- Konu Sahibi XIXBXIXARU
-
bende 7 haftalık hamileydim ve karnımdan baktı beslenme konusuna gelince bende et yemiyorum ama zaten ek vitaminler veriyo doktor bide bol sebze meyve yersende olur
,ARKADAŞLAR İLK DOKTOR KONTROLÜ NASIL OLUYO ALTTANMI BAKIYOLAR YOKSA KARINDANMI ÇOK MERAK EDİYORUM BİDE İLK GİTTİĞİNİZDE NE DİYOLAR NASIL OLUYOR YAZARMISINIZ Bİ SORUM DAHA OLACAK NASIL BESLENİYORSUNUZ BEN VEJETERYANIM ET BALIK TAVUK HİÇ YİYEMİYORUM NAPACAM BİLMİYORUM ONLARA EŞ DEĞER GIDALAR NELER YAZARMISINIZ ÖPTÜM SİZLERİ... :))))şutarafagitti
ÇOK SAOL CANIM BENDE KENDİ HESAPLARIMA GÖRE 4 HAFTA 2 GÜNLÜK HAMİLEYİM AMA CANIM BİŞEY İSTTEMİYO HAYIRLISI OLSUN
ay canım...seninle aynı hamişiz biz :)))ÇOK SAOL CANIM BENDE KENDİ HESAPLARIMA GÖRE 4 HAFTA 2 GÜNLÜK HAMİLEYİM AMA CANIM BİŞEY İSTTEMİYO HAYIRLISI OLSUN
selam canım ben bugün gittim doktora alttan bakmak istemiyorum dedi oradan bakılırsa kesin gözüküyomuş kese ama tercih etmediARKADAŞLAR İLK DOKTOR KONTROLÜ NASIL OLUYO ALTTANMI BAKIYOLAR YOKSA KARINDANMI ÇOK MERAK EDİYORUM BİDE İLK GİTTİĞİNİZDE NE DİYOLAR NASIL OLUYOR YAZARMISINIZ Bİ SORUM DAHA OLACAK NASIL BESLENİYORSUNUZ BEN VEJETERYANIM ET BALIK TAVUK HİÇ YİYEMİYORUM NAPACAM BİLMİYORUM ONLARA EŞ DEĞER GIDALAR NELER YAZARMISINIZ ÖPTÜM SİZLERİ... :))))şutarafagitti
nasıl olur ibiaru sen benden önce hamile kaldın canımÇOK SAOL CANIM BENDE KENDİ HESAPLARIMA GÖRE 4 HAFTA 2 GÜNLÜK HAMİLEYİM AMA CANIM BİŞEY İSTTEMİYO HAYIRLISI OLSUN
merhaba,
beni hatırladın mı?geçen aylarda görüşüyoduk hatta bi arkadaş daha vardı izmirden,sonunda hamile kalmayı başardık bende hamileyimmm:)):hooray:
ARKADAŞLAR İLK DOKTOR KONTROLÜ NASIL OLUYO ALTTANMI BAKIYOLAR YOKSA KARINDANMI ÇOK MERAK EDİYORUM BİDE İLK GİTTİĞİNİZDE NE DİYOLAR NASIL OLUYOR YAZARMISINIZ Bİ SORUM DAHA OLACAK NASIL BESLENİYORSUNUZ BEN VEJETERYANIM ET BALIK TAVUK HİÇ YİYEMİYORUM NAPACAM BİLMİYORUM ONLARA EŞ DEĞER GIDALAR NELER YAZARMISINIZ ÖPTÜM SİZLERİ... :))))şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?