geçmiş olsun canancımm, Allah sağlık versin bebişlerine
bu arada isimler süpper
Canım benim dedimmi hatırlamıyorum ama.tekrar çok çok geçmiş olsun.
İki kuzundadamı fıtık varmış,ama bebeklerde normal galiba,bu ara çok sık duydum fıtık var diye annelerden.
Ah canım ya,bende gelmek istiyorum tabiki ama yanlız çıkamıyorum,yollamıyorlar.
Sen gel tatlım beklerim her zaman.bende kuzuları doğurayım hayırlısıyla onlarıda alır gelirim.zemuszemus
Kız senin eşin artvinliydi dimi,kullandığın bazı cümleler bizim oradan çok tanıdık.
(poka püsürüğe vs.)delikafadulden
cancazım daha önce yazdığını okumadım sanırım... msn de de söledim tekrar tekrar geçmiş olsun... az önce özgeylede görüştüm onlardada varmış bu fıtık derdi...canım allah beterinden korusun.. hastalığa şükredilmezmiş bizde hamdedelim... hamdolsun
ayyyy bebişler geliyor ne güzell .çok sevindim hayatım .sağlıklı haberlerini bekliyoruz seninde bebişlerinde.yok kızzzzzzzzzz burdayım yarın saat 2 de ameliyattayım inşallah..
canım fıtık kesin yani .hayırlısı canım daha ileri aylarda yapamıyormu bu dr 3 aylık bebişler ve ameliyat allahım kolaylık versin sanada onlarada .ama sen metanetlisin maşallah bununda üstesinden gelirsin canım benim.kocaman öpüyorum senide bebişleridekızlarrrr bizim yarn kırkımız çıkıooooo
bugün dr daydık kalça usg miz çekildi çok şükür normalll
ama bizde fıtık çıktı daha öncedende söylemiştimmm
burdan sadece 1 kişi geçmiş olsun dedi ama yşnede yazayım
3.aylık olunca ameliyat olacağız 5 kiloyu geçmemiz gerekiyomuş narkozu atabilmek için
canım sıkıldı ama ne yapayım sorunsuz bi hamilleikten sonra bunun olması gerekiyomuşşş
kayrca doğuruyomuşşş canımmmm gelsin zulal le şevval artık nazlı kızlarrrr
evet sıra kimde.........
yok kızzzzzzzzzz burdayım yarın saat 2 de ameliyattayım inşallah..
kızım ve kocam evde..... yemek hazırlayacağız..bu akşam 3 kişilik ailemizin son akşamı yarın 5 kişi olacağız inşallah.......
kayraaa naber nasılsın dr gitmişsinnnnn ne dedi ne zaman gelio nazlı kızlarrrr
boka püsürüğe karışmana ne kadar kaldııııı
kızlarrrr bizim yarn kırkımız çıkıooooo
3.aylık olunca ameliyat olacağız 5 kiloyu geçmemiz gerekiyomuş narkozu atabilmek için
canım sıkıldı ama ne yapayım sorunsuz bi hamilleikten sonra bunun olması gerekiyomuşşş
evet sıra kimde.........
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 10.0000000000000000000 volt elektirikle geldim aman ya
koca danalar bağır çığı bu ne yaaaa
babası yıkadı bunları alinin uykusu gelmiş katılıyo nefesi kesiliyo ağlamaktan ya
içimdeki şeytanı zor tuttum yaa
zorla giydirdim omzumda sallıyorum yokk
ayağımda yok
mama verdik yedi elinden düşürüd bağrıyooo
çıldırıcağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annem aldı şimdi....oda ben varım diye bir iki ilgileniyo
zora gelince sen bak sen yap....offff yaaaaaaaaaaa
gülün hayatımmm gülünnn eee sayılı gün hani yaşlılar derler yaa
biz sizin gibi olamayız ama siz bizim gibi olursunuz diyeeee aynı o hesappp
nerocum siz doğurduğunuzda biz gezmelere başlamış olacağızzz o zamanda ben sana nişantaşında gezioz diycemmmm zuhahah kötüyümmmm
nefesss metanetliyim canım başa gelen çekilir allah büyük dert vermesin
nerocum görümceme ve anneme gideceğim
bu arada burda bi sigortacı arkadaş vardı senmiydin biş sorcamdaa
artvinli kuşum ben yada eşim artvinli değil canım eşim sivaslı bende erzincanlıyımmm
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 10.0000000000000000000 volt elektirikle geldim aman ya
koca danalar bağır çığı bu ne yaaaa
babası yıkadı bunları alinin uykusu gelmiş katılıyo nefesi kesiliyo ağlamaktan ya
içimdeki şeytanı zor tuttum yaa
zorla giydirdim omzumda sallıyorum yokk
ayağımda yok
mama verdik yedi elinden düşürüd bağrıyooo
çıldırıcağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
annem aldı şimdi....oda ben varım diye bir iki ilgileniyo
zora gelince sen bak sen yap....offff yaaaaaaaaaaa
kızlar ben bugün dr. gittim maşallah bebişlerim iyi .bugün pek net pozlar verdi oğluşlarım .biri aynı berke benziyor hatta ressimleri karşılaştırdık aynı aydaki ressimle ayırtedemessin .pes dedik valla .öbürüde aynı benmi olacak nedir bilmem .komik bir durum yaaa .sanki doğdularda fotolara bakıyoruz.
15 günde 200gr almışlar dr. çok iyi dedi biri 610gr biride 640grmış ama takıldım biraz azmı acaba diye
ama saglılı olsunlardemi
bide dr. yarın çagırdı serumla nidilat verecekler biraz kasılmalarım var dr. evhamlandı başlayalım biz ilaca dedi .yarın kontrol altında verecekler ilacı ilk alındıgında birazetkiliyormuş heralde gözümüzün önünde olman daha iyi dedi.sizlerden alan varmı bu ilacı varsa yanetki yaptımı kızlar .valla bu ikiz hamilelik zormuş gerçekten daha bu haftalarda korkular yaşıyor insan .hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun .
amin cnm inşallah,,maşallah kuzularına kiloda iyi ben dün gittm dr sadece ciğer geliştirici iğne verdi 1 kiloyuda geçmiş ikiside çok sevindim,sanada tavsiye her sabah 1 yumurta ye çok farkediyor.bebeklere kilo alldırıyor
günaydın kızlar......... ben bugün çoook kötüyüm..çok ağrım var... bacaklarım vücudumu taşımıyor artık sol bacağımı sürüyerek geziyorum........doktorumda burda yok........ ama eğer dayanamazsam gidip özel bir hastaneyle konuşup aldıracağım... küvez derdide kalmadı inşallah.........
kızlar selam
bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik
sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))
merhaba kıslar
bende 5+6 ıkızlerıme hamıleyım tup bebekle kaldım ohss den dolayı 16 gun hastanede yattım şimdi biraz daha iyiyim çok sukur annemde kalıyorum
keselerı gorduk sadece 8 martta gıdıcem ınsallah kalp atıslarınıda duyarım çok heyecanlıyım
kizlar, sizin karninizda falan yirtilma oldumu aceba.
kızlarrrr bizim yarn kırkımız çıkıooooo
evet sıra kimde.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?