- 19 Nisan 2020
- 19
- 5
- 36
- Konu Sahibi Naciye Kaya
-
Ben 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Ovulasyon testi denedin mi hiç uygulama ile yumurtlama günü aynı gün olmuyor benim takvime göre daha üç gün var geçen ay bu ay âdete yakın oldum mesela o yüzden bı ovulasyon testi al onla yap adetin bitti günden itibaren hergun aynı saatte geri alması ölü olan spermlerdir sen korkmana gerek yok sağlıklı olanlar zaten gitmiştir ama sen lh testiyle bu ay adetten sonra dene derim
Ben 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Başın sağolsun rabbim en kısa sürede tekrar versin insallah.
Bazen kadınlarda rahim ters olabiliyo bunda da yüz üstü olarak birliktelik olunca olan lar var kuzenim gibi
Allah razi olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sperm zaten dışarı akıcak iğne ucu kadar döllenme için yeterli hayırlı şeklde nasip olur inşallahBen 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Amin insallahİnşallahsen endişe etme zaten sağlıksız bazen iki kuyruklu filan olan yaşlı olan spermler geri akabiliyor bende çok araştırdım bunu fakat hepsi nerden baksan 5 milyon tane var kişiden kişiye değişir tabi. Akmasi sorun değil. Acaba gitmiyo mu diye sürekli düşünüp durmak insanı yoruyo niye geri geliyo psikoloji dayanmiyo haklısın bu konuda ama sen gönlünü ferah tut. İnşallah tez zamanda olur
Amin insallah tesekkur ederim biliyorum ama insan bisey elde edemeyince bi husrana uğruyorSperm zaten dışarı akıcak iğne ucu kadar döllenme için yeterli hayırlı şeklde nasip olur inşallah
Geri akma olayı olası birşey korkma benimde her ilişkimde olur beredeyse bazen az bazen çok geri gelen sperm normal bişey stress olmayın inşallah hayırlı olsun Allah nasip etsinBen 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Amin insallah tesekkur ederimGeri akma olayı olası birşey korkma benimde her ilişkimde olur beredeyse bazen az bazen çok geri gelen sperm normal bişey stress olmayın inşallah hayırlı olsun Allah nasip etsin
Canım geri akması cok normal sağlıklı spermler ilerler gerisi akarBen 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
Rica ederim bebeğim neden kalbi durmuşAmin insallah tesekkur ederim
Canım ilk olarak kopekcik pozisyonunda esinin boşalmasını sağla öyle bı 5 ek bekle sonra sırt üstü yatıp bacaklarini kaldır en az 20 dk bekle. Bir süre böyle dene ayrıca spremler istersen sabaha kadar kalkma yat sabah kalktığında yine iç çamaşırına geliyor çünkü yumurtalıklar gidenler gidiyor gerisini rahim ister istemez dışarı atmak zorunda. Biraz açık oldu ama umarım yardımcı olabilirim balimBen 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
geri akan sey, yani erkekten cikan sey meni dir. meninin %5 i sperm, %95 i spermin yolculugunu saglayan ve rahime ulastiran sividir. birlikteligin sonunda 15 sn icinde spermler rahime giriyor ve yumurtaya dogru yollaniyor. geri gelen seyin icinde sperm olsa da asil saglikli, hizli dollenebilecek olanlar coktan yola cikmis oluyor.Ben 8 haftalik bi gebelik yasadim ama bebeğin kalbi durduğu icin kurtaj olmak zorunda kaldik doktorum 1 ay korunman yeterli demisti oyle de yaptim yaklasik 5 ay oluyor cok denedigim halde bebek sahibi olamadim oysaki dusukten sonra hemen kalanlar cok oluyormuş biz ilişkiye girdigimizde ozellikle hep yumurtlama gunlerinde yapmaya ozen gösterdik ama spermler hep geri akiyor ne kadar beklesemde acaba bu yuzden mi hamile kalamiyorum bu şekilde olup hamile kalanlar var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?