Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

geçmiş olsun canancımm, Allah sağlık versin bebişlerine
bu arada isimler süpper

teşekkür ederim canımmm
evet isimlerimiz pek hoş :)99

hehe hadi öyle olsun
evet ya bu fıtık belası nerden çıktıysa neyse sanırım basit bi ameliyatmış 2-3 cm kesik oluyomuş hastanede felanda kalmıyomuşsun 4-5 saat sonra bırakıyolarmış bademcik gibi sanırım

sağol kayracım erken doğanlarda çıkıomuş bu tazr sorunlar sanırım doktorların ne kadar kalırsa iyi demelerinin sebebi bu

yok kızzzzzzzzzz burdayım yarın saat 2 de ameliyattayım inşallah..
ayyyy bebişler geliyor ne güzell .çok sevindim hayatım .sağlıklı haberlerini bekliyoruz seninde bebişlerinde.
canım fıtık kesin yani .hayırlısı canım daha ileri aylarda yapamıyormu bu dr 3 aylık bebişler ve ameliyat allahım kolaylık versin sanada onlarada .ama sen metanetlisin maşallah bununda üstesinden gelirsin canım benim.kocaman öpüyorum senide bebişleride

yok kızzzzzzzzzz burdayım yarın saat 2 de ameliyattayım inşallah..

ay nihayrt biz senaryoları yazzmaya başlayacaktık şekerim çok merak ettik valla,,,

kızım ve kocam evde..... yemek hazırlayacağız..bu akşam 3 kişilik ailemizin son akşamı yarın 5 kişi olacağız inşallah.......

ısırıım ben o yeni gelen aile bireylerini totolarından sağlıklı gelsinler inşallah,,senide şimdiden allah kurtarsın cnm benim....dualarım seninle bu gece yarınopuyorumnanaktan

kayraaa naber nasılsın dr gitmişsinnnnn ne dedi ne zaman gelio nazlı kızlarrrr
boka püsürüğe karışmana ne kadar kaldııııı

kız cano çok hoşsun he güldürüyon beni delü karuuu:1hug::1hug:

hehe hiç üstüme alınmıyorm ben dedim çünkü yavrum,,,,

allahım ya ne zaman oldu bu 40 gün nereye gidicen kızz 40 uçurmaya bakimmm

gülün hayatımmm gülünnn eee sayılı gün hani yaşlılar derler yaa
biz sizin gibi olamayız ama siz bizim gibi olursunuz diyeeee aynı o hesappp
nerocum siz doğurduğunuzda biz gezmelere başlamış olacağızzz o zamanda ben sana nişantaşında gezioz diycemmmm zuhahah kötüyümmmm

nefesss metanetliyim canım başa gelen çekilir allah büyük dert vermesin

kızlar ben bugün dr. gittim maşallah bebişlerim iyi .bugün pek net pozlar verdi oğluşlarım .biri aynı berke benziyor hatta ressimleri karşılaştırdık aynı aydaki ressimle ayırtedemessin .pes dedik valla .öbürüde aynı benmi olacak nedir bilmem .komik bir durum yaaa .sanki doğdularda fotolara bakıyoruz.
15 günde 200gr almışlar dr. çok iyi dedi biri 610gr biride 640grmış ama takıldım biraz azmı acaba diye
ama saglılı olsunlardemi
bide dr. yarın çagırdı serumla nidilat verecekler biraz kasılmalarım var dr. evhamlandı başlayalım biz ilaca dedi .yarın kontrol altında verecekler ilacı ilk alındıgında birazetkiliyormuş heralde gözümüzün önünde olman daha iyi dedi.sizlerden alan varmı bu ilacı varsa yanetki yaptımı kızlar .valla bu ikiz hamilelik zormuş gerçekten daha bu haftalarda korkular yaşıyor insan .hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun .

