canım hayırlı olsun ne güzel tatlı telaşlar başlamış bizim de odamız geldi bir oda takımı aldık bir tane daha beşik alıcaz oda takımının yanına ama daha odaya taşımadık salonun ortasına koyduk hepsini oturma odasını boşaltıp boyuycaz bu ay bitmeden yapmamız lazım artık ondan sonra dolapların içine yerleştirmek zevkli olurselam kızlarrr
kızlar bebişlerimin odası geldi havalanma döneminde şuan çok tatlı oldu eşyalarını yıkıyorum ufak ufak yıkama işlemi bitince ütülenme işlemleri ay yaklaşıyo zaman Allahım sağsalim versin kucağımıza yaa çok heyecanlanıyorum günler yaklaştıkça
canım hayırlı olsun ne güzel tatlı telaşlar başlamış bizim de odamız geldi bir oda takımı aldık bir tane daha beşik alıcaz oda takımının yanına ama daha odaya taşımadık salonun ortasına koyduk hepsini oturma odasını boşaltıp boyuycaz bu ay bitmeden yapmamız lazım artık ondan sonra dolapların içine yerleştirmek zevkli olur
canımcım sağlıkla uyusunlar odalarında inşallah... bende netten bakıyorum odalara ama kararsız kaldım. sonrasında beikleri iptal edip bazalarla kullanabileceğim bişi istiyorum sen nasıl bişi aldın bide fiyat aralıkları çok farlı sen ne kadara aldın?aslında ben bi tane normal beşik bi tane park almak istiyorum.çünkü kayınvalidme anneme gidip kalıyorum bazen kolay olur diedüşünüyorum....sence?
kızlar bu ciğer geliştirici iğne hemen hemen herkese aynı tarihlerde mi yapılıyo yoksa erken doğum tehlikesi olanlara daha mı erken yapıdı bazıları 28 lerde olmuş bazıları 30dan sonra benim aklım karıştı ne zaman oluyo yani
canım bu iş tamamen doktora göre değişiyor,
kimileri belli ki bildikleri var ısrarla sıkışana kadar vurdurmuyor,
kimisi de farz gibi olmadan olmaz diyor,
haftada bir vurduranı bile okuduk burda,
bence en garantisi 32-33lerde sorup vurdurmak..
c.ğer geliştirici üzerine konuşulmuş.Benim doktorumda yaptırmadı..Erken doğum riski yoksa yaptırtma taraftarı değilim dedi bir yan etkisi olmasada zaman zaman çıkabiliyo dedi.Bu haftaya kadar geldik Allahın izniyle..Doktordan doktora değişiyo.
selam dunyanın en şanslı ınsanları olan ıkız anneleri :)))) bazı arkadaslar tanır benı 11 aylık ıkzı bebeklerım var burak ve nazlım ne zamandır yazmak ıstıyordum buraya bır turlu fırsat bulamıyordum bır selam vereyım dedım bu arada hamıle olan arkadaslarımızda ınsallah en kısa surede alırlar kuzularına kucaklarına
http://yfrog.com/essdc11794j
bunlarda benım kuzularım:))
maşallah canım.. riskli kısmını atlatmışsın.. sağlıklı doğumlar diliyorum..
biv sen dogum yapmadınmı cetvelın 41 haftayı gosterıor[/QUOTEyaptım canım 34.haftada doğurdum ama çizelgeyi değiştiremiyorum
kızlar bu ciğer geliştirici iğne hemen hemen herkese aynı tarihlerde mi yapılıyo yoksa erken doğum tehlikesi olanlara daha mı erken yapıdı bazıları 28 lerde olmuş bazıları 30dan sonra benim aklım karıştı ne zaman oluyo yani
ohhhhhhhhhhhh sefan olsun tadını çıkariki tepsi böğrek açtım
kızlarrr zaten artık yemeyeceğim için yaptım normalde misafirime yaptığım şeyleri kalanları eşimin işyerine yollarım ben yemem yani......
canım bu iş tamamen doktora göre değişiyor,
kimileri belli ki bildikleri var ısrarla sıkışana kadar vurdurmuyor,
kimisi de farz gibi olmadan olmaz diyor,
haftada bir vurduranı bile okuduk burda,
bence en garantisi 32-33lerde sorup vurdurmak..
ben ve burçin ciğer geliştirici hiç vurulmadan 38 haftaya kadar geldik...
nı
evet arkadaşlar ciğer iğnesi doktordan doktora değişiyor galiba. benim doktorum lafını etmedi..
32. haftadayken ben sordum kendisine..baktım bazıları yaptırıyor.. yanlış bir durum olmasın dedim ve sordum.
gerek olmadığını,, eğer erken doğum tehlikesi olsaydı yapılabileceğini söylemişti.
bana yapılmadı yani.
firdos canım artık tereddüt etme o bebek canım ileriki haftalarda o daha da acı vericek bebek dayanıyo itiyokızlar merhaba.benim doktorum ciğer geliştirici iğneyi 28.haftada yapacağını söledi çünkü ben erken doğum korkusuyla bezdirdim kadını.aşırı derecede pipirikliyim.elimde değil ya.
23+4 gÜNLÜK HAMıLEYıM.KARNIMDA BEBEKLERıMiN HAREKETıNDEN DOLAYI GÜN ıÇıNDe SErtleşme ve yamulmalar oluyor.ama okşayınca geçiyor,saniyeler sürüyor.sanırım bunlar kasılma.sizde de oluyor mu böyle.doktor normal dedi ama kasılma normalmi ki.
aslında erken doğum riski yoksa ciğer geliştirici (celestone) yapılmaması en iyisi. bir zararı yok deselerde ilerde yan etkileri çıkabiliyormuş. bende yaptırmayı istemezdim ama erken doğum riski dedilerde dediler 38. haftayı bitirdik risk olmasaydı ne olurdu bilemiyom 40 küsüre gelirdik heralde . önlem amacıyla napalım artık ..
c.ğer geliştirici üzerine konuşulmuş.Benim doktorumda yaptırmadı..Erken doğum riski yoksa yaptırtma taraftarı değilim dedi bir yan etkisi olmasada zaman zaman çıkabiliyo dedi.Bu haftaya kadar geldik Allahın izniyle..Doktordan doktora değişiyo.
kızlar sağolun ciğer geliştirici iğne hakkında bilgi vermişsiniz içim rahatladı ve benim için de bilgi oldu ben her çoğul gebelikte oluyo zannediyodumbenim erken doğum riskim yoktu ama yinede doktorum 30.haftada her hafta 2 şer tane vermişti
selam dunyanın en şanslı ınsanları olan ıkız anneleri :)))) bazı arkadaslar tanır benı 11 aylık ıkzı bebeklerım var burak ve nazlım ne zamandır yazmak ıstıyordum buraya bır turlu fırsat bulamıyordum bır selam vereyım dedım bu arada hamıle olan arkadaslarımızda ınsallah en kısa surede alırlar kuzularına kucaklarına
seher maşallah canım bunlara çok tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?