Elevit:Karma vitamin
Folic Plus:Folik asit
Coraspinıhtılaşma önleyici bebek asprini
Marincap:Balık yağı hapı
Gyno-ferrosanolemir hapı
Ben bunları kullanıyorum..
Canım arıycaktım seni de yatıyorsun diye kaldırmıyım dedim,tekrar konuştun mu annaenlerle?
ben kasılmalarım olmadığı için mg almıyorum,
Serdar bey ikiz gebeliklerde beslenmeyi sağlayan göbek kordonunda kan pıhtılaşmasın ve düşük sebebi olmasın diye başından beri kesmeden devam et demişti,sen sorduğuna göre gözden kaçmış olamaz,vardır bi bildiği diycam ama:sm_confused:..
hymarry, elevitin içinde zaten folic asit yok mu? hem de folic plusın (3 adet) içindekinin 2 katı?
canım uzanıyorum ara ara okuyorum. birazdanda işlere başlamam lazım kafamı toprlayıp başlayamadım(babam iyiymiş ikinci aradığımda da konuştuk.. içim rahatladı anlayacağın.. coraspin olayı kafama takıldı ciddi ciddi:bbo:
evet canım var da var,
üstelik folic plus u günde 3 kez al dedi doktorumm,yine de almaya çalışıyorum..
üzüntülü ve stresli olduğu zamanlar için miş hıh:dilcikar:,derdin ne canım benim
ya o passiflora nın içinde alkol var diye biliyorum,gebelikte iç te kafa bul diye mi veriyor doktorlarkaydirigubbakcemile3?
delüüülaelaelaelaelaenot alıyım da yarın gitmişken seni de sorıyım Serdar Beye ben en iyisi..
hymarry, sen balık yağı hapını kaçıncı haftadan beri alıyorsun canım?
Canım ben yaklaşık13-14.haftalardan beri alıyorum..hymarry, sen balık yağı hapını kaçıncı haftadan beri alıyorsun canım?
valla bu güzelliğini Passiflora ya borçluysan biz de dikelim tepeye baaarriikaydirigubbakcemile3hee yaaa içiom güselleşiommm :roflol: :roflol: :roflol:
ya bişi sorcam ben konuştuklarınızla alakalı değil ama.benim genelde yattığımda kasıklarıma doğru bi gerilme gibi bişi hissediyorum.genelde dinlenirken oluyor nedir acaba yaa merak ettim
illahi hymarry cim sen beni öldürürüsün vallaaa kaydirigubbakcemile3
sen ölürsen senin çocuklar da başıma kalır valla,iki bakarım da 4 nasıl bakarım Allahkorusun,ne yersen ye,ne içersen iççç ama sen çok yaşa egeliiia.salkisalkisalkis
wavy,hymarry, egeli, bebiş istiyoruz, kaswa herbirinize teşekkürler:)
ben de hemen başlıyorum balık hapına geç bile kalmışım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?