ya bize deseler ki ayrı keselerde bebekler doğmaz,bu bir açıklamadır,ama anne ben normal istiyorum diyorsa da sonuçta bir dinlemek lazım bence,
ay kıs olabilir vallaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vvkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile31 kilo da cebindeki selpaklar olabilir kanımca canım,onları çıkarıp tartılsaydınkaydirigubbakcemile3
1 kilo da cebindeki selpaklar olabilir kanımca canım,onları çıkarıp tartılsaydınkaydirigubbakcemile3
verdiğin bilgiler için sağol canım .opuyorumnanaktan benimnki cahil cesareti heralde. :kedi:aslında ben sezeryandan korkuyorum bütün derdim o aslında ben kolay uyuşmuyorum oy üxden tedirginizm. ama canlı canlı dikiş atsalar umrumda olmaz ağrı eşiğimde yüksek bi o kadar. alalh hakkımızda hayırlısını versin..
kızlar bebekler dogduktan sonra yıkatacakmısınız yavrusları
Bu koyu muhabbet arasına girip bir soru sorayım Hymarry sana,yanlış hatırlamıyosam bir ara fitil kullandığından bahsetmiştin ne için kullanıyorsun cnm,bende akıntı ve birazda kaşıntı var dr gyno-lomexin diye bir fitil verdi bana ama hala cesaret edip kullanamadım ben?
selammmmmm zemuszemus
kızlarr şimdi yıkamiolar ya bebekleriiii göbek bağı düşene kadar ben öle biliom vallaa
kızlar nasılsınız .bebişler nasıl...........
nasıl yıkatacakmısınız,yıkamıyorlar mı zaten,
yada bize mi soruyorlar yıkayalım mı yıkamayalım mı diye,anlamadımmbenneyaptımki
egelliii hoşgeldin canııım,yine uykulardamıydın yoksa?
Canım ben baktım şimdi ilaç gyno-cenesten diye bir fitil,
doktorun verdiyse endişe etmeden kullan canım,güvelidir,bunlar birbirinin ismen türevi ilaçlar,aynı işlevi görüyor..
Kaç doz,bir kez mi iki kez mi kullanacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?