hayırlı günler herkese şöyle bi geçmişe baktım nerdeyse bir haftadır giremiyodum ...Evim yerleşti sonunda odalarımızda hazır kızlarımı bekliyorum artık..ay odaları görünce çok duygulandım ağladımmm allahım sağlıcakla gelsinler inş...Bunun dışında artık bol bol yatıyorum ayaklarımın dermanı yok ağırlaştım iice artık...Sizler nasılsınızz
kayracım aynı dr a gıdıyoruz senınle gecen gıdısımızde yuzde 80 90 bırı erkek bırı kız acaba senınkını de hemen soyledımı yanı kesın ınanalımmı dedııgıne yoksa bıdahakı ayamı neetlesır
maşaallah subhanallah ne güzel ya bizde görürmüyüz acaba o günleri...
hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi bize bağılasın rabbim.
16 haftalık olduk Allahın izniyle,ama hareketleri hala hissetmiyorum.19-20. haftalarda hissetmiş çoğu,16. hafta da hisseden yokmuuu???
merak işte :)))
hayırlısıyla görürsün canım bende öyle diyodum ilk günlerimde şimdid de ne çabuk geçti zaman diyorum..Rabbim hepimize sağlıklı ve vakitlice doğumlar anasip etsin..
dalin ne işin var senin hamile halinla başka topiklerde kır çıçını dur şurda.....valla şaka bir tarafa bende 2 yıl oluyor hiç banlanmadım şükür....
nerosum sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun? aileden destek olacak mı? ya ikiz- üçüz durumu beni korkutuyor, sanki uzuun bir süre çalışamam gibi geliyor. hangi bakıcı iki canavarla uuraşırki?
bir de benim accaip midem yanıyo bugünlerde ne yesem, normal midir, midede mi bi sorun var sizce?
iyi haftalar hepinize kizlar.
hayırlı günler herkese şöyle bi geçmişe baktım nerdeyse bir haftadır giremiyodum ...Evim yerleşti sonunda odalarımızda hazır kızlarımı bekliyorum artık..ay odaları görünce çok duygulandım ağladımmm allahım sağlıcakla gelsinler inş...Bunun dışında artık bol bol yatıyorum ayaklarımın dermanı yok ağırlaştım iice artık...Sizler nasılsınızz
öyle düşünme canım ya bak burda 2 çocuğa tek başına bakan çok arkadaş var,bana gelince ben en az 5 aylık olana kadar çalışmayı düşünmüyorum allah bir aksilik vermezse,annem doğumdan itibaren yanımda olacak sürekli inşallah beraber bakacağız anacığımla,ekimde işe balayıncada anneme geçeceğim orda kalacağım 4 gün iş,süt izni ile 3 gün evde olacağm inşallah planlarım böyle bakalım allah ne gösterir bilinmez ama hayırlısı hakımızda
mide yanması bende de var dr gaviscon verdi hatta bunu yanından ayırma hiç dedi yemeklerden sonramı yanıyor??
Evet ama hemen hemen ne yesem hepsinden soora oluyor şiddetli bir yanma. bir de benim daha 8. hafta biraz erken oldu sanki neblim .
Merhabalar kızlar herkes burada ne güzel,
doudou her geldiğinde hoşgeldin diyom cevap yok noldu be gülüm sana
ee şekerim canın istemedenmi yedin o kadar çikolatayı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?