günaydın herkese....nasılsınız ...Yavrukirpii canım benim her iki konudada bilgim yok..
villl doğum belirtileri yok daha herhalde değil mi? nasıl geçiyor son günler?
off ff oooffff
kızlar herrrkese günaydınnn :)
size 2 sorum olacak yaşayanlar cevaplayabilirse çok sevinirim :)
1. redüksiyon yaptıranlar, sonrasında nekkadar dinlenmeniz gerekti, rapor aldınız mı?
2. serklaj yaptıran arkadaşlar, sonrasında nekkadar dinlenmeniz gerekti, rapor gerekti mi?
işlerimi bunlara göre ayarlayacağım da, benim için çok önemli bu bilgiler, şimdiden teşekkür ederim.
kızlar herrrkese günaydınnn :)
size 2 sorum olacak yaşayanlar cevaplayabilirse çok sevinirim :)
1. redüksiyon yaptıranlar, sonrasında nekkadar dinlenmeniz gerekti, rapor aldınız mı?
2. serklaj yaptıran arkadaşlar, sonrasında nekkadar dinlenmeniz gerekti, rapor gerekti mi?
işlerimi bunlara göre ayarlayacağım da, benim için çok önemli bu bilgiler, şimdiden teşekkür ederim.
artvinlicanım sen 4 boyutlu ultrasona girdinmi? ben 2 li 3 test yaptırmadım dr sadece 4 boyutluya gir yeter dedi? bide hamilelik şekerine bakdılarmı senin?azcık anlat yaavvsss sen benden öndesin
Seve seve anlatırım canım benim.
Bende 2 li 3 lü test yaptırmadım.İlk 11.sonrada 22.haftamda ayrıntılı ultrasyon yaptırdım.
Şeker yüklemesi için haftaya çarşambaya randevu aldım.23+4 günlük oluyorum o zaman.
Birde bu gidişimde idrar yolu enfeksiyonu için tahlil yaptırıcam.oda çok önemliymiş.
başkada aklıma gelen yok,senin varsa sor canım.
vilcim Allah sabır versin i,nşallah 38 e kadar beklersin doktor bişey dedi mi gün verdiyok canım henüz bişi walla iice sıkıştırıyolar artık bende hareketlerinin tadını çıkarmaya çalışıyorum bol bol dinleniyorum:)
artvinlicanım sen 4 boyutlu ultrasona girdinmi? ben 2 li 3 test yaptırmadım dr sadece 4 boyutluya gir yeter dedi? bide hamilelik şekerine bakdılarmı senin?azcık anlat yaavvsss sen benden öndesin
vilcim Allah sabır versin i,nşallah 38 e kadar beklersin doktor bişey dedi mi gün verdi
doruk canım ben de yaptırmadım doktor türkiyede bunun doğruluğuna güvenilir aletler yok dedi onlar tek bebek için dedi ama 4 boyutlu yani ayrıntılıya ben de 22 de girdim doktorun anlattığına göre profesör olması gerekiyomuş bunu özellikle herkese söylüyorum aklında bulunsun esas onlar anlıyomuş. ayrıca geçen aylarda hepatit b idrar tahlili, açlık şekeri ölçümü falan yaptırmıştım bu gidişimde de şeker yüklemesi hıvi testi ve hepatit c tahlilleri istedi doktoru onları yaptırmam lazım aslında kontrolüm bugündü ama çarşamba gidicem tahlillerimi de götürücem
Kızlar Facede bir gurup kurdum buyurunn isimlerimizle ve resimlerimizle tanışalımm..
KK İkiz anneleri-İkiz anne adayları | Facebook
evet ya bende bunları yaptırmalıyım ... ben hala nerde doğum yapacağıma bile karar vermedim bi dr um var ondan çok memnunum ama o hastanede 34 hafta öncesi yoğun bakım ünitesi yok... çapaşubesinde varmış oaraya sevk ederiz felan dedi ama orasıda bana uzak bilmiyorum ya napcam...4 boyutluyu özel bi dr yapıyomuş evet onu bende sordum ama prf mu onu sormadım bak... öğreneyim bari... teşekkür ederim canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?