Doğuma Hazırlık Arkadaşlar ikiz prenseslerime isim bulmada yardımcı olurmusunuz..:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

omrum76

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
279
1
Merhabalar 17 haftalık ikiz kız bebeklerime hamileyim ama isim bulmakta zorlanıyoruz..Bana yardımcı olurmusunuz.. :CüvCüv:

Tebrik ederim. çok güzel bişey ikiz kız annesi olmak. Sağlıkla kucagına al ömürlü olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah..

begüm ve naz nasıl sence?
ben ikiz isimlerinin kafiyeli olması taraftarı değilim

deniz ve defne de begendiğim isimler

duru yalın anlamı açık isimleri seviyorum

Tekrar tebrik ederim. Sağlıkla kucaklamak nasip olsun

niran....nida
deniz.....derin
zenan....ferda...feryal.....selda..hanzade beninm beğendiklerim.....

IRMAK ve NEHİR
DENİZ ve ADA
GÜNEŞ ve DENİZ
ASLI ve SILA
NİL ve NAZ
DURU ve BERRAK
ÖZÜM ve ÖYKÜ size önerdiklerim.......

bu arada ikizlerinize sağlıkla kavuşun...hayırlı doğumlar........

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ..Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...
Eşim birinin ismini ömrüm istiyo özellikle, bende özüm ismini çok beğendim
sizce Ömrüm ve Özüm nasıl olur pekii??

özüm biraz üzüm gibi :)
okulda dalga geçilir ya herkesin ismiyle üzüm demesinle sonra minik prensese

anlamlı ama.
iki bebek olunca da ne güzel anne birine baba birine karar verebiliyor :)

ömrüm'ün yanına bence kısa bir isim daha ekleyin ilerde bunu kullanmak istemeyebilir..ömrüm hanım seslenmekte tuhaf olur diye düşünüyorum.ömrüm naz gibi...
beril
berra
begüm
zümra
ömrüm özleyiş ikiliside güzel olur.
nur özleyiş
naz ömrüm..

hayırlı olsun canım sağlıkla doğsunlar inş.bende aklıma gelenleri söyleyeyim çok farklı değil ama kızlara çok yakışıyor bence:))
eda-ece
nehir-ırmak
demet-başak
pelin-selin

Melis- Elis
Tuğçe-Buse
Buket-Buse
Ömrüm ismine kaşrılık olarak ise, Özge ismi nasıl sizce?
veya Ömrüm-Özgü?
Hayırlı doğumlar diliyorum!a.s.

Arkadaşlar çok teşekkürler eşime bütün isimleri saydım beğendiremiyorum :) Bebeklerimin babaları çok zor beğeniyor inşallah bebeklerde herşeyi zor beğenenlerden oolmaz..

bende eda ve ece ikilisini çok beğeniyorum... Ama sanırım siz daha farklı isimler duymak istiyorsunuz o yüzden fikrim; emsal-masal... Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı!

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..,
eylül ve duru benim en beğendiğim kız isimleri..

Ceylin ve Selin isimlerini seviyorum benopuyorumnanaktan

Allah Sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin :nazar:

Alya-Talya
Masal-Öykü
Masal-Gazel
Sesim-Rengim (komşumuz ikizlerine bu isimleri vermişti)
Hayat-Ömür
Sima-Mira

canım merhaba oncelıkle tebrık ederım allah kucagına almayı nasıp etsın ben bı onerıde bulunmak ıstedım mesela SUDE ve BUSE begenırmısın bılmem:))) bende kız bebek beklıyorum kızımın adını ARMİNA koyucaz yıne ornek vereyım ELİSA ve ELYESA olabılır anlamları kurandan benden bu kadar kolay gelsın:))))

ÖMRÜM ile ÖYKÜM güzel olur.....

bu arada bebekleriniz babaları gibi zor beğenenlerden olsunlar anneleri bu sizin yararınıza olur .....seçici olmak iyidir.....:smiley-cool:

Son düzenleme:
özge- bilge
ece- ege
nil-naz
derya-denız
yağmur-damla
selin-pelin
ayça-tuğçe
eda-seda
serra-berra
beniim sevdiğim isimler:emir_bebek:

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim isim önerileriniz için.Eşim ben ECE ismini beğendim ve koydum sen ne koyarsan koy diyor..ECE nin yanına ELA nasıl olur ...Fikirlerinizi bekliyorum :CüvCüv:

cnm ben ela ismini çok beğeniyorum ve nisanda doğacak olan kızıma koyucam galiba bence güzel.

X