Gebeliğe Hazırlık Arkadaşlar ilişkiden sonra spermi geri gelenler lutfen ysrdim edebilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kayganlastirici zaten rahim ici ph degerini bozar ve gebe kalmak mumkun degil gibi bir sey onu kullanirken. tukuruk, dogal sivilar, yaglar, jeller kullanilmamali gebelik isteniyorsa. az cikip cok cikmasi da erkege bagli. uc gun bosalmadiysa erkek cok cikar. her gun bosalirsa az cikar. bu yuzden dr lar her gun degil gun asiri birliktelik olmali diyor. jnci

Hic dikkat etmedigim hatta hemen ayaga kalktim banyo yaptigim bi sekilde gebelik oldu yani illaki akiyo her beraberlikte acaba tutacakmi olacakmi diye kendini bebege sartladigin icin olmuyor olabilir Ben regl hemen sonrasi yani son gunu gebe kaldim ovulasyon zamanlari degisiyo olabilir. Sperm disari ckmasinin gebelige Engel oldugunu dusunmuyorum oyle olsaydi kimse korunmak ihtiyac duymazdi geri cekme yontemiyle kalanlar varken cok cok az bi sperm olmasi bile yeterlidir olduktan sonra

Tesekkur ederim denicem

Tesekkur eerim tab

Canim insallah rabbim insallah nasip eder hayırlısıyla

Ben kayganlaştırıcı ile hamile kaldim, doktorum verdi gebelige bir engel teskil etmiyor da dedi cunku üretilirken zaten rahmin vajinanin ph i baz alinarak üretiliyorlar ama belki bebek yagi vazelin kullananlar icin gecerli olabilir soyledikleriniz

Ne kadar beklerseniz bekleyin mutlaka akar merak etmeyin, gerekli olan spermler ulaşmıştır zaten

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. ilk defa sizden duyuyorum demek ki ph i bozmayan uretilmis. cok cesit var ve cogu da zararli biliyorsunuz.

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. ilk defa sizden duyuyorum demek ki ph i bozmayan uretilmis. cok cesit var ve cogu da zararli biliyorsunuz.
Benimkisi su bazlı mesela belki daha kimyasal olanlar daha zararlıdır. Iliski sirasinda enfeksiyondan da koruyormus bizi, canim yandigi icin kullanıyoruz 2 senedir cok teşekkür ederim Insallah

Hangi marka kayganlastirici kullandiniz. Eczaneden temin edebilir miyiz acaba

Bende kürtaj olalı tam 1 sene oldu
bizim yaşadığımız düşük değilki eğer kendiliğinden düşseydi bu kadar etkilenmezdi kürtaj olurken rahime müdehale ediliyor zarar görüyor dolayısıyla toparlanması daha uzun sürüyor , düşük gibi değil yani...
Ben 1 senedir hamile kalamadığıma göre demekki kürtajdan kaynaklı bişey oldu diyorum artık beklemek çok zor

Tabi geri gelecek hepsi icinde kalmaz ki

Merhaba ben de bu testi bilmediğim için sorup öğrenmek istedim eczaneden mi temin ediliyor, bir de nasıl kullanmak gerekiyor acaba,

Benim düsugum kendiliğinden oldu 2 yıla yaklaştı ama maalesef hala gebelik yok onunla ilgilisi yok canım öyle düşünerek stres yapma rabbim bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese de

Amin canım amiinn sanada geçmiş olsun Allah bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın hiçbirimize

Amin canım amiinn sanada geçmiş olsun Allah bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın hiçbirimize hani kürtajda rahim zarar görüyorya müdehale edildiği için ondan dedim ama Allah Ol deyince olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…