Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Bende yarın doktora kan tahlili ve seker yüklemesi sonuclarını veriçem nstye giricem acayip kasılmalar var bende biraz daha sabretmeleri lazım inş dayanırlar mafoldumben
Dua edin bana olur mu

günaydıın hatunlar........ erken kalktık bugün..melikeyi okula göndermedim ama alışık sabah erken kalkmaya benide uyandırdı... hoş kuzucum sevinçtende uyuyamıyor ki....... kardeşlerim geliyor diye..... herkese ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...... benim için bol dua edin nolur sağlıkla hayırla kavuşayım kuzularıma.......... gebeliğin son saatlerini yaşıyorum... hem seviniyor hemde üzülüyorum... içimdeki kıprtılar ve içimde canlı taşımanın verdiği duygu çok başka.. bunu son kez hissedişim belkide...her ne kadar şikayet etsemde ben çok seviyorum hamile olmayı 6 sene öncede doğurduktan sonra özlemiştim hamile olmayı çünkü kendimi çok başka hissediyorum..onları içimde taşımak başka güzel kucağıma alıp koklayıp emzirmek başka güzel.... rabbim isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu..Allaha emanet olun ve size verdiği bu güzel herkese vermediğini bilerek taşıyın emanetlerinizi..... taşıdığınız her zaman içindede olmayanlar için dua edin... unutmayın sizin dualarınız hem öncelikli hem daha değerli rabbimin nazarında...

günaydın hatunlar,,,,,,aman bu gece yine hiç uyumadım yine 4 saat uyumum toplamda gözlerim acaip yanıyor ne yapıcm böyle yahukafamçokkarıştı

bak kuzum benm allianz sigorta ilk önce sadece bebekler bizde sigortalanmaz anne veya babayla olmak zorunda 18 yaşına kadar,sonradan öğrenmiş numarası olmaz çünkü şirketler bebeklerin doğdukları hastanelerden doğum ve takip bilgisi alırlar yani önceden olduğu anlaşılır ve ameliyatı karşılanmaz,aslında dediğin gibi sadece yatarak sigorta çok ucuz bence kesinlikle alınmalı,

bende pek sevmem aslında ama dr 10 kaynatıp yiyeceksin dedi yumurtayı bende üzerine toz kırmızı biber nane falan ekliyorm yoksa sade hayatta yiyemem bende her sabah bide,sende dene cnm öyle arada en azından kokusunu falan alıyor,

Bende yarın doktora kan tahlili ve seker yüklemesi sonuclarını veriçem nstye giricem acayip kasılmalar var bende biraz daha sabretmeleri lazım inş dayanırlar mafoldumben
Dua edin bana olur mu

hayırlısı ile gel inşallah medinecğm etmezmiyz dua cnm benm

cnm benm hayırlısı ile git hayırlısı ile kuzucuklarınla gel inşallah bizin dualarımız seninle,allahın izni ile saatler kaldı kavuşmanaopuyorumnanaktan

Canımmm, Aallah yardımcın olsun, ne kadar güzel ifade etmişlsin hislerini . Saat 2'de senin için 7 tane ayet-el kürsi okuyacağım. sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah. darısı hepimizin başına, olmayanların başına.

Ablam hayırlısıyla git bebeklerini kucagına al inşaALLAH.
Rabbim yar ve yardımcın olsun

Cok tşk ederim canım benim..
Ah su uykusuzluk bu sattte beni buraya düşürdü ohaoldumsmile
Sabir ediyoruz baskayapacak bişi yok

Cok tşk ederim canım benim..
Ah su uykusuzluk bu sattte beni buraya düşürdü ohaoldumsmile
Sabir ediyoruz baskayapacak bişi yok[/QUOTE]

Medinecim Allah yardımcın olsun, inşallah bebişlerin 6-7 hafta daha senle kalırlar. sağsalim alırsın sonra da kucağına.

aynen cnm yok valla 12 de yattm,2 de kalktm 4 de uyudm 6.20 de kalktmmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canancım çok geçmiş olsun bebişlerine.. üzüldüm inşallah bunuda atlatıcaklar. sağlıklarına kavuşacaklar..

kayracım yazdıkların gözlerimi doldurdu inan.. çok içten yazmışsın..

rabbim ağrısız sızısız, sağlıkla kavuştursun bebişlerine sizi...... çok sütün olsun, gazsız geceleriniz olsun...
dualarımız bugün seninle...

allaha emanet olun..

ayy canım benım allah yardımcın olsun kuzularını dogur gel ewıne sag salım ınss dualarıız sneınle canım saat 2 ye kadar ve 2 den sonra hepımız yanındayız farzet okopuyorumnanaktan

ay cnaım cok cok gecmıs olsun allah kuzularına bol sıfqa versın canımopuyorumnanaktan

kızlar sıze bırsey anlatıcam..benım bır kankam vargercekten cok seevdıgım bır ınsan 4.ayında gebelıgının bebegının downlu oldugunu ogrendı ve bebegını aldırmaya kıyamadı yapamadı allah verdı ben alamam ne olursa olsun ewladım dedı...dogumuna kadar dualar ettı hep beraber ettık 12 gun once bebegı sedat dunyaya geldı dunyalar guzelı bır oglu oldu bebegını ılk gormeye gıderken ne kadar tedırgın ve uzgun gıttıgını soledı cunku cok farklı bı manzara ıle karsılasmaktan korktu ama gordukı bebegının normal bebekelrden hıcbır eksıgı yoktu herseyı tamdı fazlalıgı bıle vardı ...1 tane kromozomu fazlaydı..sımdı sedat 2 kılogram bıle dogmadı ve 12 gndur hastane yasam mucadelesı verıyor cok uzuluor annesı cok dualar edıor sutlerını sagıp oglusuna goturuor hergun oglum sutumle beslensın dıe ..12 gundur o mınıcık bedenıyle verdıgı yasam mucadelesı daha cok cdevam edecek belkı 1 ay belkı 2 ay kılo alamıor bebek hep dua edıoruz onun ıcın...sımdı onunla kınusuorum nekadar aglıor uzuluor annesı ınsanın ıcı parcalanıor sizlerde dualarını eksık etmeyın her nekadar tanımasanızda mınık sedat ıcın dualarımızı eksık etmeyelım..butun zorlukların ustesınden gelebılsın yasam mucadelesını kazanabılsın 32 haftalık dogdu cok zzayıf dogdu ama tosun gıbı sapa saglam cıksın o kuvezden ...mafoldumben

aminnn canımmmm

Allah sedat bebeğe yardımcı olsun, inşallah bir an önce büyür çıkar küvözden annesi de mutlu olur.

Dalincimmm ben daha 8. haftanın sonunda 3.6 kilo aldım yaaa, niye böyle anlamıyorum. çok da yemiyorum. az bile denebilir. üçüzden mi aceba nedir

tabıkı ucuızden kolaymı 3 bebegı beslemek sakım frenleme kendını drum bana bole yemeye devam saKın kesme ıstahını ne zaman ıstıosan ıstedıgını ye dedı kılo sorun deıl bebeıslerın saglıklı olsun kuzum bıde dr banba su ekmek ustu cıkolatalar varya onlardanda ye bebekler cok severnmıs cıkolata yıyınce mutlu olurlatrmıs kıpır kıpır oynatlarmış

hadi yaaa, canım birden nutellalı ekmek istedi walla
akşama kadar nassı dayanıcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…