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 10.0000000000000000000 volt elektirikle geldim aman ya
koca danalar bağır çığı bu ne yaaaa
babası yıkadı bunları alinin uykusu gelmiş katılıyo nefesi kesiliyo ağlamaktan ya
içimdeki şeytanı zor tuttum yaa
zorla giydirdim omzumda sallıyorum yokk
ayağımda yok
mama verdik yedi elinden düşürüd bağrıyooo
çıldırıcağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

annem aldı şimdi....oda ben varım diye bir iki ilgileniyo
zora gelince sen bak sen yap....offff yaaaaaaaaaaa

anammmmm kız dırım öyle bir yazıyorsunki
sanki an vean yaşıyor gibi hissediyorum kendimi ilahiii
şimdi msn de cananla konuşuyorum o da yazık yorgun maf olmuş kız sende böyle yazıyorsun valla ben burda imdatttttttt diyesim geliyor.
ayyy ne bileyim benim oğlan pek uslu sessizdi hiç anlamadım ilk 2 yıl .hiç böyle şeyler yaşamadıgımdan bana afaganlar basıyor resmen ya .anam ödüm kopuyor valla allahım kolaylık sabır versin valla .ben ne olacam bakalım .
valla sizin bu anneleri kaynanaları bi elime geçirsem iki çift lafım varrr .klava:

kız ben kaçar gelirim annem olacak nasıl olsa sürekli yanımda inşallah

nerocum görümceme ve anneme gideceğim
bu arada burda bi sigortacı arkadaş vardı senmiydin biş sorcamdaa

sor cnm benim ama başka varmı sigortacı hatun bilmem,,,

artvinli kuşum ben yada eşim artvinli değil canım eşim sivaslı bende erzincanlıyımmm

kız bende sivaslıymyarı hemşeriyk desene senle,kocamda erzurumlu yakın memleketsempatiksalakcinni

hayda ne oldu şimdi bu yavrulara azmı uyudularda etkilendiler acaba

amin cnm inşallah,,maşallah kuzularına kiloda iyi ben dün gittm dr sadece ciğer geliştirici iğne verdi 1 kiloyuda geçmiş ikiside çok sevindim,sanada tavsiye her sabah 1 yumurta ye çok farkediyor.bebeklere kilo alldırıyor

nero aşkımmm sigortacım benimmmm :)) hatta hemşerimmm kaçamazsın sen yazaaa
neyse sorumu sorayım
şimdi biizm veletler ameliyat olacak ya ben salak gibi özel sigorta yaptırmadım yani eşim gerek yok dedi
başak sigortadan sadece yatarak ve acil durum sigortası alacaktım bebek başına 350 lira
şimdi ameliyat durumu oldu özel sigorta laızm oldu
şimdi ben sigortalatsam bebekleri ameliyatı karşılarmı
aslında sigortadan önceki hastalıklara bakmadığını biliyorum özel sigortasın yani sigortalandıktan sonra ki hastalıklara bakıyo
ama hani sigorta yaptırsan sonra yeni öğrenmiş numarası yapsak
bize bi akıl versennn

kayracıııım hemserım benım cook yazamasamda herkezı takıp etmeye calısıyorum ısten gec gelıyorum.allahım yardımcın olsun bıran once yavrularını sag saglım alırsın kucagına hayırlı dogumlar canım.coook optm

sagol canım benim .valla dr. bana iyi dedi ama işte annelik 640 olunca bi damlacık gibi geliyor .yumurtamı yiyorum canım hergün ama arada kaçırıyorum iştahımın olmadıgı oluyor.bide yumurtayı iyice pişirmek lazım ama ben hamile kaldıgımdan beridir katı yiyemiyorum ya rafadan yada kayısı içim almıyor dr. soracaktım bugün unuttum inşallah bişey olmaz .
seninde bebişlerine maşallah hep böyle sevin hayatım böylede güzel haberler ver bize opuyorumnanaktan

Ablam hayırlısı olsun inşaALLAH hakkkında
RAbbim hayırlı şekilde dogmalarını nasip eder göbüşünü gördüm ALLAHım yardıme tmiş ne kadar zor bakalım bizde görücezmi sizin haftaları ben cok fenayım şimdiden acayip kasılıyolar yaa mafoldumben

kızlar selam

bebişlerimden birinin cinsiyetini öğrendik

sol tarafımda yatan kuzucuk kızmış :))

Canım RAbbim hayırlı evlat nasip etsin inş

Canım hosgeldin
Sorunsuz bir hamilelik olur inş

kizlar, sizin karninizda falan yirtilma oldumu aceba.

off sen bi birsel göbek deliginin kenarları alt tarafı cok fena oldu benim ya kremde sürsen aynı bide ben cok minyonum karnımda minnacıktı mecburen catlıcak

Canım geçmiş olsun demiştim daha önce gördüysen eger tekrar geçmiş olsun yavrum ya inş canı acımıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…