fatih falan çok pahalı yerler bence eğer yakınsanız Bayrampaşa yıldırım mahallesi var genelde Boşnaklar alışveriş yapar ordan ve fiyatlarda dışarıya göre çok çok uygun ben 2 kına elbisemi oradan 350 tl ye satın almıştım ki fatihte tek elbise 600 civarıydı bir bakın derim.
Bütün beyenilen modellerin uygun oluşu nedeniyle bakırköyü tek geçerim heleki pasajlarada inerseniz elbette istediğiniz bir abiye çıkar karşınıza geçen sene 50 tl ye bile abiye aldık evde stok yaptık arkadaşlarla
pendik seyran mağazası her zevke uygun bulabilirsiniz. çarşı mağazası gibi veya boyner ler gibi düşünün.
kadıköy de de efes çarşısı, pasaj içinde üst katlarda abiyeciler var ama pendik fiyat olarak daha ucuz.
Isim olarak surasi diyemiyorum ama kadikoyde bogadan hasanpasaya inen iki caddede de cok cesitli abiye magazalari var. Pendikte de carai icerisinde dagilmis durumda magazalar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bakırköy yeraltı çarşısında biraz pahalı ama, güzel abiye kıyafetler var. Ben nişan kıyafetimi ordan almıştım.
Fatih'te bişey yok sadece adı var. Bir model varsa o sezon Fatih'te tüm mağazalarda o model oluyor...