ya bırde bana drum demıstıkı bnmde cok mıdem bulanıordu acayıp derecede dr umu aradım ne yapayımda gecsın dıe hıc bısey yapma sık ye tuzlu baharatlı syeelr yemeye calıs ama abartma dedı.mıde bulantısı kotu deıldır hamılelıgın cok ıyı ve saglıklı gıttıgının belırtısıdır dedı.telaslanma artvınlı herkeste olmuor mıde bulantısı bu demek deılkı kotu gıdıo gebelık ama mıde bulantısının olması ıyı bıseymıs ole dıor drlar saglıklı ve gzuel gebelıgı gosterırmıs ....bak9ın koca gobsler bu lafımdan bnm mıdem bulanmıor hamılelıgım kotu mu dıe dysunmeyın ha bak sızın sagınız solunuz bellı olmaz sımdı hormonluyuz hepımızzemuszemus
geçmiş olsun canım ya... ama keşke doktorunu dinleseydin... ama dinlenme konusunda sana katılıyorum.. herkes aynı değil arkadaşlar ..dinlenmeden hamilelik geçirenler var tabiii ama dedimya herkes aynı değil.. aramızda örnekleri çok erken doğum yapan arkadaşlarımız var... lütfen dikkat edin... biraz gezmezseniz bişey olmaz. evleriniz çok temiz olmayıversin..bakın benim evde ilgiye muhtaç kızım var onunla ilgilenmek sabah hazırlayıp okula göndermek .. akşamları yemeğini hazırlayıp geceleri yıkayıp yatırmak gerek.. bunları bile dikkatle yapıyorum inanın bana.........
cnm geçmiş olsun da nden yatmadın sen yatsaydın hastanede dr dinleseydin daha rahat geçiriridin belkide bu sancıı günlerini,,
çok teşekkür ederim arkadaşlar.zaten 2 gün kaldım hastanede ama dediğim gibi psikolojim çok etkilendi.refakatçim de yoktu yanımda,anneme haber vermek istemedim telaşlanmasın diye,eşim de kalamadı özel odalar dolu olunca..
Kayracım çok haklı.ayakta kaldıkça bebekler aşağıya baskı yapıyor ve rahim ağzı zamanında önce incelmeye başlıyor,o yüzden bol bol yatalım,Allah yardımcımız olsun inşallah..
Ama benim midem bulanmıyooorr, sadece iştahım kesildi, nolcek şimdi? aha bulandırdırn kafamı, temizle bakalım :uhm:
kız ne dıon sen hıc bır belırtı hıssetmeden dogum yapanlar var kısıden kısıye gore degısır o eger cok mıden bulanıor devamlı kusuorsan korkma cok ıyı bısey demek anlamında soledım senınde ıstahın kesık bole reaksıyon verıosun herkesde bır dıel sekerım bulanmasın kafan
ya bu uyku stoklanabilen bişey olsa, hepimiz hamileliği uyuyarak geçirelim diicem ama, 3-5 gün kurtarıyo maalesef iyi uyku :) sanırım biz de aynı modlara giricez zamanı gelince, şimdi hazr forsat varken ve sersemken boool bol uyuyalım bari
gnydn cano,ah cnm ya kimsede olmayınca bilmiyorumkismile
nerosum sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun? aileden destek olacak mı? ya ikiz- üçüz durumu beni korkutuyor, sanki uzuun bir süre çalışamam gibi geliyor. hangi bakıcı iki canavarla uuraşırki?
bir de benim accaip midem yanıyo bugünlerde ne yesem, normal midir, midede mi bi sorun var sizce?
iyi haftalar hepinize kizlar.
hayırlı günler herkese şöyle bi geçmişe baktım nerdeyse bir haftadır giremiyodum ...Evim yerleşti sonunda odalarımızda hazır kızlarımı bekliyorum artık..ay odaları görünce çok duygulandım ağladımmm allahım sağlıcakla gelsinler inş...Bunun dışında artık bol bol yatıyorum ayaklarımın dermanı yok ağırlaştım iice artık...Sizler nasılsınızz
merhaba arkadaşlar.kötü günler geçiriyorum moralim öyle bozuk ki yeni yeni kendime gelmeye başladım.rutin kontrolde nst de sancılarım çıktı.serviks incelmiş 28 mm. olmuş.hemen yatırdı dr.celestonlarım yapıldı falan.bebeklerim 1900'ar gram.dr u dinlemedim ve taburcu olucam diye tutturdum.gelince 2 gün ağrılar beni mahvetti.gece gündüz birbirine karıştı valla.nidilatı 3çarpı 2 alıyorum yine de kesmiyor.hastanede 32.haftada doğum yapmış bir bayan vardı.bebekleri 1800 gram doğmuş,küvözdeydiler,kendimi anne gibi hissetmiyorum hala diyordu.bebeklere antibiyotik vs. veriyorlarmış.valla insan okuyunca değil de gözüyle erken doğum yapanları görünce morali çok bozuluyo.inşallah hepimiz haftalarımızı doldururuz kiloları sağlıkları iyi olur,doğunca hemen yanımıza verirller.bu yüzden lütfen iyi beslenin ve de bol bol yatıp istirahat edin arkadaşlar.
