Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydın herkese....nasılsınız ...Yavrukirpii canım benim her iki konudada bilgim yok..

Redüksüyon sonrası 5 gün tam yatak istirahati ettim. sonra işime devam ettim.. rapor 5 gündü zaten.. sonrasında tekrar rapor gerekmedi.

Son düzenleme:
günaydın cankuşlar herkez iyi bakıyormda aman maşallah nazar değmesin valla ben bugn işe yeni geldim biraz uyuyaım dedim evde iyide oldu dinlendim biraz,,,

cnm ben redüksyn sonrası 1 hafta yattım ve sadece tuvalete kalktım dr 4-5 gün sıkı ihtirahat ddi ama ben yinede 1 hafta yattım,

dalin kız niye offluyn ne oldu,,

dırım cnm hadi bakalım bekliorm çıtır resimlerini yaz sonuna kadr,çıtır anne :)

hayırlı günler kızlar....... nasılısınız bugün?
yavrukirpi bende serklajdan sonra 10 gün yattım ama bende kan sulandırıcıya bağlı kanama oldu. en az 10 gün dinlenmeni öneririm...

artvinlicanım sen 4 boyutlu ultrasona girdinmi? ben 2 li 3 test yaptırmadım dr sadece 4 boyutluya gir yeter dedi? bide hamilelik şekerine bakdılarmı senin?azcık anlat yaavvsss sen benden öndesin

artvinlicanım sen 4 boyutlu ultrasona girdinmi? ben 2 li 3 test yaptırmadım dr sadece 4 boyutluya gir yeter dedi? bide hamilelik şekerine bakdılarmı senin?azcık anlat yaavvsss sen benden öndesin

Seve seve anlatırım canım benim.

Bende 2 li 3 lü test yaptırmadım.İlk 11.sonrada 22.haftamda ayrıntılı ultrasyon yaptırdım.

Şeker yüklemesi için haftaya çarşambaya randevu aldım.23+4 günlük oluyorum o zaman.
Birde bu gidişimde idrar yolu enfeksiyonu için tahlil yaptırıcam.oda çok önemliymiş.

başkada aklıma gelen yok,senin varsa sor canım.

Dorukcum bu arada sen ikiz annelerinin facedeki gurubuna katıldınmı.senide görelim merak ettim.resimde eklersen çok sevinirim.

valla ben daha tahlil falan hiçbişi yaptırmadım .kanamlarım bana bi rahat vermediçünkü hamileleiğimin tadını çıkaramıyorum inan...bende 15 gün sonra 4 boyutluya giricem bakalım hayırlısı... benim annemde şeker var o yüzden şeker baktırmak istiyorum genetik oluyormuş çünkü allah esirgesin... bebeişlerin biri kız biri erkek galiba senin... benimkiler kız oluverdi 4 aydan sonra kaydirigubbakcemile3
ya bu arada ben face grubuna nasıl katılıcam bi bahsetsene bilmiyorum açıkcası...

yok canım henüz bişi walla iice sıkıştırıyolar artık bende hareketlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum bol bol dinleniyorum:)
vilcim Allah sabır versin i,nşallah 38 e kadar beklersin doktor bişey dedi mi gün verdi

doruk canım ben de yaptırmadım doktor türkiyede bunun doğruluğuna güvenilir aletler yok dedi onlar tek bebek için dedi ama 4 boyutlu yani ayrıntılıya ben de 22 de girdim doktorun anlattığına göre profesör olması gerekiyomuş bunu özellikle herkese söylüyorum aklında bulunsun esas onlar anlıyomuş. ayrıca geçen aylarda hepatit b idrar tahlili, açlık şekeri ölçümü falan yaptırmıştım bu gidişimde de şeker yüklemesi hıvi testi ve hepatit c tahlilleri istedi doktoru onları yaptırmam lazım aslında kontrolüm bugündü ama çarşamba gidicem tahlillerimi de götürücem

evet ya bende bunları yaptırmalıyım ... ben hala nerde doğum yapacağıma bile karar vermedim bi dr um var ondan çok memnunum ama o hastanede 34 hafta öncesi yoğun bakım ünitesi yok... çapaşubesinde varmış oaraya sevk ederiz felan dedi ama orasıda bana uzak bilmiyorum ya napcam...4 boyutluyu özel bi dr yapıyomuş evet onu bende sordum ama prf mu onu sormadım bak... öğreneyim bari... teşekkür ederim canım....

canım hangi hastaneye gidiyosun

doruk canım prof olması önemli değil,önemli olan kadındoğumdan sonra yeni bir uzamanlık dalı olan perinatoloji okumuş olması,perinatoloji bak bu çok önemli,
biz de çok bilinen bazı kadın doğumcular bile bunu ben yaparım deyip,işin içinden çıkamayınca yeniden bir uzmana yönlenirebiliyor,
burda bunları da oku,
bu yüzden sen en baştan iyi birini seç canım,
ama bu anlamda ben sana Fulyada ki kendi doktorumu tavsiye edebilirim canım,
hem fiyatı da uzman doktorlara göre daha uygun..

bu arada nasıl 4.aydan sonra kız oldular demişsin anlayamadım,ilk cinsiyet teşhisi farklımıydı seninde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…