Canım annemle ayını şehirdeyiz biz ama annem 1 haftadan fazla şehir dışındaydı.Şükür şimdi yanımda...annem,annem...
canım bende hamdolsun iyim bugün hastanedeydım anıtta bebeklerımden biri 490gr diğeri 550gr olmuş suyumda ikisinde çok iyimiş şimdilik sorun yok ben yorulmak nedır bılmıyorum canım yaa.ohh ne güzel valla annenıde görmüş olursun süper yaa.
anneleri yanında olanlar ne şanslı yaaa ben napayım annem 16 saat uzaklıkta benden çok zor oluyo ama napalım annemde babamda eşim oldu artık benım haa bide sizler tabi
gözün aydın canım ya ne güzel olmuş. ama ama hemen nasıl benzettin ays renklidemi kime benzediği görünüyor biz dün bişey anlamadık kollar bacaklar karıştı gitti :) kilonda gayet normalmiş bende daha kilolu düşünüyordum kaswacım sen bide beni gör 16 kilo olmak üzere aldığım vay halime yaaa
Ben senin fotonu gördüm topikte Allah aşkına senin neren şişman sende..
sende şanslılar sınıfındaymışsın canım ne güzel Allahhım ayırmasın aynı akderi paylaşıyoruz babalarımız yok ama annelerimiz canlarımız ya.. ne yapacakalrını şaşırıyorlar Allah eksik etmesin başımızdan sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin onlara :1hug:
Demek seninde baban yok:teselli:sen çok iyi anlarsın o zaman beni.Allah annelerimize versin hayrılı uzun ömür.:Saruboceq::Saruboceq:
kawa bu ultrason nasıl oluyor..........yani dahamı buyuk oluyor ....gercekten guzel birseymiş........teknoloji.....
kıslar bende kilo almaya başladım sanırsam( 64.5 ile başladım 61 e düştünki hiç bişey yiyemiyordum 63 te sabitledim. ve bugün itibari ile 65 kiloyum ( sanırım hızla alıcam çünkü birden aldım bu iki kiloyu (
bende 8 kılo falan aldım,bu aralar tartım bozuk net bılemıyorum bu yuzden...ama bebeklerıme ve bana yaramıyacak seylerı yememeye calısıyorum,proteın agırlıklı beslenıyorum bol bol fasulye, mercımek,nohut,haslayıp salatasını yapıp yıyorum,et,balık, tavuk,yumurta bu tarzda gıdalar bebege kılo aldırıyor haberınız olsun,tabıkı sebze meyvede yenmesı gerekıyor ama agırlıklı olarak proteın alımını tavsıye ederım...
canım bende 48 kiloydum iki kimyasal gebelik geçirdim hormonlar yüklendi sonra şılama sonra mikro derken bende 64 ile hamile kaldım. ama hiç kafna oklavalarla vurma bende bundan sonra hızla alırım gibi geliyor. o oklava banada lazım olabilirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne yani 21 haftalık sadece 2 kilomu aldın yaaa...ağlıycam ama ben şimdi...... ben 3 yıl önce tedaviye başlamadan 51 kiloydum... tedavilerle ve stresle hamileliğe 77 kiloyla başladım laelaelaelaelae 15 gün önce 82 kiloydum... şimdi hiç tartıladım..... valla kıskanmamak elde değil ayolklava:
fotolarımı gondermeyı bende ısterım nereye eklıyorsunuz
kaswacığım wavyciğimpamukcuğum teşekkürler:kedi:ben ve çevremdekiler hamile kalınca beni çok merak ediyorlardı ayyyyyy sen 100 ile bitirisin diye bende aynı..ben yiyorum ama alamıyorum.sizlerinkide normal ben dün hastanede biriyle tanıştım eylülün sonuna doğru doğum yapacak 47 kilo ile hamile kamışşimdi 82 kilo ve yerinden kalkamıyor.halimize yatıpkalkıpşükredelim
kaswacığım wavyciğimpamukcuğum teşekkürler:kedi:ben ve çevremdekiler hamile kalınca beni çok merak ediyorlardı ayyyyyy sen 100 ile bitirisin diye bende aynı..ben yiyorum ama alamıyorum.sizlerinkide normal ben dün hastanede biriyle tanıştım eylülün sonuna doğru doğum yapacak 47 kilo ile hamile kamışşimdi 82 kilo ve yerinden kalkamıyor.halimize yatıpkalkıpşükredelim
Ben senin fotonu gördüm topikte Allah aşkına senin neren şişman sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?