. Aile hekimim tekrar her şeye bakalım dedi. Hemogramım iyi çıktı şu anlık. Sadece Folik asite devam et dedi. Hcg de 4887 çıktı. Çok iyi dedi. Hekimime söyledim en erken 19'una alabildiğimi, 19'unda olması daha iyi zaten daha net çıkar ultrason sonucu dedi.
Keseyi görürsünüz bebişi de büyük ihtimal sat baz alınıp usgde ise gaftasına uyumlu mu diye bakılıyor dr 3 5 gün oynamayla tam hafta veriri ama en önemlisi sat

Hadi inşallah. Bir görünse sağlıkla. İçime sular serpilecek. Benim en son adetimin ilk günü 4 aralıktı son günü de 10 aralıktı.

Son adet tarihinin ilk gününü baz alarak.hesaplaniyor kadın dogumcuda ultrasona o tarihi giriyor zaten Google'dan hesapla genelde doğru oluyo oynasa oynasa bir iki gün oynar

Ya çok teşekkür ederim hepinize. Bayağı aydınlandım. O zaman şu anlık 5 hafta 5 günlük hamileyim gibi görünüyor. Ay mini minnacık. <3

Okadar kontrol edildiyse sorun yok canm. Ben hic gitmedin sandim da o yuzden dedim. Saglikla devam etsin insaallah bundan sonrada. Olsn beklesen de daha iyi olur direk keseyi kalp atisini falan duyarsin hem :)

Aile hekimim çok ilgili bir kadın ya. Her şeyi inceledi baktı sağolsun. Bir kadın doğuma gitmek kaldı işte sadece. O da sanki 1 yıl kadar uzunmuş gibi geliyor. :3

Anladım. Özür dilerim kızdırdıysam. İlk hamileliğim biraz cahillik. Saçma bir paylaşım olduysa sileyim postu. Tekrar özür dilerim kızdırmak istemedim.

kuzum ne kızması :)
biz burada neler görüyoruz bilmiyorsan sorarsın ilk gebelik heyecanlı olur doğru
sana neden o kadar uzun zamana randevu vermişler

Tee 3 ocakta aldım randevuyu bir de. Hep dolu dediler. Bir de gebeye bakan doktor tekmiş. 4 doktor infertilite diğer 1 doktor jinekolojiye bakıyormuş. Devlet olunca tabi.

Hadi inşallah. Bir görünse sağlıkla. İçime sular serpilecek. Benim en son adetimin ilk günü 4 aralıktı son günü de 10 aralıktı.
Aaa benim de 4 aralık son adet tarihimdi. Şu an 6+5 haftalık ikizlerime hamileyim. Doktor keseleri ve mercimek bebişlerimi gördü. Cuma gün kalp atışlarını duycaz inşallah. Sanırım seninde durum aynıdır kalp atışını duyarsn 19 unda inşallah.

Aaa benim de 4 aralık son adet tarihimdi. Şu an 6+5 haftalık ikizlerime hamileyim. Doktor keseleri ve mercimek bebişlerimi gördü. Cuma gün kalp atışlarını duycaz inşallah. Sanırım seninde durum aynıdır kalp atışını duyarsn 19 unda inşallah.

Ayyyyy. Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün minikleer Allahım ikizler çok tatlıı. İnşallah duyarım kalp atışını. En çok heyecanlandığım şeylerden biri o. <333

Back
X