• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar İçeri Buyrun Lütfen:) Mobilyalarım Nasıl?

NASERDO

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
839
110
323
Konya
Kısmetse bu yaz düğünüm var geçen hafta mobilyalarımızı aldık. Siz de bakıp fikrinizi söyler misiniz? Bir de yemek odasına gümüş aksesuar yakışır mı? Ya da takımı farklı bir renkle canlandırmalı mıyım? Öyleyse hangi renk iyi gider bilmiyorum.Kafam karıştı benim galiba:)

En çokta bu parça hoşuma gitti yatak odasının şifonyeri:)

Kızlar bu kanepe salon takımının modeli yemek takımıyla aynı oldada uyumlu olur mu sizce?

sakın krem koltuk alma. Çocuğun olduğunda yada çocuklu misafir geldiğinde beni daha iyi anlayacaksın. Gelin görmeye bize tanıdıklar gelmişti. Daha ilk ağırladım misafir koltuğuma şekerli çay dökmüştü. Çocuğa bile gerek yok anlayacağın.. Diğerlerini çok beğendim. Markası nedir acaba? Güle güle kullanın

Mümkünse oturma yeri kahve kenarları krem olabilir. yastıklarda aynı kalır..

Haklısın. Rengide aslında daha koyuydu fotoğraf oyunu olsa gerek açık görünüyor.Zaten mobilya rengini daha sonraya bırakmıştık dediğin gibi yaptırabilirim.

model çok güzel de koyu renk tozu belli eder sürekli toz alacksın diyim

canım bence koltuklar ve yemek takımı uyumlu. gümüş aksesuar yakışır mı diye sormuşsun söyliym.

öncelikle eşyalarını çok beğendiğimi söylemek isterim canım güle güle kullanın..

naçizane önerilerim,

evini dekore ederken dikkat et renk uyumun çok önemli, bazı renkler bir araya gelemez...

sıcak renkler sıcak renklerle

soğuk renkler soğuk renklerle kullanılabilir.

altın rengi yani dore, sıcak renklerle kullanılabilir

gümüş rengi yani lame, soğuk renklerle kullanılabilir.

içinde kırmızı tonları barındıran renkler sıcaktır.

mavi tonlar barındıran soğuk renklerdir.

bana senin eşyaların sıcak renk gibi geldi, duvarları boyamadan perdeleri almadan sıcak soğuk uyumuna dikkat et canım.. kolay gelsin şimdiden

Loveli toz bezini bol tutarım napayım:) Gülü seven dikenine katlanırmış:)

Esra'cım biz nişalımla rahat spor bir ev hayal ediyoruz. Eve ve mobilyalara sıcaklık verecek aksesuarlar istediğim için seninde dediğin gibi gümüş soğuk geliyor. gümüşten ziyade renkli şık modern biblolar evi daha sıcak gösterir mi dersin? renkli küçük saksı çiçekler renkli kristal aksesuarlar falan. Ayy çok hevesleniyorum:)) bide bana aksesuar bulsak konsolun üzerine yakışacak sarılı kırmızılı turkuazlı:) Evin son hali ne olacak çok merak ediyorum :)

bu yemek odasına gümüş yakışmaz ama turkuaz güzl gider kahve-turkuaz uyumunu herkes iyi bilir ztn. yatak odan çk güzl yalnız o çok sevdim dediğin parça vr ya aynalı şifonyer o varya acayip toz toplar üzerine keşke o da beyaz lake olsaymışş...değiştirme şansın vrsa bnce zemin rengini beyaz yaptır yksda o koyu kahve çk toz toplar parmak lekesi gösterir çok.

Loveli toz bezini bol tutarım napayım:) Gülü seven dikenine katlanırmış:)

Esra'cım biz nişalımla rahat spor bir ev hayal ediyoruz. Eve ve mobilyalara sıcaklık verecek aksesuarlar istediğim için seninde dediğin gibi gümüş soğuk geliyor. gümüşten ziyade renkli şık modern biblolar evi daha sıcak gösterir mi dersin? renkli küçük saksı çiçekler renkli kristal aksesuarlar falan. Ayy çok hevesleniyorum:)) bide bana aksesuar bulsak konsolun üzerine yakışacak sarılı kırmızılı turkuazlı:) Evin son hali ne olacak çok merak ediyorum :)
miss.curious evinn fotolarn koymustu gercekten cok moderndi... ikeadan turkuaz vazolar alms.. bir bak onun fotolarna istersen....

