Hymarry cnm yerleştirme aparatı yok zaten bu ilaçta,dediğin gibi koyarım artık sonuçta drun verdiği bir ilaç,gözgöre göre ateşe atmaz bizi dimi....
bende bi yerde bebekleir göbek bağı düşene kadar yıkamayın diye okumuştum kaynanama söyleidm olurmu öyleşey diyo pis pismi kalcak bebek diyo yeni doğan bebek 2 günd ebir yıkanır dio biz hep yıkadık hepside sağlıklı diyo ne yapsam acaba
kızlar merhaba, nabersiniz hepiniz? dün akşam iki tane kızım olacağını öğrendim... ne güzel bi duygu bu ya...hymarry senin de 2 kız dı dimi? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iim canım bebişlerde gayet ii çünkü içimde kıpır kıpırlar valla bu kadarını beklemiodum hele kız çok uslu görünüodu ama hiçde öle değilmişşş kaydirigubbakcemile3 bizde şimdi kahvaltıya oturcazz malum yeni uyandık,,sen nasılsın tatlım senin minişler ne alemdeee bakimm kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba, nabersiniz hepiniz? dün akşam iki tane kızım olacağını öğrendim... ne güzel bi duygu bu ya...hymarry senin de 2 kız dı dimi? opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iim canım bebişlerde gayet ii çünkü içimde kıpır kıpırlar valla bu kadarını beklemiodum hele kız çok uslu görünüodu ama hiçde öle değilmişşş kaydirigubbakcemile3 bizde şimdi kahvaltıya oturcazz malum yeni uyandık,,sen nasılsın tatlım senin minişler ne alemdeee bakimm kaydirigubbakcemile5
gece rahat uyudum şükür,sağdan sola,soldan sağa dönmek zor oluyor,
sağa dönüyorum oraya yerleşiyorlar,ikisini kaldırıp sola dönmek o kadar zor kiii,daha da ağırlaşacaklar,inşallah başedebilirim yani
ranza gibi alt alta üst üsteler,üstteki çok cadıialltaki yavrumu eziyor gibi geliyor,üzülüyorum ama ne yapayım anlaşacaklar kardeş kardeş,
biz de anneme kahvaltıya gidicez,çıkıyordum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?