- 8 Haziran 2022
- 372
- 169
- 27
- Konu Sahibi isimsizdiss
Makyaj, çanta, ayakkabı seçimim nasıl olmalı
arkadaşmıIn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mu? şu sıcakta bıdeMakyaj, çanta, ayakkabı seçimim nasıl olmalı
Eki Görüntüle 3450962 arkadaşmıIn
Düğün 21 eyluldeBu mu? şu sıcakta bıde
Malesef açık giyinmeyi seven birisi degilimBu kadar klasik giyinmeniz mi gerekiyor. Gerçekten öyle bir ortamdan mi kaynaklı bilmediğim için soruyorum.
Ben düğünlerde elbiseden yanayım. Elbisenin modeli falan da yakınlığımıza göre değişir tabi.
Normalde ne tarz giyiniyorsunuz ? Bu kıyafet çok zorlama ve rahatsız görünüyor.Düğün 21 eylulde
SalaşNormalde ne tarz giyiniyorsunuz ? Bu kıyafet çok zorlama ve rahatsız görünüyor.
Açık dememiş elbise demiş. İş yerinde de böyle giyiniyorsanız işten çıkmış düğüne gelmiş gibi olursunuz. Düğüne bu görünümü ben de yakıştırmıyorum.Malesef açık giyinmeyi seven birisi degilim
Nasıl yani konuyu açan bu kız mı?Kiz subattan beri ayni konuyu aciyosun o zaman ki elbiselerinden pantolon cekete nasil evrim oldu? Eki Görüntüle 3451126
Evet bu kiz. Aslinda tatli biri ama biraz fazla takiliyor.Nasıl yani konuyu açan bu kız mı?
Kızın yaşı küçük de ondan şaşırdım takım elbisr atınca hani olgun bir kadın zannettim 30 yaşında sandımEvet bu kiz. Aslinda tatli biri ama biraz fazla takiliyor.
Kızın yaptığı abartı biz sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sen de fazla hafife almışsın yani gelinlik sonuçta hemen al çık yapılacak bişey değil ki neyse tercih meselesiKendi düğünümdeki gelinliğim; girdiğim ilk gelinlikçide denediğim ilk gelinlikti. Abartmıyor musunuz dıdısının dıdısı düğünü için giyeceğiniz elbiseyi şubattan beri
Bu kıza bu elbise olmuş mu küçük kadınKiz subattan beri ayni konuyu aciyosun o zaman ki elbiselerinden pantolon cekete nasil evrim oldu? Eki Görüntüle 3451126