Kısmetse bu yaz düğünüm var geçen hafta mobilyalarımızı aldık. Siz de bakıp fikrinizi söyler misiniz? Bir de yemek odasına gümüş aksesuar yakışır mı? Ya da takımı farklı bir renkle canlandırmalı mıyım? Öyleyse hangi renk iyi gider bilmiyorum.Kafam karıştı benim galiba:)

En çokta bu parça hoşuma gitti yatak odasının şifonyeri:)

Kızlar bu kanepe salon takımının modeli yemek takımıyla aynı oldada uyumlu olur mu sizce?
bahsettgm bayann ev burdaki dekorasyon gayet guzel bence ...
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/427883-miss_curiousun-evi.html

ceviz kahve tonları vazgeçilmezlerimdir hiç bir zaman modası geçmeyen renkler gülegüle kullanın...

eşyaların çok güzel güle güle kullan ama bişey tavsiye etmek isterim toz olayına bende katılıyorum. benim mobilyalarımda koyu renk ve hergün toz alsan banamısın demiyor siliyorum dönüp bakıyorum hiç silinmemiş gibi toz (toz kalkmasın die banyoda giyiniyorum artık o derce, çamaşırları balkonda toplarken katlıyorum defalarca silkeliyorum düşün artık). bence şimdi çok moda mebran kullanıyorlar eşyalarda hem fazla toz tutmuyor hemde görsel olarak güzel duruyor. birşey daha tv ünitesini alma derim diğer mobilyana uygun olarak başka bir model yaptır şimdi çok farklı tasarımlar var.birde aksesuar olayına şimdi girme eşyaların yerleşsin evinde kalan boşluklara göre bişeyler alırsın. ayrıca şu yatak odası takımı ile yemek odası takımının aynı olması fikri bana çok acayip geliyo hoş bende aynı aldım ama hala neden aynı aldığımı bilmiyorum. eşya bakmaya gittiğimiz insanlar(eşimin tarafı) böle olur demişlerdi. çok pişmanım. yeni evimde değiştircem mobilyalarımı o zaman bende eklicem resimleri umarım.

nacizane fikrim bütün salonun yani hem yemek takımının hemde oturma gurubunun aynı renkler olması salonu boğmazmı ayrıca oturma gurubunu çok beğendim ilerde sıkıldıkça üzerine farklı şyler yapma imkanın falan olur

mobilyalarina bayildim Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin,
toz olayi beyazdada oluyor valla renk konusunda gayet iyi bir secim toz olucak diye degistirme derim,
bazi ahsap temizleyicilerle silersin geciktirir tozu
koltuklarin yastiklarindaki deseni de coook begendim cok zarif misafir gelince bir koltuk sali alip atabilirsin hem sik durur
hemde kirlenmesi gecikir
birde tavsiyem kiliflari cikacak sekilde yaptir mobilyani benimkiler cikiyor yikayip yikayip takiyordum cok memnunum
ustelik renginden sikilinca ayni kiliftan farkli renk ve desenlerde diktirebilirsin. benim 3 lu acilir yatak aline geliyordu
2 liside bazaliydi bunlarda guzel ozellikler olursa rahat edersin.

Bu kadar yoğun kahverengiye gümüş yakışmaz.Beyaz ya da altın sarısı daha güzel olur cnm sanki:)

Arkadaşlar özellikle toz konusunda çok çektiniz galiba:) Bende toz almayı pek sevmem ama bu mobilyaları nişanlımda bende çok sevdik ödemeyide yaptık. Bazı arkadaşlar tozlanmayı geciktirecek önerilerde bulunmuş. Artık hepsini teker teker denerim ya da Yeşim'inde dediği gibi sırf bunun için satılan ürünlerden alırım. bişeyler yapıcaz artık:)

Oturma gurubu ve yemek odası aynı renk gerçekten benimde kafamı kurcalıyor. Bi taraftan uyumlu oluyor ama. Neyse daha çok zaman var bi ara gittiğimizde renk kataloğuna bakıp seçim yapabilirim.

Yeşim iyi ki hatırlattın ben bunların kılıfları çıkıyor mu bilmiyorum. Biz yemek ve yatak odası takımını kurcalarken o zavallı kimvurduya gitti. Dediğin gibi hem temizliği kolay olur hemde bi süre sonra değişiklik yapmak istediğimde kolaylık olur. Bunların içine yorgan yastıkta atamıyosun sanırım:( amanın

Bir de bu tv ünitesini bende istemedim ama yinede alındı. Ben kendi zevkime göre oturma odasına raflı tv ünitesi yatırmayı düşünüyorum. Bu salonda dursun üzerine pikap koyucam mostajik nostajik:)

Bu arada hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim:) Bunun daha oturma odası var tv ünitesi var mutfak masası var varda var. Bende nişanlımda acayip kararsız insanlarız bende artık herşeyi burada sorarım napayım.

Son düzenleme:
Back
X