arkadaşlar iş arıyorum öğretmenlikten mezunum yardımcı olur musunuz?

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
31
merhaba arkadaşlar. edebiyat bölümünden yeni mezun oldum. ve şu an işe çok ihtiyacım var.internet üzerinden özellere başvurdum ama dönüş alamadım. Yani ülkenin en uç bölgesi de olsa gidip mesleğimi yapmak istiyorum. çevrenizde ya da aranızda edb ve türkçe öğretmeni arayan yerleri bilen vardır belki diye sormak istedim. yardımcı olabilecek var mı

canım bende beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden yeni mezun oldum bir çok okula internet üzerinden başvuruda bulundum ama gerçekten geri dönüş hiç yapılmıyor ücretleri çok düşük ve garantisi olmasada ücretli öğretmenlik için başvuru yapcam sende şansını dene istersen boş durmak çok zor gerçekten o kadar yıl emek verip

bulunduğunuz yerde varsa bizzat başvuru yapın. İnternetten pek dikkate alınmayabiliyor.

Büyük şehirlerde internet üzerinden başvuru illaki değerlendirmeye alınıyor ama küçük şehirdeyseniz bu işler referansla yürüyor. Yani illaki birilerinin tavsiyesi olmanız gerekiyor. Siz yine de özgeçmişinizin birkaç çıktısıyla okulları dolaşın. Benim bildiğin kadarıyla gelecek dönem için şimdiden kadroyu belirleme çalışmalarına başlamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…