Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın sonra görüşürüz

Ama benim midem bulanmıyooorr, sadece iştahım kesildi, nolcek şimdi? aha bulandırdırn kafamı, temizle bakalım :uhm:

Ama benim midem bulanmıyooorr, sadece iştahım kesildi, nolcek şimdi? aha bulandırdırn kafamı, temizle bakalım :uhm:

kız ne dıon sen hıc bır belırtı hıssetmeden dogum yapanlar var kısıden kısıye gore degısır o eger cok mıden bulanıor devamlı kusuorsan korkma cok ıyı bısey demek anlamında soledım senınde ıstahın kesık bole reaksıyon verıosun herkesde bır dıel sekerım bulanmasın kafan

bulantı ve iştahsızlıkla ilgili yazdıklarınız okudum da arkadaşlar,15 hafta boyunca ben serumla beslenmiştim,hatta zofran denilen lanet ilacı bile riske rağmen kulandırmışlardı bana.o günlerde isyanlardaydım,çok zor geliyordu,mide yanmaları falan.hergün yeni bir ağrıyla tanıştık.şimdi sancılarım sıklaştı,mide yanmasının alasını yaşıyorum,ama umrumda değil bu ağrı sancıların verdiği rahatsızlıklar.sadece bişeylerin belirtisi oldukları için korkuyorum bebeklerimi düşünüyorum,üzülüp ağlıyorum.insan kendinden geçiyo yani daha anne adayıyken bile bu duygular ne hoş ve de ne kadar sıkıntılıymış.demek istediğim,zaman ilerledikçe herşey zorlaşıyo ama verdikleri rahatsızlıkların hiç önemi kalmıyo,yeter ki içimizde durabildikleri kadar dursunlar.hepinizi öpüyorum şimdilik hoşçakalın

şaka şaka, aman bulanmasın böyle iyiyis.

evet keşke stoklansa hamileliği uyuyarak geçirirdik neyse artık bi kaç yıl böyle yarım uykularla geçecek sanırımmm

gnydn cano,ah cnm ya kimsede olmayınca bilmiyorumkismile

evet canım yanımda birileir olsa hiç yoktan gündüz bakarlar uyurum yada gece bakalrlar felan yalnızlık çok zor bi kez daha tecrübeyle anladımm

mide yanması oluyo canım tek çaresi gaviscon

iyi haftalar hepinize kizlar.

iyi haftalar canımmmm

evet ya eşyalar gelince insan biran önce bebeklerde gelsin diyo gelecek canım o günler
eşyaların hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin

canım ya çok geçmiş olsunnnn
bolca dinlen sakın bi iş yapma banyonu felan oturarak yap
aklınada kötü şeyler getirme
işallah küvöze girmeden alırsın bebişleri
canım bizim burda 33 de doğum yapmış ve hiç küvöze girmemiş arkadaşımız var yani her zayıf doğan bebek küvöze girecek diye bişi yok ciğerler le de ilgili biraz birazda gelişimi ile sen kendinide bebeklerinide allaha emanet et canım
hayırlı doğumlar

kızlar taze anne olarak siiznle bez tecrübemi paylaşmak istiyorum
perşembe günü kırkımız çıkıyo yani 37 günlüğüz ve kullandığım bez adeti şöyle

1 paket huggıes 28 li yeni doğan paketi
1 paket molfix 50 li
1 paket canbebe 72 li
1 paket prima uyu ve oyna 66 lı
1 paket prima yeni doğan 66 lı

yani 37 günde bu kadar bez kullandım ve ortalama olarak haftada 1 paket ıslak bez unı baby nın 40 lı paketi ni kullanoyorum ama bazen iradeli kullanıyorum mesela sadece çiş yaptıysa 1 bezi ikiye bölüyorum çünkü 1 bez fazla gelio mesela kaka yaptığı zaman yıkıyorumbazen mesela yıkayamıyosum 1 yada 2 bezle siliyorum ama yetiyo hem iradeli kullanmış oluyorum malum masraf çok

doğumdan sonra makineler vızır vızır çalışıyo arkadaşlar gelen giden durmayınca bulaşık makineside çamaşır makineside hemen doluyo e kış olunca doğazlgaz sürekli yanıyo ben bu ay sadece faturalara 350 lira verdim

doğum yapacaklarla tecrübemi paylaşmak istedimmm

uy uy uy yandık bız desene ama napalım bebelerımıze feda olsun

cok kalabalık topık ama kımse konusmuor neyse canlar hepınızı cok opuyorum en gzuel yerınzıden bebelrı olanarın bebelrını hamılelerın gobıslerını optum...bıraz gıdıp uzanayım kasıkalrıma sag ve sol bosluguma sancıalr gırdı canımı yakıor

selam kızlar bende ıkı erkek beklıyorum ve 27. haftamıza gırdık bugun ayrıca bugun ıtıbarıyle ılk raporumu aldım artık evdeyım ısede gıtmıyorum asırı kotu degılım ama yatınca kalkamıyorum rahat rahat ve vucudum cok odem yapmıs umarım tam zamanlarında gelır bebslerımız

Ya kızlar benim aşağı mahallede yanma var, idrardan değil ama enfeksiyon kapmış olabilirmiyim acaba? canım çok sıkıldı

kız delü niye öyle düşünelim pimpirik karu sensin,,,,zemuszemus

aynı benimkide öyle dedi artık bebişlerin keyfini beklicez dedi bakalım hanımefendilerin keyfi ne zaman gelmek isterse kaydirigubbakcemile3

vill canm isimleri ne olacak inşallah

Kızlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın sonra görüşürüz

sende canım

canom niye hepsi başka marka cankuş,,,

hoşgeldin hayırlı olsun cnm

Ya kızlar benim aşağı mahallede yanma var, idrardan değil ama enfeksiyon kapmış olabilirmiyim acaba? canım çok sıkıldı

çokmu yanma var dr sorsana cnm

canım bi test yaptır bolbolda su iç

kız delü niye öyle düşünelim pimpirik karu sensin,,,,zemuszemus
canom niye hepsi başka marka cankuş,,,

çokmu yanma var dr sorsana cnm

ya ben her markayı deneyeyim dedim ondan hepsini deniyom bimin bezi de güzelmiş onuda deneyeceğim mesela bende canbebede primada molfixde aynı
bi tek huggıesi beğendim
nedenine gelince beli lastikli olduğundan beli tam kavrıyo sıkmana gerek yok bez oynamıo
şuan prima yeni bebekteyim mesela bacaklarını sıkıo bez beli bol 2 numara kullanıyorum

bundan sonra huggıesle davam etmeyi düşünüyorum mesela kampanya buldukça alıom

huggies iyi diyosun yeni doğanı varmı,

kızlar yarın ben çıkıp son rütuşları yapıcam size bişi sorucam hangi marka göğüs kremini önerirsiniz göğüs uçları için bide ben şampuan vs sebamed alıcaktım arkadaş chicco da çok ii dedi kullananlardan acil öneri lazım bana bide göğüs jelini doğumdan 1 ay önce başlarsan ii diolar napsam siz yaptınızmı

neyse kızlar cevap verin nolur yarına lazım bunlar bana ben bakarım birazdan yine şimdilik gittiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…