• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar işletme 1.sınıfım.nobel akademi tavsiyelerinizi bekliyorum.

ahayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
3
0
86
42
İzmir
Arkadaşlar.bu yıl aöf de ilk yılım .aslında 2.üniversiteyi okuyorum.ama aöf hakkında çok bilgim yok.geçen gün mithatpaşa aöf bürosuna kayıda gittim.ve o gün birçok dershane ile görüştüm.bana en iyi bilgiyi nobel akademi verdi.her dershane öğrenciyi kayıda yönelik zorlarken,açıkçası nobel akademi de ki ortam bile farklı.öğretmenleri ciddi kişiler ve eğitimli kişiler.açıkçası ben açıköğretimi böyle bilmiyordum.ayrıca bu hafta sonu ücretsiz tanıtım derslerine katılacağım.saat 1 de başlıyormuş ve 8 kasım a kadar da ücretsizmiş.valla ilk görüşmeden çok etkilendim.öğretmenlerin ders anlatımlarını da görüp kayıt yaptıracağım.haftaya bu konuda sizi aydınlatırım.

ben de geçen gün Nobel Akademi'yle görüştüm. bu yıl benim de ilk yılım Türk Dili ve Edebiyatı bölümüne kayıt yaptırdım. çok zor bir bölüm olduğunu söylüyorlar. dershane olmadan olmazmış. nobel'deki görüşmeden sonra moralim düzeldi. ayrıntılı bilgi verdiler, Osmanlıca hocasıyla da görüştürdüler. önümüzdeki günlerde oraya kayıt olmayı düşünüyorum, sadece kaç ders almam gerektiğine karar veremedim. büyük ihtimalle derslerin yedisini de alacağım.
bu konuda tavsiyesi olan varsa lütfen bana ulaşsın :1rolleyes:

Back