Arkadaslar idrar enfeksiyonum varmı?

meltemm1

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2024
90
10
8
28
Gecmeyen sistit var bende yeni antibiyotik bitirdim kontrol amaçlı testime bakar mısınız lökosit + gelmş yine

Eklentiler

• IMG_0674.webp
    IMG_0674.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0673.webp
    IMG_0673.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 46
Ben dört ay bitecek nerdeyse çekiyorum bende de hep sürekli enfeksiyon var geçmiyor. Sıkışık durumdayım sürekli. Dışarı bile çıkamıyorum beş dakikada bir tuvalete gidiyorum. Sistoskopi oldum hastanede yattım beş gün yine geçmedi. Sizin şikayetleriniz neler. Ama sizde az çıkmış benimkiler daha fazla. Eritrosit Lökosit hepsi var :( bende yanma falan yok ama. Karnımın yanları sızlıyo böyle kasıklarım karnım çok kötü. Allah bize şifa versin

Ben dört ay bitecek nerdeyse çekiyorum bende de hep sürekli enfeksiyon var geçmiyor. Sıkışık durumdayım sürekli. Dışarı bile çıkamıyorum beş dakikada bir tuvalete gidiyorum. Sistoskopi oldum hastanede yattım beş gün yine geçmedi. Sizin şikayetleriniz neler. Ama sizde az çıkmış benimkiler daha fazla. Eritrosit Lökosit hepsi var :( bende yanma falan yok ama. Karnımın yanları sızlıyo böyle kasıklarım karnım çok kötü. Allah bize şifa versin
takviye alman lazım ayrıca peribiyotik

Allah'ım aynı durumdayım intihara sürükler insanı ne illet bir şey sistosel ameliyatı oldum üçüncü haftada tekrar nüks etti dörtten beri uyku girmedi gözüme perişan etti beni

Allah'ım aynı durumdayım intihara sürükler insanı ne illet bir şey sistosel ameliyatı oldum üçüncü haftada tekrar nüks etti dörtten beri uyku girmedi gözüme perişan etti beni
Benim 5 ay olacak sistoskopi oldum bende agrılarım hiç geçmedi. Sürekli karnım sızlıyo böyle yanları her gittiğimde idrar yolunda enfeksiyon gözüküyor. Antibiyotikler fayda etmiyor direnç kazanmış . Hastanede de yattım ah ah Rabbim şifa versin bize

Back
X