zuzu hoş geldin canım.. gtopiğin ilk sayfasındaki bilgilere bakıp kendi bilgilerini yazarsan hymarry geldiğinde listeye ekler seni canımm.. hamileliğin hayırlı olsun salıkla ucağına alırsın inşallah..
wavy canım inna hiç gülecek halim yoktu sen beni güldürdün allahta seni güldürsün çocuklarını sana bağışlasın..yatacğım canım sıkıcı ama değer paşalarım içinn..
olmuyo teşekkür edrim..bu arada sen nasıloldunnnnnn
zuzu hoşgeldin aramıza sanırım en yeni annemizsin.. hadi bakalım hayırlısı
amn canım. allah hepimizi gülmeden ayırmasın..opuyorumnanaktanwavy canım inna hiç gülecek halim yoktu sen beni güldürdün allahta seni güldürsün çocuklarını sana bağışlasın..yatacğım canım sıkıcı ama değer paşalarım içinn..
olmuyo teşekkür edrim..bu arada sen nasıloldunnnnnn
zuzu hoşgeldin aramıza sanırım en yeni annemizsin.. hadi bakalım hayırlısı
günaydın kızlar bende bu gün doktora gittim ssk ya gittim gerçi 2 li test yaptırıcam diye özle hastaneleri kötüleyenlere katılıyorum ama devlet hastaneleride çok ilgisiz doktor bana ufak bi açıklama bile yapmadı sadece bi tanesinin kalp atışını gördüm diğerine baktı bi baktıki göstermiyo bıraktı başkasının karnına sürdüğü makineyi üstündeki jelle banada sürdü ne iyiler sağlıklılar şudur budur hiç bi açıklama yok sadece 2 li test zamanın gelmiş dedi biz burda yapmıyoruz dedi haseki yada şişli etfale git dedi . yani özeller nekadar iyi değilse ssk lar da müthiş değil yani bilemiyorum bu doktorlar gerçekten insanları sevmiyomu bu onların işi kimse onlara zorla doktorluk yap demiyo siz bu işi seçmişsiniz yapacaksınız benim eşim öğretmen çocukları sevmiyorum diyebilirmi işi o . bu yolu seçmiş kendine çocuklarıda sever onları değişik seviye belrlem sınavlarına götürür sinemaya götürür çeşitli etkinlikler yapar ama doktorlar ssk dakiler hiç hasta gelmesede ilgilenmesek yada hemen başımızdan atsak özeldede nasıl hasta yapsakta paralarını alsak diyo
kaswa canım gözün aydın. yer onları teyzeleriopuyorumnanaktan nerde yaptırdın ayrıntılıyı. hastanede istemiyordun. başka yerdemi yaptırdın kaça yaptırdın. sorular sorularkaydirigubbakcemile3Biz geldikkkkkkkk.............Hepinizi öpüyorum tatlılar...Çok şükür bebişlerin sağlığı iyi, benimde.1.5 saat izledik kuzularımı,çok güzeldiler çok..Cd ye de çektiler.Oğlum kızımdan 6 gün ileriymiş.Ayrıca kızımın da tepesinde,ayakları başına geliyor.Yavrucum daralmasın da.Gelişimleri haftalarına göre iyiymiş.Calsiyuma başladık bugün eylülün 3'üne randevumuz var.Şeker yüklememiz yapılacak.Rabbim hepimizinkileri bağışlasın..
merhaba kızlar ben geldimmm...yamıştım pzt ciğer geliştiri iğnem yapılacak 1 gece müşadede kaldım. yeni eve geldim. korkulacak bir şey yokmuş.. bebişlerim şuan çok harekettli. drum 15 gün sonra geleceksin dedi. ve o güne kadar kalkmak yok. rahim ağzı uzunluğum kısalmış.. şimdide yatıyorum. arada sırada uğrarım.. netim açık ama fazla kucağıma alamıyorum bilgisayarı hgepinizi ve yavrularınızı öptüm
benide aranıza alırmısınız 5 haftalık bugü bebişlerm
Biz geldikkkkkkkk.............Hepinizi öpüyorum tatlılar...Çok şükür bebişlerin sağlığı iyi, benimde.1.5 saat izledik kuzularımı,çok güzeldiler çok..Cd ye de çektiler.Oğlum kızımdan 6 gün ileriymiş.Ayrıca kızımın da tepesinde,ayakları başına geliyor.Yavrucum daralmasın da.Gelişimleri haftalarına göre iyiymiş.Calsiyuma başladık bugün eylülün 3'üne randevumuz var.Şeker yüklememiz yapılacak.Rabbim hepimizinkileri bağışlasın..
kaswa,ne güzel ooh,benim doktorum da normal insanlar gibi herşeyi yap,tatil dahil diyor.sen kaç kilo aldın şimdiye kadar?ben bugün tartıldım tam 10 kilo almışım başından beri rekor bende sanırım:sinifsinif:
kaswa haberlerin iyi olduğna sevindim.... benimde haftaya salı randevum var bakalım benim paşalar ne yaptı..... allah tüm arkadaşlara böyle güzel haberler nasip etsin...
kilo alma değişiyor gerçekten.ben 52 kilo başladım,zayıftım bayağı 10kilo aldım.ben sanırım kontrollü davranamıyorum.doktorum bana da dedi boşver kilo önemli değil diye.ikizlerin peşinde verecez inşallah,sağlık olsun da4 kilo aldım canım ama iştahım arttı malasef bu aralar.Bir gün çok yesem ben ertesi gün frenliyordum kendimi ama bu aralar yapamıyorum bunu...İnsanın rahat bir doktorunun olması büyük şans gerçekten..Hiç bir konuda beni sıkmadı.Kilo alacağız elbette canım,onlar sağlıklı olsunda doğumdan sonra hem koşturacağız hem tutarız boğazımızı.Aslında ben bunu kafama hiç takmamda kilolu gebeyim zaten.(85 kilo).Kontrollü davranmasam bunun sonu 100' e varır .Allah korusun.cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?