- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198
- Konu Sahibi Naciye Kaya
-
kayganlastirici zaten rahim ici ph degerini bozar ve gebe kalmak mumkun degil gibi bir sey onu kullanirken. tukuruk, dogal sivilar, yaglar, jeller kullanilmamali gebelik isteniyorsa. az cikip cok cikmasi da erkege bagli. uc gun bosalmadiysa erkek cok cikar. her gun bosalirsa az cikar. bu yuzden dr lar her gun degil gun asiri birliktelik olmali diyor.Bi yerde %95 i akar diye okumuştum ..
Kızlarla kayganlaştırıcı hakkında konuşurken biri şey dedi kayganlaştırıcı vs kullanmadan kendi ıslaklığı ile olduğu zaman spermler dışarıya çıkmıyor ..Diğer türlü hep dışarı akıyor demişti ..
Bende istiyorum bu ay 2.ayım deniyoruz bendede bazen çok çıkıyor bazen az
Bi yerde %95 i akar diye okumuştum ..
Kızlarla kayganlaştırıcı hakkında konuşurken biri şey dedi kayganlaştırıcı vs kullanmadan kendi ıslaklığı ile olduğu zaman spermler dışarıya çıkmıyor ..Diğer türlü hep dışarı akıyor demişti ..
Tesekkur ederim denicemCanım ilk olarak kopekcik pozisyonunda esinin boşalmasını sağla öyle bı 5 ek bekle sonra sırt üstü yatıp bacaklarini kaldır en az 20 dk bekle. Bir süre böyle dene ayrıca spremler istersen sabaha kadar kalkma yat sabah kalktığında yine iç çamaşırına geliyor çünkü yumurtalıklar gidenler gidiyor gerisini rahim ister istemez dışarı atmak zorunda. Biraz açık oldu ama umarım yardımcı olabilirim balim
Tesekkur eerim tabgeri akan sey, yani erkekten cikan sey meni dir. meninin %5 i sperm, %95 i spermin yolculugunu saglayan ve rahime ulastiran sividir. birlikteligin sonunda 15 sn icinde spermler rahime giriyor ve yumurtaya dogru yollaniyor. geri gelen seyin icinde sperm olsa da asil saglikli, hizli dollenebilecek olanlar coktan yola cikmis oluyor.
siz hemen kalkmayin. mumkun mertebe yatin veya ayaklarinizi dikin havaya.. gerisini Allaha havale edin. o sivinin cikmasi cok normal mesele degil o.
Kendiliginden durmusndesi doktorlar oysaki kaybetmeden 3 gun once duymuştum ilk kalp atisiniRica ederim bebeğim neden kalbi durmuş
Canim insallah rabbim insallah nasip eder hayırlısıylaBi yerde %95 i akar diye okumuştum ..
Ben kayganlaştırıcı ile hamile kaldim, doktorum verdi gebelige bir engel teskil etmiyor da dedi cunku üretilirken zaten rahmin vajinanin ph i baz alinarak üretiliyorlarkayganlastirici zaten rahim ici ph degerini bozar ve gebe kalmak mumkun degil gibi bir sey onu kullanirken. tukuruk, dogal sivilar, yaglar, jeller kullanilmamali gebelik isteniyorsa. az cikip cok cikmasi da erkege bagli. uc gun bosalmadiysa erkek cok cikar. her gun bosalirsa az cikar. bu yuzden dr lar her gun degil gun asiri birliktelik olmali diyor.jnci
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. ilk defa sizden duyuyorum demek ki ph i bozmayan uretilmis. cok cesit var ve cogu da zararli biliyorsunuz.Ben kayganlaştırıcı ile hamile kaldim, doktorum verdi gebelige bir engel teskil etmiyor da dedi cunku üretilirken zaten rahmin vajinanin ph i baz alinarak üretiliyorlarama belki bebek yagi vazelin kullananlar icin gecerli olabilir soyledikleriniz
Ne kadar beklerseniz bekleyin mutlaka akar merak etmeyin, gerekli olan spermler ulaşmıştır zaten
Benimkisi su bazlı mesela belki daha kimyasal olanlar daha zararlıdır. Iliski sirasinda enfeksiyondan da koruyormus bizi, canim yandigi icin kullanıyoruz 2 senedirAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. ilk defa sizden duyuyorum demek ki ph i bozmayan uretilmis. cok cesit var ve cogu da zararli biliyorsunuz.
Hangi marka kayganlastirici kullandiniz. Eczaneden temin edebilir miyiz acabaBen kayganlaştırıcı ile hamile kaldim, doktorum verdi gebelige bir engel teskil etmiyor da dedi cunku üretilirken zaten rahmin vajinanin ph i baz alinarak üretiliyorlarama belki bebek yagi vazelin kullananlar icin gecerli olabilir soyledikleriniz
Ne kadar beklerseniz bekleyin mutlaka akar merak etmeyin, gerekli olan spermler ulaşmıştır zaten
Eczaneden almistim ben viaxi idi markasiHangi marka kayganlastirici kullandiniz. Eczaneden temin edebilir miyiz acaba
Tamam tesekkur ederim bende kullanmak istiyorum.Eczaneden almistim ben viaxi idi markasi
Tavsiye ederim ben memnun kaldimTamam tesekkur ederim bende kullanmak istiyorum.
Ben 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Tabi geri gelecek hepsi icinde kalmaz kiBen 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Merhaba ben de bu testi bilmediğim için sorup öğrenmek istedim eczaneden mi temin ediliyor, bir de nasıl kullanmak gerekiyor acaba,Ovulasyon testi denedin mi hiç uygulama ile yumurtlama günü aynı gün olmuyor benim takvime göre daha üç gün var geçen ay bu ay âdete yakın oldum mesela o yüzden bı ovulasyon testi al onla yap adetin bitti günden itibaren hergun aynı saatte geri alması ölü olan spermlerdir sen korkmana gerek yok sağlıklı olanlar zaten gitmiştir ama sen lh testiyle bu ay adetten sonra dene derim
Benim düsugum kendiliğinden oldu 2 yıla yaklaştı ama maalesef hala gebelik yok onunla ilgilisi yok canım öyle düşünerek stres yapma rabbim bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese deBende kürtaj olalı tam 1 sene oldu
bizim yaşadığımız düşük değilki eğer kendiliğinden düşseydi bu kadar etkilenmezdi kürtaj olurken rahime müdehale ediliyor zarar görüyor dolayısıyla toparlanması daha uzun sürüyor , düşük gibi değil yani...
Ben 1 senedir hamile kalamadığıma göre demekki kürtajdan kaynaklı bişey oldu diyorum artık beklemek çok zor
Benim düsugum kendiliğinden oldu 2 yıla yaklaştı ama maalesef hala gebelik yok onunla ilgilisi yok canım öyle düşünerek stres yapma rabbim bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese de
Benim düsugum kendiliğinden oldu 2 yıla yaklaştı ama maalesef hala gebelik yok onunla ilgilisi yok canım öyle düşünerek stres yapma rabbim bizlerede tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese de
Aminn çok stres yapmayın rahat olunAmin canım amiinn sanada geçmiş olsun Allah bidaha böyle üzüntüler yaşatmasın hiçbirimize❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?