kızlar taze anne olarak siiznle bez tecrübemi paylaşmak istiyorum
perşembe günü kırkımız çıkıyo yani 37 günlüğüz ve kullandığım bez adeti şöyle
1 paket huggıes 28 li yeni doğan paketi
1 paket molfix 50 li
1 paket canbebe 72 li
1 paket prima uyu ve oyna 66 lı
1 paket prima yeni doğan 66 lı
yani 37 günde bu kadar bez kullandım ve ortalama olarak haftada 1 paket ıslak bez unı baby nın 40 lı paketi ni kullanoyorum ama bazen iradeli kullanıyorum mesela sadece çiş yaptıysa 1 bezi ikiye bölüyorum çünkü 1 bez fazla gelio mesela kaka yaptığı zaman yıkıyorumbazen mesela yıkayamıyosum 1 yada 2 bezle siliyorum ama yetiyo hem iradeli kullanmış oluyorum malum masraf çok
doğumdan sonra makineler vızır vızır çalışıyo arkadaşlar gelen giden durmayınca bulaşık makineside çamaşır makineside hemen doluyo e kış olunca doğazlgaz sürekli yanıyo ben bu ay sadece faturalara 350 lira verdim
doğum yapacaklarla tecrübemi paylaşmak istedimmm
ya bırde bana drum demıstıkı bnmde cok mıdem bulanıordu acayıp derecede dr umu aradım ne yapayımda gecsın dıe hıc bısey yapma sık ye tuzlu baharatlı syeelr yemeye calıs ama abartma dedı.mıde bulantısı kotu deıldır hamılelıgın cok ıyı ve saglıklı gıttıgının belırtısıdır dedı.telaslanma artvınlı herkeste olmuor mıde bulantısı bu demek deılkı kotu gıdıo gebelık ama mıde bulantısının olması ıyı bıseymıs ole dıor drlar saglıklı ve gzuel gebelıgı gosterırmıs ....bak9ın koca gobsler bu lafımdan bnm mıdem bulanmıor hamılelıgım kotu mu dıe dysunmeyın ha bak sızın sagınız solunuz bellı olmaz sımdı hormonluyuz hepımızzemuszemus
aynı benimkide öyle dedi artık bebişlerin keyfini beklicez dedi bakalım hanımefendilerin keyfi ne zaman gelmek isterse kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın sonra görüşürüz
kızlar taze anne olarak siiznle bez tecrübemi paylaşmak istiyorum
perşembe günü kırkımız çıkıyo yani 37 günlüğüz ve kullandığım bez adeti şöyle
1 paket huggıes 28 li yeni doğan paketi
1 paket molfix 50 li
1 paket canbebe 72 li
1 paket prima uyu ve oyna 66 lı
1 paket prima yeni doğan 66 lı
yani 37 günde bu kadar bez kullandım ve ortalama olarak haftada 1 paket ıslak bez unı baby nın 40 lı paketi ni kullanoyorum ama bazen iradeli kullanıyorum mesela sadece çiş yaptıysa 1 bezi ikiye bölüyorum çünkü 1 bez fazla gelio mesela kaka yaptığı zaman yıkıyorumbazen mesela yıkayamıyosum 1 yada 2 bezle siliyorum ama yetiyo hem iradeli kullanmış oluyorum malum masraf çok
doğumdan sonra makineler vızır vızır çalışıyo arkadaşlar gelen giden durmayınca bulaşık makineside çamaşır makineside hemen doluyo e kış olunca doğazlgaz sürekli yanıyo ben bu ay sadece faturalara 350 lira verdim
doğum yapacaklarla tecrübemi paylaşmak istedimmm
selam kızlar bende ıkı erkek beklıyorum ve 27. haftamıza gırdık bugun ayrıca bugun ıtıbarıyle ılk raporumu aldım artık evdeyım ısede gıtmıyorum asırı kotu degılım ama yatınca kalkamıyorum rahat rahat ve vucudum cok odem yapmıs umarım tam zamanlarında gelır bebslerımız
Ya kızlar benim aşağı mahallede yanma var, idrardan değil ama enfeksiyon kapmış olabilirmiyim acaba? canım çok sıkıldı
Ya kızlar benim aşağı mahallede yanma var, idrardan değil ama enfeksiyon kapmış olabilirmiyim acaba? canım çok sıkıldı
kız delü niye öyle düşünelim pimpirik karu sensin,,,,zemuszemus
canom niye hepsi başka marka cankuş,,,
çokmu yanma var dr sorsana cnm
canım bi test yaptır bolbolda su iç
ya ben her markayı deneyeyim dedim ondan hepsini deniyom bimin bezi de güzelmiş onuda deneyeceğim mesela bende canbebede primada molfixde aynı
bi tek huggıesi beğendim
nedenine gelince beli lastikli olduğundan beli tam kavrıyo sıkmana gerek yok bez oynamıo
şuan prima yeni bebekteyim mesela bacaklarını sıkıo bez beli bol 2 numara kullanıyorum
bundan sonra huggıesle davam etmeyi düşünüyorum mesela kampanya buldukça alıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?