Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

selam kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir.
daha evelde yazmıştım gözümdeki sorun yüzünden giremiyorum pek dinlenmesi lazım .bugün biraz düzeldi bende bir selam vereyim dedim.geçmişede bakamadım yorarım diye gözümü .herkezin keyfi yerindedir inşallah.
bugün bizim dr. kontrolümüz var .bebişlerimi görecegim.herşey yolunda gider inşallah .
kendinize çok iyi bakın bebişlerinizede kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

selam geçmiş olsun,umarım bebeklerinle hayırlı haberler alırsın bugün,inşallah daha da keyiflenirsin.
arkadaşlar ben doğum çantasını hazırlayayım dedim yıkadım ütüledim falan ama,mesela doğumda içeriye hangi kıyafetleri vereceğimi bilemedim.mesela dış zıbının içine iç çamaşırı olarak hani alttan çıtçıtlı beyaz zıbın mı deniliyo...onu mu vericem yoksa ayrı atlet külot mu vericem,havlu vermek gerekiyor mu?bunlardan başka çorap eldiven şapka bebek bezi ve battaniye verince yeter sanırım :uhm: değil mi?
kendi kendime gülmeye başladım kızlar birdenbire,küvöz derdini geçtik sanki de cicilerin derdine düştükbilmiyorumkismile

sen dikkat et cnm göz bu yorma tabikide,had bakalım hayırlı güzel haberler ile gel inşallah

aman küves düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz zaten birazda doğm telaşı olsun kıyafetler faln dimi yani,,

melisesra ,teşekkür ederim şahsen ben sadece yatıp günlerimi doldurmaya bakıyorum,sen nasılsın?
nero_ka ,haklısın aslında,tek bebeği olanların yazdıklarını okuyorum da arada,işin hep eğlenceli tarafındalar.

selam kızlar nasılsınız

iyiyz cn sen nasılsn

aynen ben bir ara hastanelerle konuşmaktan paranoyak oldum onda küvez varmı burdaki nasıl ondan sonra bıraktım artık çok şükür şimdi herşey yolunda keyfini çıkartıyorm yani,sende öyle yap cnm

melis esra allah yardımcın olsun

nerdeyse 17. hafta olucam halen çıkarıyorum. seni korkutmak istemem ama bulantı ve kusma benim kabusum oldu.. bu haftalarda birde mide yanması ekşime reflü eklendi......

kızılay soda+gaviskon tek dostum oldu şimdilerde......

ya kızlar bu kadar uyunur mu? sabahta beri sadece su içmek ve tuvalete gitmek için kalkabiliyorum. baygın gibi uyuyorum ressmen.
iş miş hak getire.abartmışmıyım biras?

ya kızlar bu kadar uyunur mu? sabahta beri sadece su içmek ve tuvalete gitmek için kalkabiliyorum. baygın gibi uyuyorum ressmen.

yok canım abartmıyorsun bende sendenim saat 3 kadar yatıyorum kalkıp bir yemek yapıyorum tamam ben hamile kaldım kalalı iş yapmıyorum yaptırmıyorlar
doktorumda bol bol yat dedi bende yatıyorum yalnız bişeyler ye bende senin gibi sadece yatıyordum ilk zamanlar doktorum olmaz dedi bişyeler ye bebeklere yazııkm olur dedi ben şimdi bişeyler yiyip öyle yatıyorum zaten artık neden bilmiyorum ama hiç doymuyorum doguma 100 kilo olacam galiba

ev zaten aldı başını gidiyor da, kendi projelerime de vakit ayıramıyorum
canım yemek de yapmak istemiyor, off offff ne olacak benim halim

kız ben hiç uyumadım hayalet gibi gezdim durdum 2-3 saat uyku ile işe geldim hep halada öyle sayılırım sadece geçen c.tesi 2 de yattım sabah 7 kalktım ve düşünüyorm acaba gece kalktımda hatırlamıyormuym şaşırdm yani 5 saat aralıksız uyuynca, diye 7 aydır uyku yok gözümde,boşver uyu gitsin ,

nassı yaaa, uyku basmadı mı seni böyle. ben çakırkeyf gibiyim walla baş dönmesi ve deriiin bir uyku hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…