günaydın canlar . hymarry sorma canım kocişi gönderdikten sonra uykum kaçtı.. birazdan azxcık şekerleme yaparım:))
of canım yaaa,şu hastane işi kafama bir takıldı gece bir uyandığımda,artık Serdar Beyle konuşuyorum,eşimi ikna etmeye çalıyorumm,bilmem nee,hymarry canım sen nasılsın? geceleri artık uyunmuyor dimi:sinifsinif:
cümlemizin yavrularını Allah sağlıkla bağışlasın inşallahhh,canım beniimm allahım nazarlardan korusun.şimdi kocaman olmuşlardır.
canım benim sana dediğimide düşün derim. iki alternatifin olsun kendşnden gelirse nisa serdar beyişn verdiği tarişhş beklerse medical olabilir. kendini fazla kasma hayırlısıyla herşey yoluna girer. sağ salim kucağımıza alalım gerisi boş güzelim..opuyorumnanaktanof canım yaaa,şu hastane işi kafama bir takıldı gece bir uyandığımda,artık Serdar Beyle konuşuyorum,eşimi ikna etmeye çalıyorumm,bilmem nee,
bir ara kafayı yiycem sandım,,
bir de artık tuvaletlerim 45 dakikaya düştü,tam uyuyorum,tekrar tuvalet sancısıyla uyanıyorumm:1no2:
cümlemizin yavrularını Allah sağlıkla bağışlasın inşallahhh,
çok sağol canımmopuyorumnanaktan
canım benim sana dediğimide düşün derim. iki alternatifin olsun kendşnden gelirse nisa serdar beyişn verdiği tarişhş beklerse medical olabilir. kendini fazla kasma hayırlısıyla herşey yoluna girer. sağ salim kucağımıza alalım gerisi boş güzelim..opuyorumnanaktan
ay bende geceleri zırt pırt tuvalete kalkıyom uyku diye bişey kalmıyor.. bide bu sıralar mothercare mağazasına taktım her gece rüyamda alışveişe gidiym oraya:kedi: çok yorgunum çoookkkkaydirigubbakcemile3
aaaaa evet canım Şule hamındır belki,
dün biz de bu anlattığın her ayrıntıyı konuştukk,herşey çok güzel düşünülmüş,bayıldıımm,işte medikal park olursa,oraya muhakkak alıcam inşallahh
ama olmazsa nisa gibi küçük bir hastane olursa da sıkış tıkış hiç gerek yok,
off diyorum ya,çok heveslerim vardıı,fotoğraflarından lohusa şerbet takımına kadar herşey çok güzel olcaktı,ama orası olmazsa da yapmıycam bişey ne yapayımm
evet canım tuvalet molaları artık o kadara kadar indi..Tam uyuyorum,yine tuvalet ihtiyacıyla uyanıyorum,zaten her kalkmak ayrı bir dert,en azından havalar serin gidiyor hamdolsun,,işte öyleee..
Sen nasılsın canım?Balkonun olduu,arkadaşın da gitti mi,yoktun bir ara ama misafirin olduğunu biliyordum,sormadım seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?