nero aşkımmm sigortacım benimmmm :)) hatta hemşerimmm kaçamazsın sen yazaaa
neyse sorumu sorayım
şimdi biizm veletler ameliyat olacak ya ben salak gibi özel sigorta yaptırmadım yani eşim gerek yok dedi
başak sigortadan sadece yatarak ve acil durum sigortası alacaktım bebek başına 350 lira
şimdi ameliyat durumu oldu özel sigorta laızm oldu
şimdi ben sigortalatsam bebekleri ameliyatı karşılarmı
aslında sigortadan önceki hastalıklara bakmadığını biliyorum özel sigortasın yani sigortalandıktan sonra ki hastalıklara bakıyo
ama hani sigorta yaptırsan sonra yeni öğrenmiş numarası yapsak
bize bi akıl versennn
sagol canım benim .valla dr. bana iyi dedi ama işte annelik 640 olunca bi damlacık gibi geliyor .yumurtamı yiyorum canım hergün ama arada kaçırıyorum iştahımın olmadıgı oluyor.bide yumurtayı iyice pişirmek lazım ama ben hamile kaldıgımdan beridir katı yiyemiyorum ya rafadan yada kayısı içim almıyor dr. soracaktım bugün unuttum inşallah bişey olmaz .
seninde bebişlerine maşallah hep böyle sevin hayatım böylede güzel haberler ver bize opuyorumnanaktan
Bende yarın doktora kan tahlili ve seker yüklemesi sonuclarını veriçem nstye giricem acayip kasılmalar var bende biraz daha sabretmeleri lazım inş dayanırlar mafoldumben
Dua edin bana olur mu
günaydıın hatunlar........ erken kalktık bugün..melikeyi okula göndermedim ama alışık sabah erken kalkmaya benide uyandırdı... hoş kuzucum sevinçtende uyuyamıyor ki....... kardeşlerim geliyor diye..... herkese ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...... benim için bol dua edin nolur sağlıkla hayırla kavuşayım kuzularıma.......... gebeliğin son saatlerini yaşıyorum... hem seviniyor hemde üzülüyorum... içimdeki kıprtılar ve içimde canlı taşımanın verdiği duygu çok başka.. bunu son kez hissedişim belkide...her ne kadar şikayet etsemde ben çok seviyorum hamile olmayı 6 sene öncede doğurduktan sonra özlemiştim hamile olmayı çünkü kendimi çok başka hissediyorum..onları içimde taşımak başka güzel kucağıma alıp koklayıp emzirmek başka güzel.... rabbim isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu..Allaha emanet olun ve size verdiği bu güzel herkese vermediğini bilerek taşıyın emanetlerinizi..... taşıdığınız her zaman içindede olmayanlar için dua edin... unutmayın sizin dualarınız hem öncelikli hem daha değerli rabbimin nazarında...
günaydıın hatunlar........ erken kalktık bugün..melikeyi okula göndermedim ama alışık sabah erken kalkmaya benide uyandırdı... hoş kuzucum sevinçtende uyuyamıyor ki....... kardeşlerim geliyor diye..... herkese ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...... benim için bol dua edin nolur sağlıkla hayırla kavuşayım kuzularıma.......... gebeliğin son saatlerini yaşıyorum... hem seviniyor hemde üzülüyorum... içimdeki kıprtılar ve içimde canlı taşımanın verdiği duygu çok başka.. bunu son kez hissedişim belkide...her ne kadar şikayet etsemde ben çok seviyorum hamile olmayı 6 sene öncede doğurduktan sonra özlemiştim hamile olmayı çünkü kendimi çok başka hissediyorum..onları içimde taşımak başka güzel kucağıma alıp koklayıp emzirmek başka güzel.... rabbim isteyen herkese tatttırsın bu güzel duyguyu..Allaha emanet olun ve size verdiği bu güzel herkese vermediğini bilerek taşıyın emanetlerinizi..... taşıdığınız her zaman içindede olmayanlar için dua edin... unutmayın sizin dualarınız hem öncelikli hem daha değerli rabbimin nazarında...
günaydın hatunlar,,,,,,aman bu gece yine hiç uyumadım yine 4 saat uyumum toplamda gözlerim acaip yanıyor ne yapıcm böyle yahukafamçokkarıştı
hayırlısı ile gel inşallah medinecğm etmezmiyz dua cnm benm
Ablam hayırlısıyla git bebeklerini kucagına al inşaALLAH.
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Cok tşk ederim canım benim..
Ah su uykusuzluk bu sattte beni buraya düşürdü ohaoldumsmile
Sabir ediyoruz baskayapacak bişi yok
kızlarrrr bizim yarn kırkımız çıkıooooo
bugün dr daydık kalça usg miz çekildi çok şükür normalll
ama bizde fıtık çıktı daha öncedende söylemiştimmm
burdan sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi ama yşnede yazayım
3.aylık olunca ameliyat olacağız 5 kiloyu geçmemiz gerekiyomuş narkozu atabilmek için
canım sıkıldı ama ne yapayım sorunsuz bi hamilleikten sonra bunun olması gerekiyomuşşş
kayrca doğuruyomuşşş canımmmm gelsin zulal le şevval artık nazlı kızlarrrr
evet sıra kimde.........
dalincimmm gözlerim dolu dolu okudum Allahım insallah şifa verir iyi olur çok üzüldüm
aminnn canımmmm
Allah sedat bebeğe yardımcı olsun, inşallah bir an önce büyür çıkar küvözden annesi de mutlu olur.
Dalincimmm ben daha 8. haftanın sonunda 3.6 kilo aldım yaaa, niye böyle anlamıyorum. çok da yemiyorum. az bile denebilir. üçüzden mi aceba nedir
tabıkı ucuızden kolaymı 3 bebegı beslemek sakım frenleme kendını drum bana bole yemeye devam saKın kesme ıstahını ne zaman ıstıosan ıstedıgını ye dedı kılo sorun deıl bebeıslerın saglıklı olsun kuzum bıde dr banba su ekmek ustu cıkolatalar varya onlardanda ye bebekler cok severnmıs cıkolata yıyınce mutlu olurlatrmıs kıpır kıpır oynatlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?